Latvieši Šeit - Latvians Here!
Latvija

Message # 1591 | 5:04 PM
zincha, ES gan esmu sapratis vissus cilvēkus un palīidzu ar cik vien varu.
ON :). :)
Armaros

Message # 1592 | 5:25 PM
Quote (Latvija)
Armaros, es saprotu cilvēkus un jau vinjam palidzēju
Ljoti labi no tavas puses. smile

Quote (zincha)
kaa maaku taa censhos izskaidrot,bet skaidro kaa gribi,tapat visi nepaliidz,laikam jau zheel daliities pieredzee.
Zeel nav, bet tu skaidrot nemaaki. Un tagad labaak paklusee.
zincha

Message # 1593 | 5:58 PM
Mute jau domaata lai runaatu nevis kluseetu.
tev tas labaak piestaav.
tagad ar neko sliktu neizdariiju-tik izteicu savas domas.

Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
Armaros

Message # 1594 | 6:44 PM
Quote (zincha)
tagad ar neko sliktu neizdariiju-tik izteicu savas domas.
Vispar tu tiko parkaapi noteikumu:

Discussion of administration’s (forum administrators’ and moderators’) actions is strongly prohibited in any forums and threads, except for the special forum, intended for the discussion of all aspects of the portal and whole forum work.
Es tev doshu beidzamo briidinaajumu! Un te neviens muti neizmanto. Sheit mees rakstaam ar klaviatuuru izmantojot savus pirskstus. Un ja tu nesaproti ko esi parkaapis, tad 'helping' ir 'action', ko es uCozaa daru katru dienu. Tu apvaino visu forumu, kad kljuuda ir tevi ne muusos.
Latvija

Message # 1595 | 7:22 PM
zincha, Tu esi pelnijis - 1 un ta ir tava pateiciba par manu darbu vissu partaisit ka pats gribi es vairs tev nepalidzēšu un viss!

Ienīstu tādus cilvēkus kas sabojā ilgu darbu angry

Post edited by Latvija - Saturday, 2008-12-06, 0:11 AM
zincha

Message # 1596 | 11:25 PM
lol Latvia-piedod,bet es nezinu ko tur biji taisijis un kaa,kad iegaaju kontrolpanelii lai nomainitu to textu kurzremnieki-samainiju uz priecigus ziemassvetkus un save,kad atjaunoju lapu,viss bija pazudis un ar tevi nezinaaju kaa vakaraa vareeju sazinaaties. naacaas poasham kko dariit. piedod,bet neviena puules tiishaam nekad nebojaaju.

Added (2008-12-06, 2:35 Am)
---------------------------------------------
sorry Latvia ka taa sanaaca,bet nezinu ko un kaa tu tur dariiji-vareeji vismaz pabriidinaat,ka nedriikstu neko dariit kontrolpanelii-savaadaak viss pazudiis:(
taadu joku vel nekad nebiiju redzeejis.

Added (2008-12-06, 4:30 Am)
sorry armaros-centishos sheit vais probleemas netaisiit-laboshos.
piedodiet zeeni,ka taa sanaaca.

Added (2008-12-06, 5:25 Pm)
tos plusus juus jau varat likt un njemt cik jums patiik. man jau tas neinteresee.
es tik priecaajos ja varu kaadam paliidzeet un ja man kaads paliidz,un ja nevienam netrauceeju. bet shoreiz laikam bik kko esmu izdariijis nepareizi. tapeec sorry...

Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
Latvija

Message # 1597 | 1:54 AM
zincha, es tevi pabridināju ar to joku biggrin

ES runāju par : Šo te :D

, bet par to ka nu vnk es uztaisisu tavu majas lapu ka pats gribesu vai es skaidri izteicos?

un ja kas izjuks es vsp nezinu ko izdariisu

Post edited by Latvija - Sunday, 2008-12-07, 9:51 PM
jackass

Message # 1598 | 9:42 AM
Laikam ja kādam vajag normālu palīdzību, kur moders nebrauc augumā par visādiem sīkumiem, tad vajadzētu latviešiem iet citur par to runāt...
Ja kādam vajag, tad manā saitā ir šāds forums smile

Armaros, tas nav spams, tikai norādu cilvēkiem kur meklēt palīdzību un vel tas ir tev par labu, nebūs jauztraucas tik ļoti biggrin

Pilot

Message # 1599 | 2:05 PM
Meklēt palīdzību var šeit, protams, ja pats ievēro kādus noteikumus.
Mich

Message # 1600 | 2:18 PM

Sveiki visiem

Better known as Mr_Smith or Chris-Erik Fotland.
Armaros

Message # 1601 | 3:03 PM
Mich, if you will continue to mess in this thread, I will have to punish you. You do not know this language & are only making fool out of yourself. I do believe I have said clear enough.
Latvija

Message # 1602 | 3:06 PM
Armaros, man vajag palīdzību biggrin kur es varetu iemacities par Skeleton smile ?

( teamples bulder ) > TEAMPLE PIEMERAM 874 UN ES PAR TO GRIBU PAMACĪTIES VAI ŠEIT IR tads topiks ko par to es varētu iemacīties: ) ?

Armaros

Message # 1603 | 3:28 PM
Latvija, šeit: http://forum.ucoz.com/forum/5-3045-1 Ja nesaproti tad izmanto: http://translate.google.com
Latvija

Message # 1604 | 4:03 PM
Armaros, PLDS smile
Archii

Message # 1605 | 1:53 PM
Sveiki jūs nezināt ,kā varētu uzstaisīt vai dabūt tā lai ,piemēram ,ka bloga rakstus var pabraukt uz vienu pusi un uz otru pusi un ja atrod kaut ko interesantu tad uzspiež un ieet tajā linkā vai rakstā ??
Sorry for my english.Im from Europe.
Search:
Support
Need help? Contact our support team via the contact form or email us at support@ucoz.com.