| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote (NeO) Kad nevar bildem linku dabūt.
Quote (LIRteam) Armaros, Ka var uztaisit lai nevar bildi nozagt no Manas mājas lapas... Mans varijants... 1. ir bildes mājas lapā ja ? Nu ja meginas nozagt tad, kad uzhostēs vai neuzhostēs bbilde parvertisies par citu bildi..\ Kā tas ir irspējaams un vsi sispār tas ir iespējams..
Quote (Armaros) Viens no veidiem ir noslēgt nost labo peles klikšķi. Vispār ir jau daudz veidu. wink Par tavu veidu, hmm būs atkarīgs kur tieši utt. Lielāka ķēpa un prasa zināšanas. Jauns projekts: citapsaule.at.ua
Post edited by LIRteam - Monday, 2009-05-04, 7:11 PM
|
LIRteam, Kaut kur netā redzēju skriptu kas sajauc visu kodu baigā zupā un cilvēks to nevar nolasīt, labā taustiņa noņemšana pasargā no n00biem un gan jau ka ir vel daudz dažādi skripti, piemēram ka nevar iezīmēt tekstu, bet man liekas ka visas šīs fīčas traucē darbu pašam adminam.
|
jackass, Nav jēgas cik ta rezies var teikt ko ? IR programas, pugini , POD, kas vnk nolasa datus nu ir protams, ka mans ieeikties vaids kur vajag zinashanas :P
( Nozaog bildi ---> Uzhostē ---> Serveris nosūta info, lai pārliek uz citu ---> Bilde noainas pret citu --> Izdzeš keš atmiņu ( to saucamos ) iegūst Anti linku, bet tas jau tā, ka tā pat varēs Tpc vajag vsp zinašanas lai vsp kk uztaisītu Jauns projekts: citapsaule.at.ua
|
Quote (jackass) LIRteam, Kaut kur netā redzēju skriptu kas sajauc visu kodu baigā zupā un cilvēks to nevar nolasīt, labā taustiņa noņemšana pasargā no n00biem un gan jau ka ir vel daudz dažādi skripti, piemēram ka nevar iezīmēt tekstu, bet man liekas ka visas šīs fīčas traucē darbu pašam adminam. NeO, vnk uztaisi source blank + off right click, tad tev 70% aizsardziiba. Browseri var nolasiit tikai caur source, a ja source nav, tad poof, tie plugini aizies pa gaisu, heh. |
A4tech, Nē nu kpc uzreiz japērk ? Var tak uzmet oo.lv ? Nu ja ļoti gribi tad pērc uz nano dodies ie4ekot tur esot OK
Pēc tam, kad vissu esi tur sa4inijis un iegadājies dodies uz Cp paneli talāk --> p.s. Neizmirsi pagaidīt to laiku, kas jāgaida savadāk tev nekas nesanāks un vsp neaizmirsi par DNS serveriem vai IP...
Jauns projekts: citapsaule.at.ua
Post edited by LIRteam - Wednesday, 2009-05-06, 11:39 AM
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.