Concerning .ucoz.ro zone
CreareWebsite
Posts: 26
Reputation: 0

Message # 31 | 4:21 PM
Felicia, pentru cei cu domeniu propriu chiar nu exista o varianta de rezolvare a problemei?
http://www.deinteres.org
mirelapredan
Posts: 11
Reputation: 0

Message # 32 | 6:26 PM
Bun, atunci haideti sa vedem niste solutii.

Daca acelasi registrator, persoana fizica vrea sa inregistreze domeniul, in mod normal n-ar fi trebuit sa fie nici cea mai mica problema. Pentru ca orice date cu caracter personal despre el se cer, le poate oferi personal. Dar e posibil ca acelasi registrator, persoana fizica, sa nu mai vrea, pentru ca vorba unui antescriitor, sa nu se fi inteles la bani sau sa faca pe nebunul ca sa se distreze de situatia creata si e posibil ca aici sa fie problema, el sa nu mai vrea, registrantul sa ceara datele lui personale, cei de la ucoz sa nu le mai aiba, ca atare, sa nu mai inregistreze domeniul. Daca aceasta este situatia, atunci ar trebui actionat in judecata, sa ne constituim parti si noi, cei care din cauza lui am avut atata timp site-urile blocate, sa fie un sir foarte mare de reclamanti asa, ca sa inteleaga si el ca nu suntem jucaria lui. Si ca va avea de platit mai mult infinit decat ar fi castigat din santajul asta ordinar.

Mai departe, daca este corect ceea ce banuiesc eu si am expus mai sus, solutia ar fi sa se incarce site-urile (pentru ca nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna ca si baza de date sa fie pierduta, dar asa ceva e de neconceput pentru mine) pe un alt domeniu temporar (cu pierderile de rigoare legate de motoarele de cautare, dar asta e, in definitiv), sa se astepte cele 90 de zile si sa inregistreze apoi domeniul altcineva, dupa care sa fie mutate pe ucoz.ro inapoi. Si mie mi-au luat altii domeniile la care am renuntat, habar n-am cine sunt, tocmai ca erau bine optimizate pentru motoarele de cautare. Chiar pana prin 2016 am avut un domeniu, www.europaliberadesnagov.com si am renuntat la el cu firma de hosting aferenta, de care n-am fost multumita, pentru ca nu-mi permitea sa schimb template-ul site-urilor pe o platforma joomla ori de cate ori voiam si am venit exact la ucoz. Dar intr-o zi am avut baza de date, am mai stat o saptamana sa incarc textele, asa, manual, ca sa nu ma mai complic cu transferul, in fine, nu mai conteaza, cert este ca am preferat ucoz-ul, pentru ca... recunosc, am creat un site, din joaca. Primul meu site pe ucoz, Snagovul Liber, a fost creat din joaca si vazand ca am succes cu el si ca e OK ucoz-ul, l-am lasat si am adus si din alte parti alte site-uri si le-am grupat pe ucoz, de-am ajuns sa am cinci numai pe ucoz si doua pe wordpress si e drept, inca vreo sapte de jucarie prin alte parti, dar de alea nu ma doare neaparat daca dispar, tocmai pentru ca m-am jucat, nu e ceva nemaipomenit de important. Dar aici am concentrat munca mea jurnalistica si literara, pe wordpress pe cea din domeniul juridic. De aia ma doare acum cel mai tare: adica eu le iau din alte parti, le aduc la ucoz, ca n-am fost multumita de hosting-ul alora, tocmai pentru ca ucoz mi s-a parut mai serios decat altii si acum patesc ce patesc si ce NU am mai patit cu altii pana acum din 2008 de cand mi-am facut primul site, deci de 10 ani.

Added (2018-11-25, 7:04 PM)
---------------------------------------------
In ceea ce priveste vina ucoz, este si ea certa, pentru ca orice registrant, cu 30 de zile inainte de expirarea domeniului, trimite o notificare. Hello, vedeti ca va expira, in 30 de zile, va rugam sa faceti plata, tocmai ca sa nu existe disfunctionalitati de genul celei create. Eu inteleg ca plata de inregistrare a unui domeniu nu e mare, nu asta e problema, ci de ce nu s-au purtat aceste discutii in cele 30 de zile nu inainte de expirarea celor 30 de zile, tocmai pentru a se gasi o solutie cu site-urile de pe domeniul ucoz.ro functionale, nu nefunctionale, iar in situatia in care nu se ajungea la o astfel de solutie, macar sa fi fost avertizati si noi cu un interval de timp rezonabil inainte in genul: "facem toate eforturile sa rezolvam, dar voi fiti atenti, salvati-va site-urile, pentru ca este posibil sa intampinam unele dificultati. Pentru ca la "server not found" nu se ajungea decat ca o ultima varianta dupa expirarea celor 30 de zile oricum. Asta e supararea mea si pe ucoz, in definitiv. Stiam si eu ce am de facut, nu?

