uCoz Community General Information Other Languages Selamlar...(Are you Turkish?) (Official Turkish Discussion) |
Selamlar...(Are you Turkish?) |
Merabalar bu siteyi çok beğendim çok imkanlar ve yetkiler veriyor... Türkçe dil desteğinin olmasını çok isterdik..
herkese iyi forumlar... Added (2007-10-20, 3:34 Pm) KowalaBeni - YakalaBeni
|
Merhaba arkadaşlar ücretsiz free site olarak bence şu ana kadar imkan ve kalite yönünden en iyi sistemi olan bi servis bu bu sistemi verenlere teşekkür ederim. vbulletinden tutunda tüm sistemleri kurdum ve bu sistemi çözemedim ama ben türkçeye %80 civarında çevirdim kullanacağım templateyi editledim,şimdi türkçe olarak kullanıyorum siteyi tek korkum sitenin çökmesi o yönden forum bölümüme fazla oranda kategori yükleyemedim tekrardan ucoz.com'a teşekkür ederim.
|
İnşallah Türkçe dil desteği olur .Bu konuda bişeyler yapmak lazım .Yöneticilere iletirsek iyi olur.Bu arada bir problemim var arkadaşalr lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Ben yazılarımı yarıdan kesip üstteki yazının altına devamı more gibi şeyler koymak istiyorum.Ona tıkladığımızda yazının tamamı gelsn.Bunu nasıl yparım.yeniyim burda karışık geliyor çok. Birde Türkler toplanalım bir yerde birbirimize yardımcı olalım lüfen gereçkten çok makbule geçer.Ne bili birimizin sitesinde kendimiz için bir sayfa olsn orda konuşalım.. vs .Sizinde görüşlerinizi bekliyorum.Bu arada soruma çözüm lütfen :-) |
Quote (webtv) İnşallah Türkçe dil desteği olur .Bu konuda bişeyler yapmak lazım .Yöneticilere iletirsek iyi olur.Bu arada bir problemim var arkadaşalr lütfen bana yardımcı olurmusunuz? Ben yazılarımı yarıdan kesip üstteki yazının altına devamı more gibi şeyler koymak istiyorum.Ona tıkladığımızda yazının tamamı gelsn.Bunu nasıl yparım.yeniyim burda karışık geliyor çok. Birde Türkler toplanalım bir yerde birbirimize yardımcı olalım lüfen gereçkten çok makbule geçer.Ne bili birimizin sitesinde kendimiz için bir sayfa olsn orda konuşalım.. vs .Sizinde görüşlerinizi bekliyorum.Bu arada soruma çözüm lütfen :-) Bunun üçün sen Entry brief description və Entry full text qutucuqlarını CP-dən işarətləməli və daha sonra Add new entry edərkən yazacağın yazının görünməsini istədiyin yerə qədərini birinci üstdəki karenin(kvadratın) içinə more-dan sonra görünməsini istədiyin yazınıysa ikinci qutuya yazırsan ok? My love is tecnhology
İ am from Azerbaijan!!! |
YAW ARKADASLAR HEPİNİZİN DEDİGİ OLSA COK GÜZEL OLURDU... YETKİLİLERE Bİ ZAHMET İNGİLİZCE BİLSELER BİEMAİLLER ATSINLAR BENCE BENDE UCOZU KULLANIOM MUTİŞ BİŞEY SİTEMDE BUNLAR ARKADASLAR BEKLERİMMMM
www.edilex.ucoz.com www.ersincaner.ucoz.com bence sitem cok güzel olmus ama sizde bi bakın |
ets-turkiye.ucoz.com benim site %90 ı türkçe kendi yapımım
|
arkadaşlar bu ucoz.comda türkçeleştirme işlemlerini yapıyodum da, bu üyelik sisteminin türkçeleştirmesi nasıl yapılacak yardımcı olur musunuz?
Added (2010-03-23, 4:58 Am) Çünkü benimde anlamadığım noktalar olmustu başlarda ama hepsinin nasıl yapılığını çözümünü ögrendim.Bildiğim her konuda sizlere yardımcı olmaya çalışırım. www.maksutusagi.ucoz.org |
| |||