| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote (everts) ka es varu karoč tb noaminit site news un tiem visiem dizainu zinu ka jejiet caur css ?? Nē! CSS ir Cascading Style Sheets. Caur css tikai var nomainīt krāsas un fonus un citas tam līdzīgas lietas, bet ne pašu dizainu. Quote (everts) bet psutut jau gatavu dizainu nevar vai kk nokačat? Te būs gatavi dizaini http://info.ucoz.ru/load/2-1 (22 jauni dizaini priekš uCoz) Quote (zzupa) taisaam iepaziishanaas portaalu? biggrin visi kopaa Priekš kā vaig iepazīšanās portālu, ja ir draugiem.lv un ir dauc citu tamlīdzīgu portālu, bet kas gan grib iepazīties caur internetu. Nevari kā normāls cilvēks iepazīties
Post edited by MAX - Sunday, 2008-04-13, 12:19 PM
|
Quote Priekš kā vaig iepazīšanās portālu, ja ir draugiem.lv un ir dauc citu tamlīdzīgu portālu, bet kas gan grib iepazīties caur internetu. Nevari kā normāls cilvēks iepazīties biggrin nee nu es domaaj ka kopiigu projektu kopeeju maajaslapu izklaideem zinjaam utml. es domaaju ka butu forshi Live for today NOT tomorrow
hmm my respect + is waiting for you :D Greetings from LATVIA |
Vai var uztaisit ta ka web apaksha parada visus pieregjistrejushos lietotajus?Nu ta lai uzpiezot var redzet vinju profilus..........???????
Un es pievienoju ikonas pie user (lietotajiem savu ikonu moderiem savu adminiem savu) Kur pec tam var redzet vinjas nu piemeram kad ieet citu lietotaju profilu apskatities nparadas ta ikona.......!!!!!Jau Ieprieksh Paldies
|
Quote (spridisss) Vai var uztaisit ta ka web apaksha parada visus pieregjistrejushos lietotajus? JĀ TO VAr! ieejot copntrol panelī un Customize Design > atrodi tur > Site pages > uzpied > apakšā or kodi ja nu tev vajadzēs ( TĀDU KAS RĀDA CIK IR ONLINE ( iegajuši tavā webā! ) nu tas butu : $ONLINE_USERS_LIST$ UN ŠO KOdu mums ir jaieliek vienā vietā tātad nkopējam un dodamies uz > Visual HTML editor > talak atveras jauns logs tur iekopejam to code kur vien gribam! un talak spiežam labajā pusē tāda ikona ka save izvelamies save fot xtml! p.s. viņs rada cik tev useru ir online! ( ja gribi redzet cik registrejusies tad atvar savu profilu uzpied user list un redzesi
Quote (spridisss) Un es pievienoju ikonas pie user (lietotajiem savu ikonu moderiem savu adminiem savu) jā šo jautājumi jau daudzi mums uzdevuši tātad ejam uz kontrol paneli! talāk users > spiežam > User groups > atveras šāds logs.... Users [ Auto-transfer ] 0 [Edit group properties or permissions] [Remove group] izvelamies kuru vien gribam spiežot uz : Users vai kādu citu! atveras logs.. tur redzesim : ko var darit nu piem.. admins nu tur augšā ir : Group options: parasti tur raxtits : http://src.ucoz.net/img/fr/admin.gif nu TUR MES VARAM SAVU IELIKT IKONU! un neaizmirsi nospiest save! |
Quote (spridisss) Un es pievienoju ikonas pie user (lietotajiem savu ikonu moderiem savu adminiem savu) te būs jauni grupu ikoni: Post edited by MAX - Monday, 2008-04-14, 9:57 AM
|
padlies >> MAX,
man ar kaut kad noderēsAdded (2008-04-14, 8:30 Am) un kontrol paneli ari netieku ar citu ip ko lai dara? help meeeeeeeee! |
nu tur jau ta lieta ka ieraxtiju pie drosibas savu IP ko man pc nomainija it ka es zinatu kurs admins te ir galvanais vsp nejiet labi man ar angleni :(:(
Added (2008-04-14, 10:34 Am) Quote (Genius) lai pārliecinātu, ka tas esi tu un varbūt viņi nomainīs. tU DOMA KA VINI VAR NOŅEMT TO DROŠĪBU UN IP NOST?? |
spridisss, kur tu taas ikonas gribi redzeet?
Regjistreejusho cilveeku sarakstu var uztaisiit ar Informeriem! Izveido jaunu informeru... Users · Entries · Registration date D (tas ir tikai piemeers) bet ir veel daudzi citi piemeeri,kaa var to uztaisiit! (saistiibaa ar informeriem) Post edited by Marex - Monday, 2008-04-14, 5:07 PM
|
everts, tapeec jau Ucoz neiesaka veikt shaadu darbiibu,ja tiek mainiita IP adrese (taa kaa taveejaa situaacijaa) tu vairs nekad netiksi savaa kontrolpanelii!
bet ja tauta saka,ka var atjaunot (atguut) tavu veco IP, tad jau tev var paveikties! Lai izdodas! ![]() Added (2008-04-14, 11:19 Am) |
spridisss, ja tu esi uztaisiijis informeri,tad tev paraadiijaas kods $MYINF_1$ ,ja tu lieto pirmo reizi,nu tad dodies uz Customize Design / Site pages (vai zveelies citu) / atver Visual HTML editor un iekopee sho kodu $MYINF_1$ (man piem: ir uzlikts kaa jaunaakie lietotaaji)
Post edited by Marex - Monday, 2008-04-14, 5:33 PM
|
| |||