Latvieši Šeit - Latvians Here!
Armaros

Message # 2311 | 4:33 PM
[29] Is it possible to replace the standard page of error 404 with my own?
It is possible, in spite of the fact that we do not support ".htaccess" file, we have enabled the opportunity to customize own page with the error #404 (file not found). To install your own page you should simply upload a file named "404.htm" to the root folder via FTP or File Manager (the link is on the main page of the Control Panel).

You can restyle "404.htm" file as you want, it depends on your skills in HTML.
*root folder is the folder where you get immediately after entering File Manager.

[29] Vai ir iespējams aizvietot standarta 404 errora lapu ar savu?
Tas ir iespējams, neskatoties uz to, ka mēs neatbalstām ".htaccess" failus. Mēs piedāvājam iespēju pielāgot #404 errora lapu (fails nav atrasts) savai lapai. Lai instalētu savu lapu jums vienkārši vajag augšupielādēt failu ar nosaukumu "404.htm" root mapē caur FTP klientu vai Failu Menedžeri (adrese ir Admina Paneļa galvenajā lapā).

Jūs varat modificēt "404.htm" failu kā jums tīk, tas ir atkarīgs no jūsu HTML zināšanām.
* root mape ir tā mape kurā jūs nonākat vispirms caur Failu Menedžeri (galvenā mape).

Palasi šo: http://www.forum.ucoz.com/forum/5-2540-1
Šeit ir drusku info par .html un tas pats der arī .htm

LIRteam

Message # 2312 | 4:37 PM
Armaros, Saprotu kaut ko no Html smile ( drusku..... )

Izmeginashu :P

EDIT: Augsuplade un stradās ?

TB augsupladēt tiaki vajag un viss :P ?

Jauns projekts: citapsaule.at.ua
Post edited by LIRteam - Friday, 2009-04-24, 4:43 PM
Armaros

Message # 2313 | 4:53 PM
LIRteam, atver notepad. Tad ieliec kodus kurus tev tur vajag. File -> Save as...
Ieraksti "404.htm" un saglabā. Tad vienkārši augšupielādē šo failu un darīts. wink
LIRteam

Message # 2314 | 4:57 PM
Armaros, Nevienā citā mapē tiaki vnk Atver file maneger un aiziet ? smile

Edit: Viss sanāca un darbojas laikam smile

Plds par Help P

Post edited by LIRteam - Friday, 2009-04-24, 5:00 PM
Armaros

Message # 2315 | 6:37 PM
Forši. smile
SirmaisDupsis1

Message # 2316 | 6:44 PM
thnx
WWE owns and is the best there was, the best there is and the best there ever will be !!!
emilsemils5

Message # 2317 | 3:45 PM
Ka var uzlikt kad atver manu saitu lai radas uzreiz lai ielogojas vai redzistrejas nu taka piemeram draugiem.lv
www.filma.ucoz.lv
LIRteam

Message # 2318 | 5:45 PM
1. Man intresētu tas, ka kādu cenu varētu prasīt par mājas lapas adminstrēšanu ? Vai vispār var nopelnīt ar to.. smile

2. Vai ir iespējams nomarķēt bildes ar bildīti nevis ar adresi ?

3. Pareiza adminstrēšana ?

4. Mājas lapu veidošana un palidzeshana cilvēkiem = Bizness vai tomēr hobijs a vrb vnk man ir laba sirds ?

5. KPC vairs nav iespējams tāda lieta, ka es noka4āju dizainu no kāda web pieņemsim tur web_silver_ru_ro un tur uzlieku unsataisu Templeti, bet kad uzlieku viņs man vsp neļauj uzlikt sad ? ( Tas pēc sistēmas aTJAUNOŠANAS NEVIENS DIZAINS MAN VAIRS NEDER KO ES ŅEMU NO WEB ) ( kPC TĀ ? )

6. Vai tikai kādi 4etri jauni dizaini ir ielikti un kpc nav vairāk ? ( Bia tik solīts ? )

Post edited by LIRteam - Sunday, 2009-04-26, 8:58 AM
emilsemils5

Message # 2319 | 7:43 AM
Ka var uzlikt kad atver manu saitu lai radas uzreiz lai ielogojas vai redzistrejas nu taka piemeram draugiem.lv
www.filma.ucoz.lv
Armaros

Message # 2320 | 12:50 PM
Quote (emilsemils5)
Ir vajadzīgas zināšanas. Tā ir tīra kodēšana. Ja proti angliski prasi 'Design Customization' sekcijā. Un nespamo.

Quote (LIRteam)
1. Man intresētu tas, ka kādu cenu varētu prasīt par mājas lapas adminstrēšanu ? Vai vispār var nopelnīt ar to..
Tas nav uCoz jautājums. Nevaru tev palīdzēt.

Quote (LIRteam)
2. Vai ir iespējams nomarķēt bildes ar bildīti nevis ar adresi ?
Manuāli - jā.

Quote (LIRteam)
3. Pareiza adminstrēšana ?
Ko tu ar to domā?

Quote (LIRteam)
4. Mājas lapu veidošana un palidzeshana cilvēkiem = Bizness vai tomēr hobijs a vrb vnk man ir laba sirds ?
Palīdzēšana - Hobijs. Tikai veidošana un prasīt naudu par to - Bizness.

Quote (LIRteam)
5. KPC vairs nav iespējams tāda lieta, ka es noka4āju dizainu no kāda web pieņemsim tur web_silver_ru_ro un tur uzlieku unsataisu Templeti, bet kad uzlieku viņs man vsp neļauj uzlikt
Ir iespējams ka webs vēl jo projām piedāvā 'vecos' dizainus priekš vecās sistēmas.

Quote (LIRteam)
6. Vai tikai kādi 4etri jauni dizaini ir ielikti un kpc nav vairāk ? ( Bia tik solīts ? )
Nav gan tikai četri. Dizaini tiek papildināti visu laiku, ne tikai pie atjaunināšanas.
LIRteam

Message # 2321 | 2:59 PM
Armaros, Skaidrs smile
ozo23

Message # 2322 | 2:55 PM
Ucoz forumā ir iespējams uztaisīt subforumu ?
Ja esmu palīdzējis - Pasniedz man balvu vai paaugstini reputāciju.
Armaros

Message # 2323 | 8:22 PM
Quote (ozo23)
Ucoz forumā ir iespējams uztaisīt subforumu ?
Nē.
LIRteam

Message # 2324 | 6:31 PM
Armaros, Ka var uztaisit lai nevar bildi nozagt no Manas mājas lapas...

Mans varijants...

1. ir bildes mājas lapā ja ? Nu ja meginas nozagt tad, kad uzhostēs vai neuzhostēs bbilde parvertisies par citu bildi..\

Kā tas ir irspējaams un vsi sispār tas ir iespējams..

Armaros

Message # 2325 | 8:10 PM
Viens no veidiem ir noslēgt nost labo peles klikšķi. Vispār ir jau daudz veidu. wink
Par tavu veidu, hmm būs atkarīgs kur tieši utt. Lielāka ķēpa un prasa zināšanas.
Search:
Support
Need help? Contact our support team via the contact form or email us at support@ucoz.com.