| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
nu bac es visu sajedzu , tikai nevaru saprast vai vispar skypu var dabut iekšā vai nevar! ka uzspiez un atver vajadzigo profilu, un far bg fona maiņu vnk taja css nau tā koda - atradu pie bildem!
taka viss ok - mana neuzmaniiba! bet butu pateiciigs ja man pateiktu par to skype kads? |
Quote (Armaros) kas ar skype? Shis ir uCoz support ne Skype support! ![]() Added (2008-10-09, 8:59 Am) Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
|
Quote (zincha) man ir firefox un kad atver internetu turgriezhas rimbulis,un man tag visu laiku griezas kag majaslapai gan kontrolpanelim:( tEV IR KAUT KAS IElikts tāds kas nevar uzladēt to failu vai ko pskaties un izņem arā Rake, Vai tu saproproti kaut ko no datoriem man te problēma
Quote (Armaros) Es iisti nesaprotu pa ko tu runaa. Varbuut bildi paraadi? Man liekas ka es sapratu
Quote (zincha) a tu zini kapeec taa griezaas? ES saku savu varinajtu ---> Kā to arī sapratu. ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Thursday, 2008-10-09, 5:47 PM
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.