Latvieši Šeit - Latvians Here!
everts

Message # 346 | 7:23 PM
Quote (Marex)
everts, shajaa forumaa ir 5 administraatori! Dodies sheit un izveelies administrator! vo un vareesi ar vinjiem sazinaaties,aizsuuti PM

biggrin tie taak! lietotaj i parastu nevbis admini!!!!!!!!!

Marex

Message # 347 | 7:26 PM
everts, tu izlasiiji kaartiigi,es zinu,ka tie ir lietotaaji,bet tur var uzlikt,lai paraada administraatorus!

reku tev buus administraatori! deal

Attachments: 2782604.png (1.7 Kb) · 7244492.png (8.9 Kb)

Post edited by Marex - Monday, 2008-04-14, 7:30 PM
spridisss

Message # 348 | 7:38 PM
LIELS PALDIES biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin TU ESI GJENIJS
everts

Message # 349 | 7:49 PM
pffffff neieveroju LOL!

Added (2008-04-14, 1:49 Pm)
---------------------------------------------
nu ja kads varetu uzraxtit angliski ko man raxtit tad ja es sazinatos man nejiet iapsi anglene!

spridisss

Message # 350 | 8:58 PM
Ka var uzlikt savam webam piemeram divas valodas es redzeju viena web a uz ucoz sistemas vinja bija ka tur sakuma lapa bija divi karodzinji latvieshu un krievu uzpiezot uz krievu karodzina nomainijas valoda.ka var uzlikt savam webam divas valodas piemeram????
everts

Message # 351 | 9:17 AM
TAS JAU NENOZIME KA WEBS IR KRIEVISKI VAI LATVISSKI! VALODU var mainīt cc paneli paage editora !!!!!!
MAX

Message # 352 | 9:52 AM
Quote (spridisss)
Ka var uzlikt savam webam piemeram divas valodas es redzeju viena web a uz ucoz sistemas vinja bija ka tur sakuma lapa bija divi karodzinji latvieshu un krievu uzpiezot uz krievu karodzina nomainijas valoda.ka var uzlikt savam webam divas valodas piemeram????

Uzlikt karogu ikonus var, bet tā pašām teks būs jāpāraksta uz krievu valodu blahblah

Quote (everts)
TAS JAU NENOZIME KA WEBS IR KRIEVISKI VAI LATVISSKI! VALODU var mainīt cc paneli paage editora !!!!!!

Tur tev ir taisnība wink

Post edited by MAX - Tuesday, 2008-04-15, 9:55 AM
everts

Message # 353 | 2:43 PM
ar jusu help es varētu atgūt savu web negribas taisit jaunu lūdzu man palīdziem jūs jau zieniem kas man par problēmu.
spridisss

Message # 354 | 5:42 PM
Mans ucoz adrese ir taisita prieksh mana e-radio man ir tads jautajums var uztaisit ta ka ieet mana web uzreiz sak skanet mans radio??
MAX

Message # 355 | 7:32 PM
Quote (everts)
ar jusu help es varētu atgūt savu web negribas taisit jaunu lūdzu man palīdziem jūs jau zieniem kas man par problēmu.

nesaprotu?! killed
Quote (spridisss)
Mans ucoz adrese ir taisita prieksh mana e-radio man ir tads jautajums var uztaisit ta ka ieet mana web uzreiz sak skanet mans radio??

te http://forum.ucoz.com/forum/5-429-1
everts

Message # 356 | 8:37 PM
:D jus man uzraxtat tekstu ko vajag biggrin un vnk es aizutu to sistemas adminam un pats pieraxtu paroles biggrin ludzu help mee man negaja ta ip es nevareju tikt ieksa cc paneli! biggrin vnk man nejiet angllene! cool happy

Added (2008-04-15, 2:37 Pm)
---------------------------------------------
PIEMERAM ATSUTAM MAN PM opšim ta :

es tur nevari iejet cc paneli jo uzliku ip drosibu un vai es varu to dabut apkal ludzu palidziet un t.t.t ceru ka kads sapratam mani AR cieņu EvertS :D

spridisss

Message # 357 | 6:05 AM
MAX man jau ir tas MP3 pleyjer, bet vai var uztaisit kad ieet adrese sak skanet mans radio uzreiz????????????
Marex

Message # 358 | 7:27 AM
Jaapaskataas,ko tas plejeris speej happy cool
Post edited by Marex - Wednesday, 2008-04-16, 8:11 AM
everts

Message # 359 | 8:51 AM
ir jau speciali webi kur tu vari raut piem mp3 dzieasmas iemest un tev uzreiz saks skanet bet es jau to neiesaku ...
NU KADS ADMINS PALIDZES?
Marex

Message # 360 | 9:20 AM
spridisss, rublis no tevis biggrin atradu scriptu prieksh tava radio,lai vareetu automatiski skaneet!
Search:
Support
Need help? Contact our support team via the contact form or email us at support@ucoz.com.