• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » SSL - a few website design images giving warnings
SSL - a few website design images giving warnings
Clyde
Posts: 211
Reputation: 0

Message # 16 | 12:45 PM
that fixed the blog issue smile

now for the forum, I still see the other error remaining:
Code
Loading mixed (insecure) display content “http://audioforum.my1.ru/set13/br_nonew.gif” on a secure page


we have this image in the file manager as:
Code
https://audioforum.my1.ru/set13/br_nonew.gif




The image is in https:// ... It is reference to forumIcoTd other than css and
'forum appearance of category section'
Code
<td class="forumIcoTd" align="center">
<img alt="" style="margin:0;padding:0;vertical-align:middle;border:0;max-width:60px;max-height:60px;" src="<?if($NEW_MESSAGES$)?>$ICON_NEW$<?else?>$ICON_NONEW$<?endif?>" title="<?if($NEW_MESSAGES$)?><?if($PRIVATE$)?>Private forum. <?endif?>There are new posts<?else?><?if($PRIVATE$)?>Private forum. <?endif?>No new posts<?endif?>">
</td>
No other reference appears in CP.

Added (2018-09-09, 8:47 PM)
---------------------------------------------
The last issue with the images has been resolved.

I deleted the original that housed the 'custom icons and button set' and re-uploaded the images to a new folder.

However, the buttons/icons folder selection window only works with 'http://' if I manually enter 'https://' which is the correct location, it does not show the custom set. But if I set it to http://, it shows them. So far for 2 days I have not been getting any flags for any of the these these images...Firefox, Chrome Safari - The only flags I get for them labeled as html, is Linux Firefox.

[img]https://https://audioforum.my1.ru/misc/Untitled.png[/img]

Added (2018-09-09, 8:48 PM)
---------------------------------------------

Added (2018-09-10, 10:39 AM)
---------------------------------------------
This morning there is a flag agaon for 'http://...sml/cake.gif' - there is no cake.gif in the 'https//...sml folder' !


Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Thursday, 2018-09-06, 4:47 PM
Gromov
Posts: 476
Reputation: 13

Message # 17 | 9:46 AM
Clyde, try to set it like this, it should resolve the issue for you.
Clyde
Posts: 211
Reputation: 0

Message # 18 | 3:14 PM
Gromov,

The '/customset' seems same as 'http' @ the panel - I tried it and it continues to flag because of 'http://...sml/cake.gif.

I searched every 'informer' and 'template' and there is no listing of this image.

Note: the flags for this image are @ both Blog and Forum sections.

Ucoz Website Since 2009
Gromov
Posts: 476
Reputation: 13

Message # 19 | 8:59 AM
Clyde, well, the solution may be the following one: you need to open the message/post/thread where the image is (it's a smiley) and press the edit button and simply re-save it.
Clyde
Posts: 211
Reputation: 0

Message # 20 | 11:26 AM
Yes, sounds like a smiley - but there is no 'cake.gif' in 'sml' directory.

Also there are 20,986 threads created.

Why would it be in any of them ?

If it's in the forum section, the 'warning' would be only in /forum ... it is showing in both /blog and /forum.

Ucoz Website Since 2009
Gromov
Posts: 476
Reputation: 13

Message # 21 | 12:47 PM
Clyde,
Quote
Why would it be in any of them ?


Well, why do people add smileys in the first place?)) It may be removed from the folder at some point but the link may stay somewhere for that image.
Clyde
Posts: 211
Reputation: 0

Message # 22 | 11:06 AM
FIXED

I used a program (mixed content by Pericor) that scans the site and finds location of warnings - the 'cake.gif' image is the only flagged image.

It flagged it to $CHAT_BOX$.

There was no cake.gif in the panel code for $CHAT_BOX$.

No visible cake.gif in the chat window either.

The fix:

1. I deleted the $CHAT_BOX$ entry in the panel code and the site shows as secure.
2. Deleted all 60 chatbox messages (even tho the cake.gf was not there.
3. Added the $CHAT_BOX$ entry back into the code.

this is second day after the fix and the site still shows as safe.

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Friday, 2018-09-14, 2:54 PM
Gromov
Posts: 476
Reputation: 13

Message # 23 | 5:09 AM
Clyde, thanks for sharing the info.
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » SSL - a few website design images giving warnings
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: