| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote (LIRteam) Man tas videio ir jāsamaina pret citu formātu nevis to, kas man tagad ir, bet pret citu ja ?
Attachments:
2868938.png
(2.2 Kb)
|
Armaros, a jā pareizi
Un Vēl kas... Kādreiz atbalstija Htm codes forumā, bet tagad vairs ne? Kas par lietu? Jauns projekts: citapsaule.at.ua
Post edited by LIRteam - Saturday, 2009-04-18, 7:29 PM
|
Eu man radās jautājums, kā es varu uzlikt navigāciju Augšā, nevis malā lai vinja stāv bet augšā.
WWE owns and is the best there was, the best there is and the best there ever will be !!!
|
Quote (SirmaisDupsis1) Eu man radās jautājums, kā es varu uzlikt navigāciju Augšā, nevis malā lai vinja stāv bet augšā.
Quote (DanielLemon) Armaros, paldies ka salaboji forumu, emmm tagad jautajums wai tuwakaja laika tiks salabota arī reģistrācija, lai nerādītos krievu valodā ? Kad pabeigšu, tad uCoz varēs uztaisīt valodas atjaunināšanu Pirmdien un tad, cerams, dažu dienu laikā viss būs kārtība. Es došu ziņu kad būšu beidzis.
|
Quote (LIRteam) Armaros, Es runāju par to, ka man neuzrāda opciju ( iekļaut html kodus ) man tādas opcijas nava forumā Latvieši, diemžēl nevarēju pārtulkot šīs nedēļas laikā. Būsiet vīlušies. Ceru ka neņemsiet tik ļoti ļaunā, man tiešam darbs pāri galvai. Kad? Rīt, kad lidošu uz Rumāniju, ceru paveikt lielāko daļu no tā kas atlicis. |
Armaros, Sveiks
Es tev tieši gribēju jautāt vai ir iespējams izmainīt šo te --> ( 404.htm [Default page for "HTTP 404 Not found" error. You can set your own.] ) --> Atrodas uz File Maneger --> Vai ir iespējams uztaisīt savu un iemet ? ---> Vai vispār ir iespējams labot to html dokomentu? Jauns projekts: citapsaule.at.ua
|
LIRteam, http://faq.ucoz.com/#30
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.