uCoz Community General Information Other Languages Croatia/Hrvatska (Official Crotian Discussion) |
Croatia/Hrvatska |
whoo finely lol svaka cast care........... ustvari e jel znas di je ono za modifikaciju foruma?... sto su likovi pisali... koliko godina imas?
Govorim Hrvatski ... Pa "Hrvati javite mi se".....Google is your friend.....
Post edited by Duzda - Tuesday, 2009-08-04, 8:43 PM
|
da to ........ jel znas kako da samo pozadinu jedne strane weba promjenim <<<<>>>> samo ispod foruma da promjenim a da na ostalim stranicama ostane ona koja je ako me razumiješ..... Hvala
Added (2009-08-09, 4:10 Am) Govorim Hrvatski ... Pa "Hrvati javite mi se".....Google is your friend.....
Post edited by Duzda - Wednesday, 2009-08-05, 2:33 PM
|
Vidi balkanci moji,ja sam Srbin al vam mogu pomoci
Duzda, Za background ides: CP->Customize design->Forum->General appearance of forum pages, zatim nadji sledeci kod Code <body style="background:#FFFFFF; margin:0px; padding:0px;"> "background:#FFFFFF; to ti je kod od trenutne boje samo promeni taj u kod u boju koju zelis. -Za flashvortex moras potraziti na googlu ,to nije pitanje za uCoz-ov forum. ExtraCafe.rs, we're the best !
|
Da to znam ali necu da mi se na sve strane odnosi= da mi na sve stranice primjeni tu opciju.. nego samo na jednu... npr imam home, music, info i zelim samo pozadinu info stranice da mi bude crna rezumijes a ostale u mojem defaultu i kako da stavim add new entery na stranicu ali isto tako na samo jednu.... hvala
Govorim Hrvatski ... Pa "Hrvati javite mi se".....Google is your friend.....
|
Pa to ti menja background samo na forumu ali na svim stranicama foruma...drugacije ne moze.
Za add new entry ides: Control panel->Customize Design pa izaberi modul koji zelis,publ,news,blog zatim idi na "Page of the entries archive" ili "blog main page" i kopiraj sledeci kod tamo gde zelis da se nalazi: Code <?if($ADD_ENTRY_LINK$)?><div style="text-align:right;padding-bottom:4px;">[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$"><!--<s5186>-->Add new entry<!--</s>--></a> ]</div><?endif?> A ako hoces da stavis za news na pocetnoj "add new entry" idi Cp->Page editor->Pages managment pa main page i kopiraj ovo: Code <?if($ADD_ENTRY_LINK$)?><div style="text-align:right;padding-bottom:3px;">[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$">Add news entry</a> ]</div><?endif?>$LAST_NEWS$ ExtraCafe.rs, we're the best !
|
Jebo ja mat*r onom glavnom baniro mi enrageda hahah nego evo ak imas jos koi problem javi ^^
Btw. Pozz Srdjan ^^ Dobar ti je site ^^ Visit My Site ^^ http://onlyspecialfrag.clan.su/
Post edited by Hrvat - Sunday, 2009-08-16, 2:21 PM
|
E opet ja ... znaci problem lol .. e ja uradio ono kako si rekao "add entery" ali kad addam nesto onda mi se nepojavi na stranici zasto ??
Zpravo radi ali kako da vidim osim da idem na kalendar mogu li to nekako vidjeti kao komentar ispod posta ako me razumijes???? I kako da ga customiziram izmjenim taj default prozor ??? znaci da ga ponovno , novi skin napravim..... hvala Govorim Hrvatski ... Pa "Hrvati javite mi se".....Google is your friend.....
Post edited by Duzda - Tuesday, 2009-08-18, 0:09 AM
|
Vlad0, budi konkretniji gde zelis da stavis sliku ? Daj neki screenshot.
ExtraCafe.rs, we're the best !
|
| |||