| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote [29] Is it possible to replace the standard page of error 404 with my own? It is possible, in spite of the fact that we do not support ".htaccess" file, we have enabled the opportunity to customize own page with the error #404 (file not found). To install your own page you should simply upload a file named "404.htm" to the root folder via FTP or File Manager (the link is on the main page of the Control Panel). You can restyle "404.htm" file as you want, it depends on your skills in HTML. [29] Vai ir iespējams aizvietot standarta 404 errora lapu ar savu? Tas ir iespējams, neskatoties uz to, ka mēs neatbalstām ".htaccess" failus. Mēs piedāvājam iespēju pielāgot #404 errora lapu (fails nav atrasts) savai lapai. Lai instalētu savu lapu jums vienkārši vajag augšupielādēt failu ar nosaukumu "404.htm" root mapē caur FTP klientu vai Failu Menedžeri (adrese ir Admina Paneļa galvenajā lapā). Jūs varat modificēt "404.htm" failu kā jums tīk, tas ir atkarīgs no jūsu HTML zināšanām. |
thnx
WWE owns and is the best there was, the best there is and the best there ever will be !!!
|
Ka var uzlikt kad atver manu saitu lai radas uzreiz lai ielogojas vai redzistrejas nu taka piemeram draugiem.lv
www.filma.ucoz.lv
|
1. Man intresētu tas, ka kādu cenu varētu prasīt par mājas lapas adminstrēšanu ? Vai vispār var nopelnīt ar to..
2. Vai ir iespējams nomarķēt bildes ar bildīti nevis ar adresi ? 3. Pareiza adminstrēšana ? 4. Mājas lapu veidošana un palidzeshana cilvēkiem = Bizness vai tomēr hobijs a vrb vnk man ir laba sirds ? 5. KPC vairs nav iespējams tāda lieta, ka es noka4āju dizainu no kāda web pieņemsim tur web_silver_ru_ro un tur uzlieku unsataisu Templeti, bet kad uzlieku viņs man vsp neļauj uzlikt 6. Vai tikai kādi 4etri jauni dizaini ir ielikti un kpc nav vairāk ? ( Bia tik solīts ? ) Jauns projekts: citapsaule.at.ua
Post edited by LIRteam - Sunday, 2009-04-26, 8:58 AM
|
Ka var uzlikt kad atver manu saitu lai radas uzreiz lai ielogojas vai redzistrejas nu taka piemeram draugiem.lv
www.filma.ucoz.lv
|
Quote (emilsemils5) Ka var uzlikt kad atver manu saitu lai radas uzreiz lai ielogojas vai redzistrejas nu taka piemeram draugiem.lv
Quote (LIRteam) 1. Man intresētu tas, ka kādu cenu varētu prasīt par mājas lapas adminstrēšanu ? Vai vispār var nopelnīt ar to..
Quote (LIRteam) 2. Vai ir iespējams nomarķēt bildes ar bildīti nevis ar adresi ?
Quote (LIRteam) 3. Pareiza adminstrēšana ?
Quote (LIRteam) 4. Mājas lapu veidošana un palidzeshana cilvēkiem = Bizness vai tomēr hobijs a vrb vnk man ir laba sirds ?
Quote (LIRteam) 5. KPC vairs nav iespējams tāda lieta, ka es noka4āju dizainu no kāda web pieņemsim tur web_silver_ru_ro un tur uzlieku unsataisu Templeti, bet kad uzlieku viņs man vsp neļauj uzlikt
Quote (LIRteam) 6. Vai tikai kādi 4etri jauni dizaini ir ielikti un kpc nav vairāk ? ( Bia tik solīts ? ) |
Armaros, Ka var uztaisit lai nevar bildi nozagt no Manas mājas lapas...
Mans varijants... 1. ir bildes mājas lapā ja ? Nu ja meginas nozagt tad, kad uzhostēs vai neuzhostēs bbilde parvertisies par citu bildi..\ Kā tas ir irspējaams un vsi sispār tas ir iespējams.. Jauns projekts: citapsaule.at.ua
|
| |||

( drusku..... ) 

? ( Tas pēc sistēmas aTJAUNOŠANAS NEVIENS DIZAINS MAN VAIRS NEDER KO ES ŅEMU NO WEB ) ( kPC TĀ ? )