• Page 1 of 1
  • 1
uCoz Community » General Information » Other Languages » Acces forum blocat (Acces forum blocat)
Acces forum blocat
popan
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 1 | 6:32 AM
Bună ziua,
voi scrie în această secțiune deoarece accesul pe pagina în limba română îmi este blocat. Mi se spune
că fac parte din grupul celor blocați și să cer aprobarea administratorului de site.
Păi eu sunt administratorul
Aș dori să știu de ce?
A doua problemă este următoarea
La site-ul www.ghibis.ucoz.net nu mai reușesc să activez constructorul. Adică nu îmi mai apare acea
bară a constructorului pe pagina site-ului de unde să pot face diferite modificări la meniu
Am schimbat și desing-ul dar degeaba. Unde poate fi problema
Mulțumesc
joexyz
JOE-vascript
Posts: 1737
Reputation: 77

Message # 2 | 2:37 PM
Quote popan ()
deoarece accesul pe pagina în limba română îmi este blocat. Mi se spune
că fac parte din grupul celor blocați și să cer aprobarea administratorului de site

Where do you see that and what is your username? Perhaps provide a screenshot too.

Quote popan ()
Păi eu sunt administratorul

You are not an administrator on the official forums.

Quote popan ()
Adică nu îmi mai apare acea
bară a constructorului pe pagina site-ului de unde să pot face diferite modificări la meniu
Am schimbat și desing-ul dar degeaba. Unde poate fi problema

Are you extra sure you're logged into your site using the correct account? The Builder is only accessible to administrators. Check the users and permissions in your control panel.

Edit: there are currently 2 users on your website (besides me). Usually the one with ID 1 is the creator of the site. Maybe you're logging into the second account?

'Moved to Other Languages

hey i'm joe and i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
icon by ch-chau

I'm still here for some godforsaken reason
popan
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 3 | 5:55 PM
M-am logat cu toate cele trei conturi. Aceeași problemă

Added (2020-02-24, 3:22 PM)
---------------------------------------------
Am trei site-uri. Pe celelalte două indiferent cu adresă mă loghez totul este ok. Dar pe acest site nu merge cu nici una. Am schimbat si desingn=ul. Degeaba

Felicia
Posts: 101
Reputation: 3

Message # 4 | 4:56 AM
popan, mai exact, pe ce site apare eroarea cu utilizator blocat? Te rog sa atasezi si printscreen-uri in care userul sa fie vizibil, precum si adresa site-ului.
Pe ghibis.ucoz.net singura problema e lipsa barei admin, corect? Te rog sa-mi transmiti un video cu pasii pe care-i efectuezi pentru logarea pe site

Good things come to those who wait!
popan
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 5 | 11:22 AM
Da. Este vorba de lipsa barei admin de pe ghibis. ucoz.net. Pe celelalte nu este problema asta. Dar e mai greu cu filmul. Si nic nu stiu cum să-l încarc
Felicia
Posts: 101
Reputation: 3

Message # 6 | 6:14 AM
popan, imi cer scuze de intarziere - la un prim test, totul e complet functional. Te rog sa atasesi un printscreen cu pagina dupa logare. De asemenea, asigura-te ca nu ai addon-uri active in browser, precum AdBlocker
Good things come to those who wait!
popan
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 7 | 12:48 PM
Prima poza este înainte de logare
A doua după logare
Scuze, ce sunt alea adonn-uri ?

Indiferent cu ce cont mă loghez, nu merge. Dar pe celelalte site-uri totul e Ok
Attachments: 1553092.jpg(178.4 Kb) · 0610969.jpg(179.0 Kb)
Post edited by popan - Tuesday, 2020-03-03, 12:51 PM
Felicia
Posts: 101
Reputation: 3

Message # 8 | 1:11 PM
popan, sterge memoria cache si incearca din nou - acum ar trebui sa fie totul ok.
Good things come to those who wait!
popan
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 9 | 9:26 AM
Gata. Acum merge. Dar unde a fost defecțiunea?
Mulțumesc pentru ajutor
Felicia
Posts: 101
Reputation: 3

Message # 10 | 1:36 PM
popan, a fost un bug pe partea noastra. Daca mai apar probleme, anunta-ne
Good things come to those who wait!
band1699
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 11 | 7:25 AM
Phuu. Acum vin cu alte probleme
1. De ce dacă fac o modificare în ...STILUL FOII CSS, nu văd modificările pe site decât după ce șterg memoria cache? Adică la fiecare modificare o șterge
2. Tot de acolo am modificat background-ul paginii. Dar curios, pe unele calculatoare apare această modificare, pe altele nu. Pe laptop văd pagina pe fundal verde, așa cum am modificat, dar pe calculator a rămas albă. Am sters peste tot memoria cache
joexyz
JOE-vascript
Posts: 1737
Reputation: 77

Message # 12 | 12:06 PM
Quote band1699 ()
1. De ce dacă fac o modificare în ...STILUL FOII CSS, nu văd modificările pe site decât după ce șterg memoria cache? Adică la fiecare modificare o șterge

pentru ca stilul foii CSS este un fisier care se descarca cand deschizi pagina, deci se adauga la cache-ul browserului tau pentru ca data viitoare sa nu trebuiasca sa se descarce din nou?? Ctrl+F5 daca esti lazy

Quote band1699 ()
2. Tot de acolo am modificat background-ul paginii. Dar curios, pe unele calculatoare apare această modificare, pe altele nu. Pe laptop văd pagina pe fundal verde, așa cum am modificat, dar pe calculator a rămas albă. Am sters peste tot memoria cache

fara link site nu prea pot sa te ajut

hey i'm joe and i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
icon by ch-chau

I'm still here for some godforsaken reason
uCoz Community » General Information » Other Languages » Acces forum blocat (Acces forum blocat)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: