| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Armaros, Hako augšā
Vai labo Viens man te teica ka labo A VAri ludzu izpalidzrt Tu zini ka oo.lv var ierakstit no ucoz ip adresi un man vajadzeju Domainu pa brivu ja ir iespeja ieraxtit ucoza ip adresi vai subdomain ari kur ieraxtit ucoza ip adresi izmekleejo vissu gooli un nevaru atrast * Piedavāt tikai kur pa brīvu un nav jamaksā! ON :). :)
|
Es te nesen vienaa saitaa redzeeju divus TRAKUS cilveekus.. vispirms tie gribeeja uzlaust uCoz... peec tam jau paargaaja pie idejas uzlaust oo.lv
|
Armaros, Tu esi latvietis, nemaz nezināju, nu varēsim parunāt latviski
Pastāsti man kapēc es tev tik ļoti nepatīku, ko? Tas nebija spams tā visi dara, lai nebūtu jāraksta es vnk pieliku smaidiņu kā apstiprinājumu pārējo teiktajam! Nakošais, par to windows atvēršanu jaunā logā, tas nav par to ko šeit runā ja? Bet SUNNY apsveikt dzimenē ir pa tēmu ja??? Ko tu man brauc augumā visu laiku, tas ka tu esi moders nenozīmē ka esi krutāks par citiem, tavā vietā es tagad atvainotos! Kāda tev daļa ka es prasu šajā forumā, tie kas negribēs palīdzēt tie nepalīdzēs, mājaslapas jau taisa lai tur būtu aktivitāte, arī šo forumu! Tas ir viss ko es gribēju pateikt! Post edited by jackass - Wednesday, 2008-12-03, 10:53 AM
|
jackass, Ja cilvēks vēlas palīdzet citiem to viņs var , bet neizpaust tieši to ko zina ( Pats cilvēks - viņa zinašanas ) vinjs izmanto piemerām sazinašanos peronīgi un tad palīdz ....
man jau vienalga kadi cilvēki jūs esat man galvais izpalidzeet ja cilvēks to grib nav svarīgs citu viedoklis ON :). :)
|
Quote (jackass) Armaros, Tu esi latvietis, nemaz nezināju, nu varēsim parunāt latviski
Quote (jackass) Pastāsti man kapēc es tev tik ļoti nepatīku, ko? Tas nebija spams tā visi dara, lai nebūtu jāraksta es vnk pieliku smaidiņu kā apstiprinājumu pārējo teiktajam!
Quote (jackass) Nakošais, par to windows atvēršanu jaunā logā, tas nav par to ko šeit runā ja?
Quote (jackass) Bet SUNNY apsveikt dzimenē ir pa tēmu ja???
Quote (jackass) Ko tu man brauc augumā visu laiku, tas ka tu esi moders nenozīmē ka esi krutāks par citiem, tavā vietā es tagad atvainotos!
Quote (jackass) Kāda tev daļa ka es prasu šajā forumā, tie kas negribēs palīdzēt tie nepalīdzēs, mājaslapas jau taisa lai tur būtu aktivitāte, arī šo forumu! Es tev iesaku ar mani nestrīdēties. Ja tu turpināsi strīdu, tu tiksi, diemžēl, sodīts. |
Ai, lai nu būtu, tā pat nav jēga...
Vecāks, par veselu gadu Added (2008-12-04, 1:42 Am) --------------------------------------------- P.S Es nezināju par to emociju spamu, kur tas vispār rakstīts? Added (2008-12-04, 1:44 Am)
Quote Es neesmu latvietis. Esmu Brits bet protu latviešu valodu. Kapēc tu uzrakstīji latvietis ar mazo burtu, bet brits ar lielo? ![]() Added (2008-12-04, 1:48 Am) Post edited by jackass - Thursday, 2008-12-04, 7:46 AM
|
Quote (jackass) Vecāks, par veselu gadu
Quote (jackass) P.S Es nezināju par to emociju spamu, kur tas vispār rakstīts? Ja vēlies piekrist kādam, tad labāk uzraksti to ar vārdiem, tikai ne off-topikā.
Quote (jackass) Kapēc tu uzrakstīji latvietis ar mazo burtu, bet brits ar lielo? Latvijā vārdu 'latvietis' vai 'krievs' raksta ar mazo burtu, bet pie mums, Lielbritānijā, anglis raksta ar lielo burtu.
Quote (jackass) Un ja kas, es nestrīdos šobrīd, tikai minu faktus un gribu uzināt dažas lietas
Quote (Latvija) man ir apnicis gaidīt Update |
| |||

Vai labo
Viens man te teica ka labo

Nu, sa4akareet oo.lv vareetu bet es neredzu tam jeegu. Domaaju ka peec laika viss buus ok.