| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
everts, tu izlasiiji kaartiigi,es zinu,ka tie ir lietotaaji,bet tur var uzlikt,lai paraada administraatorus!
reku tev buus administraatori! Attachments:
2782604.png
(1.7 Kb)
·
7244492.png
(8.9 Kb)
Post edited by Marex - Monday, 2008-04-14, 7:30 PM
|
Ka var uzlikt savam webam piemeram divas valodas es redzeju viena web a uz ucoz sistemas vinja bija ka tur sakuma lapa bija divi karodzinji latvieshu un krievu uzpiezot uz krievu karodzina nomainijas valoda.ka var uzlikt savam webam divas valodas piemeram????
|
Quote (spridisss) Ka var uzlikt savam webam piemeram divas valodas es redzeju viena web a uz ucoz sistemas vinja bija ka tur sakuma lapa bija divi karodzinji latvieshu un krievu uzpiezot uz krievu karodzina nomainijas valoda.ka var uzlikt savam webam divas valodas piemeram???? Uzlikt karogu ikonus var, bet tā pašām teks būs jāpāraksta uz krievu valodu
Quote (everts) TAS JAU NENOZIME KA WEBS IR KRIEVISKI VAI LATVISSKI! VALODU var mainīt cc paneli paage editora !!!!!! Tur tev ir taisnība Post edited by MAX - Tuesday, 2008-04-15, 9:55 AM
|
Quote (everts) ar jusu help es varētu atgūt savu web negribas taisit jaunu lūdzu man palīdziem jūs jau zieniem kas man par problēmu. nesaprotu?! Quote (spridisss) Mans ucoz adrese ir taisita prieksh mana e-radio man ir tads jautajums var uztaisit ta ka ieet mana web uzreiz sak skanet mans radio?? te http://forum.ucoz.com/forum/5-429-1 |
:D jus man uzraxtat tekstu ko vajag
un vnk es aizutu to sistemas adminam un pats pieraxtu paroles ludzu help mee man negaja ta ip es nevareju tikt ieksa cc paneli! vnk man nejiet angllene! ![]() Added (2008-04-15, 2:37 Pm) es tur nevari iejet cc paneli jo uzliku ip drosibu un vai es varu to dabut apkal ludzu palidziet un t.t.t ceru ka kads sapratam mani AR cieņu EvertS :D |
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.

tie taak! lietotaj i parastu nevbis admini!!!!!!!!!