| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
ok thnx
WWE owns and is the best there was, the best there is and the best there ever will be !!!
|
Armaros, Iedod URL kur bija rakstīts, kad varēja uzreiz uztaisīt tā, ka paradās reģistrācijas lapa.
PLDS jau iepriekš p.s. Pacenties pēc iespējas ātrāk. Palīdzi, jo kāds tev par to pateiks paldies, bet ja vien būsi kļūdijies tas nebūs nekas, jo tu centies palīdzēt tad, kad to ļoti vajag...
|
Testuser-PHP, http://forum.ucoz.com/forum/5-2540-1 ???
|
Armaros, Nu dā nejau to
Es esmu uzlicis liegumu, lai nevar guesti tie saucamie ( Viesi ) apskatit mājjas lapu un tajā lapā raxtīts,ka pieeja liegta. Bet es gribu, lai tajā pasha lapā būtu uzreiz reģistrācija.\ Vai arī ir iespējams visparīgi uztaisīt, lai neredz lapu, bet tikai ieejas formu, jo es esmu daudziem tā redzējis tikai es īsti to nemāku uztaisīt html jau saprotu, bet tas tā. Palīdzi, jo kāds tev par to pateiks paldies, bet ja vien būsi kļūdijies tas nebūs nekas, jo tu centies palīdzēt tad, kad to ļoti vajag...
Post edited by Testuser-PHP - Monday, 2009-05-25, 12:35 PM
|
Quote (Testuser-PHP) Vai arī ir iespējams visparīgi uztaisīt, lai neredz lapu, bet tikai ieejas formu, jo es esmu daudziem tā redzējis tikai es īsti to nemāku uztaisīt html jau saprotu, bet tas tā. Atbilde ir sheit-butu labi ja jaunie lietotaji ari paskatitos forumu uz atpakalju-vecos postus. Quote (Armaros) Post edited by A4tech - Monday, 2009-05-25, 12:40 PM
|
A4tech, Ak dievs es redzu, ka tu vsp nesaproti ko es gribu tapēc apklusti un es pagaidišu moda atbildi.
p.s. Es pagaidām uztaisiju linku uz reģistrācijas lapu izmantojot šo te --> Code <div align="center"><a href="$REGISTER_LINK$"><span style="font-size:9pt"><span style="color:red"><b>Spied šeit, lai reģistrētos! </a></div> Es gribu, lai rāda tikai sākumā, kad saitu vēl nerāda, bet tikai ieejas formu. Tu tak esi redzējis, ka dažās mājas lapās ir tā, ka uzreiz uzmet ieejas formu. Es gribētu šādu lietu sev... Paldies par saprati un es ceru, ka es skaidri izkaidorju ko es gribu. Palīdzi, jo kāds tev par to pateiks paldies, bet ja vien būsi kļūdijies tas nebūs nekas, jo tu centies palīdzēt tad, kad to ļoti vajag...
Post edited by Testuser-PHP - Monday, 2009-05-25, 2:13 PM
|
Zinu, kad sis nebus pa temu, bet varbut varat palidzet.
Es nevaru palaist css, jo rada ka itka nav viena faila, bet fails ir - http://bildites.lv/images/ibfu2tom23cdfcjsgx77.jpg Esmu kacajis dazadas instalacijas, bet neka. |
NeO, Šeit ir palīdzības forums nevis spēļu problēmu forums!
Lūdzu dodies uz kādu citu vietu kur tev varēs palidzēt. Paldies par sapratni Palīdzi, jo kāds tev par to pateiks paldies, bet ja vien būsi kļūdijies tas nebūs nekas, jo tu centies palīdzēt tad, kad to ļoti vajag...
|
Tauta...
Varētu man palīdzēt? *Apskatieties šo bildīti... Code http://img179.imageshack.us/img179/9199/zinupievienosqanaju9.png Pasakiet ko viņa nozīmē??? Ja kāds zin tad lūdzu pasakiet kā citi ucoz lietotāji māk 1 materiālu pacelt augstāk?.... nu piemēram >filma< stāvēja pašā augšā un kad viņš pievieno citu materiālu >filma< automātiski noslīd zemāk! a kā var izdarīt tā lai viņa visu laiku būtu augšā, kamēr es pats negribēšu lai viņa iet zemāk vienkāršāk sakot: kā var materiālu bīdīt augstāk-zemāk!? Attachments:
5404845.png
(32.7 Kb)
Post edited by pahars - Friday, 2009-05-29, 5:09 PM
|
Quote (Armaros) Kur tieshi tas ir? nu piemēram... iedomājies tu ieliec materiālu... piemēram filmu un kad tu liec nakamo materiālu piemeram otro filmu...tad pirmais materiāls paiet zemak vai ne taa....! nu a ka var to pirmo materiālu pabīdiit augstāk? (tipa apmainiities ar otro) |
| |||