| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Armaros, Sveicināts!
Es velējos zuināt vai ir iespējams uztaisīt forumu ? --> Nevis kā moduli, bet komonikācijas forumu Vai arī ka es var u uztaisīt lai aatvertos tikai un vienigi forums ? Un kas ir labāks? Es tā dzirdēju, ka tas esot iespējams? Jauns projekts: citapsaule.at.ua
|
Es gribu izdarīt tā.
Ziņot par kļūdu weba tu vari Šeit un kad uzpiež uz Šeit atveras tā sadaļa kur man var izūtīt PV. Bet kad es uzpiežu uz to Šeit parādās - Resource not found Kodu liku tā - Par kļūdu tu vari ziņot Seit Te ar rada kad uzpiez - Resource not found Post edited by NeO - Friday, 2009-05-01, 8:17 PM
|
Quote (Grand) eu ka man parmainit tos LInk kur atrodas * Create your own site kaa?? majaslapaa ir tada lieta kaa konstruktors. iesledzot konstruktoru tu vari redigjet atiecigo bloku un ievietot ko un kaa velies. Added (2009-05-03, 1:55 Am) Quote (NeO) Kur ir tas widget? Nevaru atrast. cik es zinu tad tas ir kods kursh jaievieto majaslapaa,nevis vieta. Post edited by A4tech - Sunday, 2009-05-03, 7:54 AM
|
Quote (LIRteam) Armaros, Es gribu LV valodā kontak formu uztaisit nevis kā Ucoz moduli, bet pats sevi tas tak ir iespējams ja ? Un ja ir tad kas vajadzīgs un kā to izdariit ;P ? |
| |||