| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Armaros, Es īsti nesapratu kā tur tajos setingos vnk neatradu to vietu..
UN tas moy.su neradīsies vairāk nedarbosies vairāk Tā, ka divi domaini būtu aktīvi tā man nevajadzētu :P Technical RYPL support
Post edited by Janis_Kalnins - Sunday, 2009-06-21, 8:37 PM
|
Settings -> Common Settings
Attachments:
3725570.png
(13.7 Kb)
|
Paldies.
Ps. man tādas lietas nav tur, bet kad uzlikšu Domēnu tad būs ? Technical RYPL support
Post edited by Janis_Kalnins - Monday, 2009-06-22, 0:42 AM
|
Armaros, Nu skaidrs, bet tā adrese, kas ir moy.su nebūs vairāk cik sapratu vai man viņa jānoparko, lai nebūtu
Vnk kk stulbi, ka uzmet jaunu Domēnu un iet abi : D.. ********** "Redirect from the default domain to the attached one automatically" - Darīts ********** Vai nav kādreiz paredzēts izmēru palielināšana foto albuma modulim, lai es varētu pievienot lielāku bilžu.. Būtu labi, ja varētu kādu programu izmantot, lai augšupladētu bilzās uz serveri vai arī izmantot FlASH / jAVA APLIKĀCIJU, LAI ĀTRĀk augšupladētu, bet žel, ka "Ucoz" tādu iespēju nava Technical RYPL support
Post edited by Janis_Kalnins - Monday, 2009-06-22, 1:15 AM
|
Neies abas adreses. Vnk ja cilveeki gribees izmantot moy.su tas nomainiis adresi uz jauno.
Tu vari ieteikt par Foto Albumu: http://forum.ucoz.com/forum/24 |
Armaros, Tādas iespējas nepastāv, ka varētu nomainīt uz at.ua ?
Vai jātaisa jauna lapa, pa jaunu ? Nu es domāju, ka ... ( no moy.su uz at.ua ) Technical RYPL support
Post edited by Janis_Kalnins - Monday, 2009-06-22, 2:06 AM
|
Armaros, Nu skaidrs tad laikam, ka uztaisīšu pa jaunu
Bet to, kas bijis nevar jau parbidīt uz jauno saitu nekadā veidā Man tur 300 bilžas pazaudīs Jāliek viss pa jaunu ? Technical RYPL support
Post edited by Janis_Kalnins - Monday, 2009-06-22, 8:59 AM
|
Armaros, Sazin kapēcx es nevaru tādu lietu darīt ;(
Reko uzrāda:
Code Backup copy can be made from 00 a.m. to 09 a.m. only (server time). Now it's 12:07:21 If you already have a backup copy, then you can upload it to the root folder via FTP. A file with the backup data must be named.: _bk_2a8ccada89.zip Technical RYPL support
|
Armaros, Skaidrs
Meģinašu kaut kā izkulties caur tiem bakupiiiem.. P.s. protams, ka iepriekš lejupladējot failu uz sava datora.. Tagad es esmu sagaidijis 00:00 un uztaisijis :) Nu ko man tagad darīt, kad es esmu uztaisijis uz PC to vissu arrhivējis un es uztaisiju tā, lai salabā visuus datus.. Tagad man jājiet uz File manegeri un jaugšpladē tie faili vissi tajā otrā websaitā UN talāk ? Es tiešāmgribu atgūt vissu tpc plizz palīdziet Izkaidrojiet man vissu, kas un kā ? Es esmu ņēmies ar Ucoz apmeram gadu Technical RYPL support
Post edited by Janis_Kalnins - Monday, 2009-06-22, 9:13 PM
|
| |||