Added (2018-11-25, 7:18 PM)
---------------------------------------------
Iar registrantul, la randul lui, are si el o parte majora de vina, pentru ca daca s-au purtat discutii cu el, asa cum se subliniaza, atunci putea sa inteleaga ca este vorba despre o situatie exceptionala si s-o lase balta cu cerinta de a-i fi furnizate musai datele asa cum s-au prezentat initial. Ce Dumnezeu, e mai catolic decat papa? Eu am inteles si GDPR, si nu stiu ce, si de toate, dar nu cand incalca alte principii mai grave ale mai multor persoane. Pentru ca pana la urma e si dreptul nostru la proprietate intelectuala, nu numai dreptul lui la protectia datelor lui cu caracter personal, nu vi se pare? Pai, si ce primeaza? Adica mai trebuie si cantarit putin ce se incalca si ce nu si ce se incalca mai multora si intr-un mod mai grav.

Added (2018-11-26, 5:32 PM)
---------------------------------------------
VREAU UN RASPUNS CONCRET: CE SE INTAMPLA CU CONTINUTUL SITE-URILOR NOASTRE! Astept de cateva zile un raspuns la aceasta intrebare. N-am inteles nimic clar. VREAU CONTINUTUL SITE-URILOR MELE INAPOI. E tot ceea ce vreau. Si e treaba mea ce fac cu el. Nu ma puteti tine nici fortat la ucoz in conditii de disfunctionalitate, este continutul meu, este munca mea, este creatia mea. CAND MI-L DATI, IN CONCRET? Va multumesc pentru raspuns anticipat, desi de cinci zile nu am primit niciun raspuns in concret. NU, nu mai vreau sa mai raman la Ucoz, multumesc. Vreau continutul site-urilor mele. Imi pare rau, dar NU e vina mea...

Felicia
Posts: 185
Reputation: 6

Message # 33 | 5:42 PM
mirelapredan, în cursul zilei de astăzi ți s-a transmis răspuns la ticketul deschis de tine. Poți verifica adresa de mail și să-mi specifici dacă l-ai primit sau nu?
Good things come to those who wait!
mirelapredan
Posts: 11
Reputation: 0

Message # 34 | 8:46 PM
Din pacate nu am primit nimic, am verificat e-mail-ul anterior redeschiderii discutiei despre recuperarea continutului site-urilor mele. Va trimit atasat print-screen-uri dupa toate e-mail-urile primite azi.
Attachments: 6822169.png (176.0 Kb)
mirelapredan
Posts: 11
Reputation: 0

Message # 35 | 8:46 PM
Post text

Added (2018-11-26, 8:47 PM)
---------------------------------------------
Post text

Attachments: 2731206.png (185.3 Kb)
mirelapredan
Posts: 11
Reputation: 0

Message # 36 | 8:48 PM
Post text

Added (2018-11-26, 8:58 PM)
---------------------------------------------
Stiti? Pentru libertatea mea de expresie, in 2005, am fost actionata in instanta de primarul de aici de la Snagov, care avea pretentia sa nu-i mai folosesc numele, pretinzand ca i-as incalca drepturile nepatrimoniale la onoare si reputatie, sa nu mai detin site-uri, fapt pentru care a devenit si "cel ce nu exista", in fine, ma lupt cu el prin instante din 2015, singura, cu mine insami avocata in contradictoriu cu primari platiti din bani publici grei, castig o hotarare definitiva favorabila mie la Tribunalul Ilfov in octombrie acest an, o luna mai tarziu, dupa trei ani de lupta in instanta, nu mai am... site-uri. Chiar nu-i stupid? Adica cineva se lupta prin instante sa ma interzica, nu reuseste, nu ma interzice el, ma interzice practic... registratorul, registrantul etc... Doamne, dar de ce-am atata de luptat? Nu vreau decat continutul site-urilor mele, pana la urma le pot muta oriunde in alta parte, dar sunt ale mele si le vreau. Chiar as vrea sa ma intelegeti macar din punct de vedere psihologic prin ce trec acum data fiind nesiguranta asta prelungita.

