| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Steidzami vajag palīdzību!
Man atnāca ziņojums par komentāru uz e-pastu, bet es esmu uztaisijis mājas lapu un automatiski, lai novirza uz foto albumu, bet problēma jau tāda, ka uzpiežu uz URL atveras pirmā lapa un komentāru vadība ar nestradā ! ( Neatrod to komentāru ) ko man darīt ? Rakties pa 900 bilžām, lai atrastu ? Lūdzu palīdziet |
pahars, Problēma ir tāda, ka man ir mājas lapa .. Tik tālu skaidrs ?
Un tā mājas lapa ir uztaisīta, ka uzreiz atveras bilžu albums.. ( Module address - Mana web adrese/ ( -> redirects to /photo ) un problēma jau tāda, ka es iegāju e-pastā izlasiju, ka komentārs ielikts kadā no bildēm... UN tagad spiežu uz linka, bet atver sākum lapu to foto albumu, bet ne komentāru. Uzpiedu uz Komentāru vadība kur būtu jauzradās tam komentāram, bet viņs neuzradās nekādā veidā un kapēc tā ? Problēma: Nerāda, ka būtu kāds komentārs visparīgi pievienots vai atrasts, jo es meģinaju meklēt ar Komentāru vadība un ar to linku, kas man vsp neko nedeva :( Post edited by fwp_admin_lv - Sunday, 2009-05-31, 4:24 PM
|
pahars, Drošības dēļ es navaru nevienam adresi dot. Tas nu noteikti nav gļuks!
p.s. A an vajag, lai mani informē par to, jo savadāk grūti izkontrolēt Nu var gan tā būt diemžeel Post edited by fwp_admin_lv - Sunday, 2009-05-31, 6:00 PM
|
pahars, Es tā arī daru domā es neko nezinu par "uCoz"" ? Nav ne jausmas 27/05 tika pievienots komentārs mūsu mods nevarēja izdzēst, jo cik aceros, ka viņam nav tādu tiesību to darīt un es būtu redzējis Spy sistemā, ka to dara....
Nu šitāds man tikai vienu reizi gadijās, ka nevaru atrast, bet nu tas sāk palikt par pierašanu Problēma jau ir tajā, ka man neuzrada, ka būtu atrasts tas komentārs Ar komentāru vadību mēģināju un uzmeta, ka "Nav atrasti komentāri, kas atbilstu pieprasījumam." Post edited by fwp_admin_lv - Sunday, 2009-05-31, 7:53 PM
|
A4tech, Es majas apu netaisiju man taisija pro, kas vissu zin un kodē Ucoz webus un t.t. vopšim kā mūsu mods, bet te nu šitāda problēma
Tā nebūs kodu vaina.. Vnk Foto albums uzreiz atveras sākumlapā tas ir murgs, ka nevar atrast nevienu komentāru HELP ? Neliels labojums: Es tiko izmeginau pats pievienot komentārus un viss notikās uzrādija, bet citu komentārus neuzrāda Un es tagad kā viesis iegāju lapā pievienoju komentāru ( bez reģistrācijas ) un atrada, bet to vienu, kas tika pievienots 27/05 neatrada Kapēc tā ? Un kapēc man neļauj dzēst bez bridinajuma to komentāru, bet rāda, ka tas nav atļauts ? Labojums: Katru bildi uzanīgi apskatiju un tāda vsp komentāra nav, bet paliek neatbildēts jautājums tomēr kpc neaatrada to komentāru, kas tomēr bja reģistrēts sistemā? Post edited by fwp_admin_lv - Sunday, 2009-05-31, 11:15 PM
|
rekur piemērs
Attachments:
0607933.jpg
(21.6 Kb)
|
Man jautājums
( - i ) 1. Cik lielas bildes drīkst pievienot pie mājas lapas foto albuma ? un VĒL ES gribēju uzjautāt vai kāds nevēlas pārvērst veco templetu uz jauno ? ( Mna ir saglabājies templets, kas ir vecais dizains Lūgums atbildēt korekti uz šiem jautājumiem! * Vēlams vissu sīki izkaidrot. Post edited by fwp_admin_lv - Tuesday, 2009-06-02, 9:35 PM
|
| |||