Latvieši Šeit - Latvians Here!
A4tech

Message # 2476 | 5:56 PM
Quote (Fannamix)
Man galvenais main page nomainiit parejais jau gatavs

control panelis-site menu builder-izvelies kuru velies un izlabo-save

LIRteam

Message # 2477 | 9:14 PM
Fannamix, Vnk uzliec neradīt padomus ( Tur ir tāds nu kā šitas --> BILDES URL, ADRESE., bet sākumā tev jauzpiež uz padoma tad atvērsies tas logs un tad tev vnk jaiekliko --> Izklēgt padomus un tev vairs neradīs smile

Par to, ka labojot nosaukumu uz LV forumam... ( Izmantojot moduļa setingus! )

Tu vari doties uz CP paneli ...

1.Ejam uz Cp panelis

2.Ejam uz forum

3. Dodamies uz Module settings

4. redzam lielus tur setingus un tajos labojam Module name: nu uz Forums protams biggrin

5. Apskatāmies vai citus setingus nevajag mainīt un saglabājam smile

Cits varinajts tavā gadijumā laikam, ka ar Izvēli nu es paskaidrošu :)

1. Ejam uz CP

2. Dodamies uz [ Site menu builder ] ( Atrodas blakus Customize design )

3. Tur mēs redzam,ka sistēma mums jau automātiski ir izveidojusi Izvēli ( Tā vajadzētu būt ? )

4. Manā gadijumā mana izvēle ir šāda :

1.Sākums

2.Mājas lapas ziņas

5. Spiežam uz Zīmulīti un izlabojam nosaukumu un saglabājam...

5. 1. Es savā gadiijumā vissu izdzēšu ar krustiņu un izveidoju no jauna izvēli, proti, ka pievienoju ar Add menu item vissu, kas vajadzīgs jo zemāk tev ir dots moduļusaraxts ( Aktīvo.. )

6. Nu tas laikam ar būtu viss.

Jauns projekts: citapsaule.at.ua
Post edited by LIRteam - Thursday, 2009-05-21, 9:25 AM
A4tech

Message # 2478 | 4:23 PM
Es dabuju sponsoru kas man noperk domainu,bet nezinu kur izdeviigaak pirkt un vai visus var pievienot ucozam...
LIRteam

Message # 2479 | 5:53 PM
A4tech, Nevaru atbildēt, jo īsti nestradāju ar "uCoz", bet man mājas lapa tagad ir, bet tas tikai tā, ka web albums darbojas nekas cits....
Tu izlasi šo te ===> p.s. bija slinkums raxtīt LV valodā, jo priekš manis tas ir grūti sad

p.s. Links uz ENG textu un, ja nesaproti tad skaties ---> Šeit !: )

p.s. UN tev jaizlasa ko piedavā tieši no kā tu pērc domainu vai vsp ir iespēja tāda, ka tu uzliec viņu.....

p.s. Kadā veidā tu dabuji sponsorus?

Tulkojums: angļu » latviešu

Code
[35] Can I use a domain MYSITE.COM instead of a domain MYSITE.UCOZ.COM? Yes, you can. You can attach any domain to your account in the section "Domain attachment" of the Control Panel. You can fully manage this domain, create subdomains and mail addresses like mail@mysite.com . You can attach only one domain to one account. You can create, for example, 3 accounts and attach a domain "MYSITE.COM" to the first one. Then, by means of domain management system, create 2 subdomains, e.g. "SITE1.MYSITE.COM" and "SITE2.MYSITE.COM". And then attach the created subdomains to the remaining two accounts. In such a way you can create unlimited number of sites in your domain.   

[35] Vai es varu izmantot domēna MYSITE.COM nevis domēna MYSITE.UCOZ.COM?
Jā, varat. Jūs varat pievienot visus domēna uz savu kontu sadaļā "Domēna arests", vadības panelis. Jūs varat pilnībā pārvaldīt šajā jomā, izveidot apakšdomēnus un pasta adreses, piemēram, mail@mysite.com .

Jūs varat pievienot tikai viena domēna uz vienu kontu.

Jūs varat izveidot, piemēram, 3 konti un pievienojiet domēnā "MYSITE.COM" līdz pirmajam. Pēc tam, izmantojot automatizētu vadības sistēmu, izveidot 2 apakšdomēnus, piemēram, "SITE1.MYSITE.COM" un "SITE2.MYSITE.COM". Un tad pievienot izveidoto apakšdomēnos uz pārējiem diviem kontiem.

Tādā veidā jūs varat izveidot neierobežotu skaitu vietu jūsu domēnu.

A4tech

Message # 2480 | 5:57 PM
LIRteam, paldies par info.
LIRteam

Message # 2481 | 6:01 PM
A4tech, Lūdzu. smile
A4tech

Message # 2482 | 6:04 PM
Quote (LIRteam)
Kadā veidā tu dabuji sponsorus?

smags darbs un atsauciba.

LIRteam

Message # 2483 | 6:14 PM
A4tech, Skaidrs, bet es neko tādu grūtu neveidoju es esmu izveidojis web albumu kurā uzglabāt bilžas un tas ar viss, jo man nav laika nekam citam, bet ja tev rodas vēl kādi jautājumi es noteikti meģināšu atbildēt... p.s. Esmu šeit gandrīz katru dienu wink
A4tech

Message # 2484 | 6:40 PM
LIRteam, Labi-njemshu to veraa,bet ja tu nestrada ar ucoz,doma ka varesi palidzet.
par jaunumiem jau esi informets-ucoz tika uzlabots.

LIRteam

Message # 2485 | 7:15 PM
A4tech, DoH to es zinu rec kā sanāk ka es palīdzu citiem cilvēkiem kurime tiešām to mājas lapu vajag un uztaisu un pārējo atstāju viņu ziņā.
Ar Ucoz biju stradāji kādu gadu vrb vairāk nezinu, bet cenšos izpalidet cilvēkiem ko zinu no iegūtā laika un prasmes.
Jautā tapēc un es atbildesu kaut gan es neko daudz nezinu.

A4tech

Message # 2486 | 7:43 PM
nu tad 1 jautajums,kads kods jaliek lai man foruma aktivako cilveku avatari kustetos vertikali nevis horizontaali?
LIRteam

Message # 2487 | 7:55 PM
A4tech, Ar kodēšanu es nenodarbojos, bet es varu atbildēt uz CP paneļajautājumiem.
A4tech

Message # 2488 | 7:57 PM
Quote (LIRteam)
Ar kodēšanu es nenodarbojos, bet es varu atbildēt uz CP paneļajautājumiem.

sho funkciju nevar cp uzsleegt?

LIRteam

Message # 2489 | 8:01 PM
A4tech, Laikam, ka nē es nesmu 70% proc. pārliecināts, jo ar Foruma moduli vsp maz esmu ņēmies un ar atvaru moduli :), kas atrodas pie Users; )
Tur es skatijos, ka neko tādu nepiedavā :P

A4tech

Message # 2490 | 8:04 PM
LIRteam,
nu paldies par to pashu,ta jacinas talak vien pasham,ja jau tik daudz esmu izcinijis,gan jau tikshu talak ari gala.
man tagad lielaka sape ir domainu mainja.

Search:
Support
Need help? Contact our support team via the contact form or email us at support@ucoz.com.