Latvieši Šeit - Latvians Here!
pahars

Message # 2536 | 11:24 AM
ja bet es iekekseeeju un man nekas nenotiek sad
Armaros

Message # 2537 | 12:57 PM
Esmu Atpakalj, vairaak vai mazaak.
fwp_admin_lv

Message # 2538 | 1:21 PM
Steidzami vajag palīdzību!

Man atnāca ziņojums par komentāru uz e-pastu, bet es esmu uztaisijis mājas lapu un automatiski, lai novirza uz foto albumu, bet problēma jau tāda, ka uzpiežu uz URL atveras pirmā lapa un komentāru vadība ar nestradā ! ( Neatrod to komentāru ) ko man darīt ? Rakties pa 900 bilžām, lai atrastu ?

Lūdzu palīdziet sad

pahars

Message # 2539 | 2:33 PM
ja es vēl saprastu kas tev par problēmu maybe palidzētu!
happy
fwp_admin_lv

Message # 2540 | 2:38 PM
pahars, Problēma ir tāda, ka man ir mājas lapa .. Tik tālu skaidrs ?

Un tā mājas lapa ir uztaisīta, ka uzreiz atveras bilžu albums.. ( Module address - Mana web adrese/ ( -> redirects to /photo )

un problēma jau tāda, ka es iegāju e-pastā izlasiju, ka komentārs ielikts kadā no bildēm...

UN tagad spiežu uz linka, bet atver sākum lapu to foto albumu, bet ne komentāru.

Uzpiedu uz Komentāru vadība kur būtu jauzradās tam komentāram, bet viņs neuzradās nekādā veidā un kapēc tā ?

Problēma: Nerāda, ka būtu kāds komentārs visparīgi pievienots vai atrasts, jo es meģinaju meklēt ar Komentāru vadība un ar to linku, kas man vsp neko nedeva :(

Post edited by fwp_admin_lv - Sunday, 2009-05-31, 4:24 PM
pahars

Message # 2541 | 5:54 PM
a varbut neviens nemaz neraxta varbut tas ir gluks ?? happy
jo tā tieshām nevar būt!
atsūti majas lapu ieieshu uzraxtishu kautko...paluuresi
Code
paskaties nonem to keksiiti lai tev nesuuta uz e-pastu
fwp_admin_lv

Message # 2542 | 5:58 PM
pahars, Drošības dēļ es navaru nevienam adresi dot. Tas nu noteikti nav gļuks!

p.s. A an vajag, lai mani informē par to, jo savadāk grūti izkontrolēt wink

Nu var gan tā būt diemžeel sad Pagaidīšu modu ko tas teikts un ja neko nevarēs palidzēt tad es nezinu ko darīšu sad

Post edited by fwp_admin_lv - Sunday, 2009-05-31, 6:00 PM
pahars

Message # 2543 | 6:24 PM
fwp_admin_lv, vnk katru dienu ieej ieksha majas lapa panem tev auksha ir liinija ar mod opcijam...
talak panem vadība>komentāru vadība un tad skaties... tev tads gadijums ir tikai 1reiz bijsi jeb visu laiku ?? smile
fwp_admin_lv

Message # 2544 | 7:11 PM
pahars, Es tā arī daru domā es neko nezinu par "uCoz"" ? Nav ne jausmas 27/05 tika pievienots komentārs mūsu mods nevarēja izdzēst, jo cik aceros, ka viņam nav tādu tiesību to darīt un es būtu redzējis Spy sistemā, ka to dara....
Nu šitāds man tikai vienu reizi gadijās, ka nevaru atrast, bet nu tas sāk palikt par pierašanu sad

Problēma jau ir tajā, ka man neuzrada, ka būtu atrasts tas komentārs smile

Ar komentāru vadību mēģināju un uzmeta, ka "Nav atrasti komentāri, kas atbilstu pieprasījumam."

Post edited by fwp_admin_lv - Sunday, 2009-05-31, 7:53 PM
pahars

Message # 2545 | 9:32 PM
fwp_admin_lv, nu nevareshu tev palidzēt sor, baigaa lupataa esi iespruudis smile
A4tech

Message # 2546 | 10:20 PM
Visu var izlabot,vaig tik kartigi izlabot kodus un velreiz tos parbaudit-ucoz ir uz labots un viss darbojas.
fwp_admin_lv

Message # 2547 | 10:36 PM
A4tech, Es majas apu netaisiju man taisija pro, kas vissu zin un kodē Ucoz webus un t.t. vopšim kā mūsu mods, bet te nu šitāda problēma sad
Tā nebūs kodu vaina..

Vnk Foto albums uzreiz atveras sākumlapā tas ir murgs, ka nevar atrast nevienu komentāru

HELP ?

Neliels labojums:

Es tiko izmeginau pats pievienot komentārus un viss notikās uzrādija, bet citu komentārus neuzrāda sad

Un es tagad kā viesis iegāju lapā pievienoju komentāru ( bez reģistrācijas ) un atrada, bet to vienu, kas tika pievienots 27/05 neatrada smile

Kapēc tā ?

Un kapēc man neļauj dzēst bez bridinajuma to komentāru, bet rāda, ka tas nav atļauts ?

Labojums:

Katru bildi uzanīgi apskatiju un tāda vsp komentāra nav, bet paliek neatbildēts jautājums tomēr kpc neaatrada to komentāru, kas tomēr bja reģistrēts sistemā?

( Ja jau man e-pasts atnāca par to komentāru )

Post edited by fwp_admin_lv - Sunday, 2009-05-31, 11:15 PM
pahars

Message # 2548 | 1:39 AM
palīdziet kā var uztaisīt nejaušo filmu informeru...
piemeram tu uzpied "refresh" parādas cita filma! uzpied atkal tad atkal cita...
man ir scripts bet nezinu kas janem lai ik pēc katra "refresh" mainās cita filma!
pahars

Message # 2549 | 1:40 AM
rekur piemērs
Attachments: 0607933.jpg (21.6 Kb)
fwp_admin_lv

Message # 2550 | 9:41 AM
Man jautājums smile ( - i )

1. Cik lielas bildes drīkst pievienot pie mājas lapas foto albuma ?
2. Kādi formāti ir atļauti ?
3. kas tiek bilžu maiņai izmantots?
4. vai citi var vienkārši pievienot?
5. Kādas iespējas ir viesiem, kas pievieno bildes vai skatās bildes ?
6. Kādas ir kopejās "PHOTO ALBUMS" IESPĒJAS ?

un VĒL ES gribēju uzjautāt vai kāds nevēlas pārvērst veco templetu uz jauno ?

( Mna ir saglabājies templets, kas ir vecais dizains sad un viņu nevar uzlikt ) Tpc var kāds partaisīt ? PM !

Lūgums atbildēt korekti uz šiem jautājumiem!

* Vēlams Latviski.

* Vēlams vissu sīki izkaidrot.

Post edited by fwp_admin_lv - Tuesday, 2009-06-02, 9:35 PM
Search:
Support
Need help? Contact our support team via the contact form or email us at support@ucoz.com.