| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
KRAUKLIS, sveiki man vaig tavu palidzibu - karo4i te ir ielikts normals dizains bet ka to fonu man nomainiit?? uz melnu vai caurspidigu kur man jaskatas?
Added (2008-10-08, 6:16 Am) wtf man parādījās šis "Maximal template length is 75000 characters" kā tas iespējams un kā noņemt? |
sveiki vechi.
es nopietni esmu apnjemies iemacities stradat ar html. ceru ka driz vareeshu pievienties jusu atbalsta klubam,kas daudz ko nesaprot vel. dabuju gramatas un tag instaleju progas lai varetu veidot majaslapu:) ceru kaizdosies,kko abguut. Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
|
yuniorss, Nepalīdzēsu tev es palīdzu tikai tiem ko pateišam pazīstu tu tādsnesi piedod
Added (2008-10-08, 11:45 Am) Quote (Armaros) Tas ir tas pats kas parolju zagshanaa ar viltus saitiem. Emm... Tad kad vinjsh uzraksta tas aizsuutaas kaa anketa pie tevis? Vai kaut kur saglabaajaas? Nu domāju ka varētu tā vai nu saglabajas vai aizutas uz E-pastu ? Kā tev vieglak man jau labi butu ka saglabajas :D Quote (yuniorss) wtf man parādījās šis "Maximal template length is 75000 characters" kā tas iespējams un kā noņemt? Izdzēs lieko HTML arā ...
Quote (Rake) zincha, lai veicas. smile Lai veicas ? tad no manis ar lai veicas zincha, \Gan jau pats iemācisies Armaros, Hmmm>? Armaros, Skatos tu mani labi jo labi pazīsti .... ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Wednesday, 2008-10-08, 5:55 PM
|
mja tas gan es esmu viens no pirmajiem kas te visaigi bija registrejies! paskaties foruma sakumu! Vnk es sen nebiju lietojis šo sistēmu mana saitē ir dahuija tutoriali tikai vaijag iemest aci un viss! reali ta ka neatceros kura vieta taja css atrodas tas bg krasa - nevaru atrast! tapē jau lūdzu jusu palīdzību!
P.S kā skypu var dabūt taja vieta kur registrējas! ja aizvieto ICQ - un ieraksta skype tad uzspiezot atveras icq Post edited by yuniorss - Wednesday, 2008-10-08, 7:16 PM
|
yuniorss, registraacijas datums neko nedod. Ja esi pilniiga nejeega ar kodeeshanu, tad gads sheit neko nemainiis. Pats uCozu lietoju daudz ilgaak nekaa tu un nekad neprasiju paliidziibu, vnk kad man paraadijaas sponsoori, no lielaaka weba, kas apmaksaaja domain, es vnk aizsleedzu savu uCoz webu un registreejos sheit, lai paliidzeetu citiem un adminiem. Pec datiem, man laikam jaabuut pilniigai nejeegai, jo es registreejos tikkai Juulijaa. Taa tad, nesaac tu mums sheit profinju teelot. Nu, kas tev ar taam kraasaam? (Ak dies, kaa es ieniistu to JS ar kriitoshiem objektiem. Vnk besi, bet nenjem launaa, luudzu)
Quote (KRAUKLIS) Bet ja ar saglabašanu ? |
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.