| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
nea es raxtiju adminiem ko man teeica man darit neva atbildes
:D VAJAG HELP RAXTIET.... Added (2008-04-16, 8:56 Am) Quote (Genius) everts, I think cerszo explained you that you need to contact support team. It can take some time to answer you because I think they get tons of mails. happy |
Quote (everts) :D jus man uzraxtat tekstu ko vajag un vnk es aizutu to sistemas adminam un pats pieraxtu paroles ludzu help mee man negaja ta ip es nevareju tikt ieksa cc paneli! vnk man nejiet angllene! Added (2008-04-15, 2:37 Pm) --------------------------------------------- PIEMERAM ATSUTAM MAN PM opšim ta : es tur nevari iejet cc paneli jo uzliku ip drosibu un vai es varu to dabut apkal ludzu palidziet un t.t.t ceru ka kads sapratam mani AR cieņu EvertS ej caur ucoz.ru sākum lapu tur nav nekāda ip, ip ir tikai "tevs.ucoz.lv/admin" Quote (spridisss) MAX man jau ir tas MP3 pleyjer, bet vai var uztaisit kad ieet adrese sak skanet mans radio uzreiz???????????? Var tā uztaisīt. Ka būšu majās uzrakstīšu kā tas darās Quote (everts) kur MAX pazuudis? Te pat vien esu Quote (Genius) Moš svarīgas darīšanas? jap
|
:D a tur nepareizu paroli rada tas jau ir izmeģināts! sazinajos ar suportu nav vēl atbildes :(
Added (2008-04-16, 9:30 Am) Quote (MAX) ej caur ucoz.ru sākum lapu tur nav nekāda ip, ip ir tikai "tevs.ucoz.lv/admin" biggrin -------> Вы указали неправильный пароль. Added (2008-04-16, 9:41 Am) |
spridisss, gatvs lietoshanai,izmeeru pats vari mainiit!
ir veel citi parametri,bet tos es nelikshu iekshaa! Tev pilniibaa pietiks ar sho!
Code <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" src="http://86.57.57.108:8000/" NAME="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=69> </EMBED></OBJECT> Post edited by Marex - Wednesday, 2008-04-16, 5:24 PM
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.

:)