Added (2018-11-26, 8:59 PM)
---------------------------------------------
In 2015 am fost actionata in instanta, rectific, cu scuze... Deci...

Attachments: 0684388.png (174.7 Kb)
CreareWebsite
Posts: 26
Reputation: 0

Message # 37 | 10:13 PM
mirelapredan, despre ce ticket este vorba?
http://www.deinteres.org
Felicia
Posts: 185
Reputation: 6

Message # 38 | 6:42 AM
CreareWebsite, ticket = mesaj trimis prin formularul de contact ucoz.com/contact
Good things come to those who wait!
mirelapredan
Posts: 11
Reputation: 0

Message # 39 | 3:20 PM
Aseara l-am primit. Multumesc mult.
Urs
Posts: 303
Reputation: 4

Message # 40 | 10:35 PM
As far as i know there is no way to transfer a uCoz site to another platform.
You get a backup that is not compatible with any other CMS / hosting services.

Sorry to hear about the bad news on uCoz Romania.

Thassos Island Portal :
https://thassos.one
Post edited by Urs - Tuesday, 2018-11-27, 10:36 PM
Felicia
Posts: 185
Reputation: 6

Message # 41 | 6:38 AM
Urs, based on that backup, one can transfer a website - only it's not as easy as "download backup, upload backup, here is the new site". It's a little complicated and involves certain knowledge, but it's not impossible.
But, we're doing everything we can so the issue is fixed soon.

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Posts: 26
Reputation: 0

Message # 42 | 10:52 AM
Felicia, nu s-a rezolvat nimic? sad
http://www.deinteres.org
comghimpati
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 43 | 0:34 AM
Sa fim seriosi Problemele cu domeniul au apărut săptămâna trecută ce sa spun cine va crede problema este de mai mult de 3 saptamani si tu vi si spui atunci clar la tine este o altă cauză. Pe ce te bazezi ne crezi prosti sau ne iei de prosti iata adresa saitului meu vezi de cand nu este operativ acest sait http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ gandeste inaite sa spui ce spui neam ajuns suntem la ucoz ce sa spun.

Added (2018-12-01, 0:41 AM)
---------------------------------------------
Din câte știu, nu există nicio modalitate de a transfera site-ul uCoz la o altă platformă.
Obțineți o copie de rezervă care nu este compatibilă cu alte servicii CMS / hosting.

Îmi pare rău că am auzit despre vestea proastă despre uCoz România.
Iata mizeria ucoz care tot timpul spuneau suntem seriosi noii

Felicia
Posts: 185
Reputation: 6

Message # 44 | 4:19 PM
comghimpati, se poate verifica foarte ușor de când este expirat domeniul ucoz.ro, implicit de când site-urile din această zonă sunt nefuncționale: https://who.is/whois/ucoz.ro - 16.11.2018, asta însemnând 9 zile de la data la care ai lăsat mesajul aici, și nu 3 săptămâni. S-a verificat site-ul http://radio-ghimpati.ucoz.ro/ și nu apare ca fiind blocat, deci, și la tine, situația este din data de 16.11.

În momentul de față website-urile le transferăm pe alte subdomenii - tot ce trebuie să facă proprietarul website-ului este să creeze unul nou și să ne ofere URL-ul site-ului nou și a celui original printr-un mesaj trimis prin formularul de contact de aici: https://www.ucoz.com/contact

CreareWebsite, din păcate încă nu - sperăm ca în următoarea săptămână să avem noutăți, dar, ca măsură de precauție în cazul în care mai durează, avem alternativa de a transfera conținului website-urilor.

Între timp, blog-ul, forumul și pagina de FAQ în limba română au fost tranferate pe adrese noi: blog-ro.ucoz.net, forum-ro.ucoz.net și faq-ro.ucoz.net

Good things come to those who wait!
Mag-Total
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 45 | 9:27 AM
Buna Felicia.
Pentru site-ul meu www.aparatul-auditiv.ro am vrut sa creez un alt subdomeniu si nu am putut, primind urmatorul mesaj "Pentru a putea crea mai multe website-uri, vă rugăm să contactați Asistența Tehnică."
Mai departe nu stiu ce sa fac.

Multumesc.
Search: