| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Labdien!
Man vajag palīdzību sakarā ar domēnu... Man tur tāda lieta, ka es gribu tādu domainu uzlikt, lai es varētu nopārkot stāvietā savu tagadējo domainu. Vai ir iespējams tā izdarīt, ka darbojas tikai jaunais domains ko es uzlikšu un cecais nedarbojas. ? Vēl viena lieta ko es gribu zināt un tā ir tāda, kad es pievienoju ziņas tur tikai pie matrijāla nosaukums ir zvaigznīte, bet es gribu, lai būtu arī pie kategorijas tā zvaigznīte... ( :* ) - obligāts lauks. Technical RYPL support
Post edited by Janis_Kalnins - Sunday, 2009-06-21, 3:48 PM
|
Quote (Janis_Kalnins) Vai ir iespējams tā izdarīt, ka darbojas tikai jaunais domains ko es uzlikšu un cecais nedarbojas. ?
Quote (Janis_Kalnins) Vēl viena lieta ko es gribu zināt un tā ir tāda, kad es pievienoju ziņas tur tikai pie matrijāla nosaukums ir zvaigznīte, bet es gribu, lai būtu arī pie kategorijas tā zvaigznīte... ( :* ) - obligāts lauks. Ievelc divus logus un buus ar *. Ievelc vienu, buus tikai lauks. |
Quote (Armaros) Ja vecais ir ar xxx.ucoz.lv tad jaa. Vnk noparko domeinu un ieej Common Settings uzliec lai auto-redirect uz jauno. Atbilde: Diemžēl man nav ucoz.lv, bet man ir moy.su Ar to nesenāks ? Nekadā veidā ? Kāds domains man būtu jāņem, lai tas būtu iespējams ? Technical RYPL support
Post edited by Janis_Kalnins - Sunday, 2009-06-21, 8:02 PM
|
| |||