| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote (Rebellion) Kāpēc es šeit nevaru novilkt tās ikvonas? Man rāda ka adrese nav atrasta Viņi ir no info.ucoz.ru http://info.ucoz.ru/load/6-1-0-264 Post edited by MAX - Tuesday, 2008-04-08, 4:10 PM
|
Archii Date: Sunday, 2007-11-04, 11:53 Am | Message # 27
Var kaads pateikt kaa var forumaa nonjemt IP adresi vai arii savaadaak teikt kaa profilam nonjemt IP adresi lai neraadaas ??? cry ATBILDE : jā protams ka to var uzlikt admimiem ja tu doma? ejam uz > ucoz.com iejjam control paneli > talak ejam pie > users > un User groups > talak spiežam uz Admistrators > un šito izklikojam arā .. * >>>> ((( Bind session to IP address (protection from stealing cookies) )))) Added (2008-04-09, 3:51 Am) opšim ko mums tas dod? atrak varam augsupladet video audio ( mp3 ) uzejot uz multimedia vai ielikt to ne citas adreses ...... iejiet control paneli ejot uz General > long in in control panel iejiet > IP bloķēšanā > failu sadaļā > lietotāju meklēšanā > atrast kadu lietotāju ... mainīt dizainu iejiet te caur help < un vēl viens jauns modolis ir šis > Search the site ks veel nav gatavs bet tuvakaja laika bus B) ES ŠOS WEBUS LABI PARZINU PRASIET JA KK VAJAG Post edited by everts - Wednesday, 2008-04-09, 10:14 AM
|
normix1, njaa,diez ko spiidoshi tev tur nav,iisaak sakot,tev vispaar tur nekaa nav,kko buusi salidis deelii!
Ko es pagaidaam tev iesaku izdarii ir ej uz Page Editor / Common Settings / [ Select design ] un izmaini uz kaadu citu,vai atjauno savu veco shablonu! (Vai nu arii taisi Restore default template) Customize Design / (piem.) Site page / nu augsheejaa labajaa stuurii atradiisi Restore default template pogu! un,kad buusi savedis kaartiibaa savu shablonu,tad arii jautaa,ko tieshi veelies pievienot! Post edited by Marex - Wednesday, 2008-04-09, 4:50 PM
|
YO VISIEM KAS TAISU WEBUS UZ ŠITĀ SERVERA
man te viens jautājums ... ka es varu karoč tb noaminit site news un tiem visiem dizainu zinu ka jejiet caur css ?? bet psutut jau gatavu dizainu nevar vai kk nokačat? Added (2008-04-12, 8:48 Am) Quote (MAX) Quote (everts) ES ŠOS WEBUS LABI PARZINU PRASIET JA KK VAJAG smile lol max māku gan tiaki aizmirsu Ko tu vispār zine ja pat nemāki forumā izmantot quote crazy Added (2008-04-12, 8:53 Am) |
| |||