| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Tad kāds zin?
A kāds zin kaut ko vēl interesantu ko ielikt mājaslapā? A kāpēc ir tā ka es esmu uzstaisījis informer par failiem sākumā bija ,kaut kad uzliku lai rāda vairāk pēc tam kāda laika skatos nav tas informers par failiem. A kapē tā? Sorry for my english.Im from Europe.
Post edited by Archii - Monday, 2008-09-15, 7:51 PM
|
Armaros, pajautas kadam kad bus updates Sistemai un kas busj auns iedod kur man to izlasitt Lūdzu jo es mekleju Sricptus nav laika maklet!
* ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Tuesday, 2008-09-16, 9:04 PM
|
Iesaku izmantot opciju "search".
|
Armaros, OK
Added (2008-09-16, 9:45 Am) * ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Tuesday, 2008-09-16, 9:04 PM
|
Quote (ink) palīdzat,kur var atrast create informers,tipa to lietu caur kuru var satasiit informers? nekādīgi nevaru atrast |
Aliens-Exist, Vienmēr laipni XD BET ES ISTI NESAPROTU TEVI KAPEC TEV TADS DOMEINS D MAN PIEM IR : KRAUKLIS jo tur musm tāda arganizacija "Des savam saitam atkal izdzēsu CSS jau 11 reizi
atkal salaboju Šoreiz atjaunoju Ātri ;D pateicoties šitam" 4ubakam : http://black-knight.ucoz.lv/ * ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Tuesday, 2008-09-16, 9:02 PM
|
Da man tas vnk.. tāds "random" vārds iešāvās prātā..
patiesībā, kad uzzināju par ucoz sistēmu, gribēju tikai pamēģināt, kas un kā.... tāpēc uz fikso izvēlējos nosaukumu ("Aliens-Exist", lai gan pašai lapai ar citplanētiešiem nav nekāda sakara ), un patestēju, kā ir strādāt ar ucoz.. Iepatikās, ļoti, un sāku veidot kaut ko pa nopietno.... editēju visu ko un tā... tāpēc tā sanāca ar to nosaukumu.
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.