uCoz Community General Information Other Languages Serbia — Srbija (Zvanična srpska diskusija — Official Serbian Discussion) |
Serbia — Srbija |
Da li mi neko moze pomoci???
Ubacila sam video chat na sajt,ali mi otvara preko pocetne i ne vidi se jedan deo chata,a ne moze se smanjiti toliko.Htela bih staviti da se otvara u drugoj (novoj ) strani,da li neko zna gde se to podesava...Hvala unapred... |
Evo ja da pitam nesto kupio sam domen podesio dns zakacio ga za sajt ali problem u tome je sto ne izbaca www.pa-nesto.rs nego samo pan-nesto.rs kad kucam sa www on izbaca sajt ceo ali proguta www i samo ostane gore pa-nesto.rs.U cemu je problem?
|
pozdrav ljudi , opet ja...imam sam problem sa nekakvim reklamama tipa ono ,lociraj svog prijatelja i neki ljubavni horoskopi koji mi se pojavljuju na pocetnoj strani sajta...kako da ih obrisem??? e da, to se pojavljuje samo kad sam odjavljen , pa verujem da svi posetioci mog sajta to vide a smara do j*ja...kad se ulogujem izgube se...
|
aha...e hvala...pa bas bez veze ;-)
Added (2012-02-07, 11:07 AM) Added (2012-02-08, 8:28 AM) |
darko, kada unosis kod u sms posle onoga prvoga broja (5 cifri ) moras napraviti razmak... pocitaj ovo: http://forum.ucoz.com/forum/49-15003-1
|
da da,jesam..nece...probao sam jedno 20ak kombinacija...registrovao se sad i ovde www.smscoin.net ali nista...
Added (2012-02-08, 9:42 AM) |
| |||