• Page 1 of 1
  • 1
uCoz Community » uCoz Modules » Video » Error 400: redirect_uri_mismatch (YouTube video link error.)
Error 400: redirect_uri_mismatch
sorind1
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 1 | 5:53 PM
Hello,

When I try to link a YouTube video to my Video entries section of my website, I get :

Error 400: redirect_uri_mismatch

The redirect URI in the request, http://sys000.ucoz.net/cgi/uutils.fcg?a=videomod_oauth2, does not match the ones authorized for the OAuth client.

visitorsthegame.com

Added (2020-08-03, 3:35 PM)
---------------------------------------------
Why is nobody replying to e-mails and forums???? Where is the support?

Felicia
Posts: 127
Reputation: 3

Message # 2 | 10:12 AM
sorind1, please let me know if you didn't get the reply to your ticket - don't forget to add the ticket number, as well, to be able to check it.
Good things come to those who wait!
sorind1
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 3 | 6:06 PM
I did get a reply but only after many requests. The reply was pretty much that there's no fix in sight in the near future.
I still haven't gotten a reply back when I asked what to do in the meantime. My videos are on YouTube.
Bad support.
Felicia
Posts: 127
Reputation: 3

Message # 4 | 4:11 AM
sorind1, please provide the ticket number.
Good things come to those who wait!
sorind1
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 5 | 10:49 PM
Latest: Ticket#2020073110005181

Ticket#2020073110005181
Ticket#2020080310004607
Ticket#2020080110003184
Felicia
Posts: 127
Reputation: 3

Message # 6 | 1:30 PM
sorind1, as a suggestion - it's never a good idea to duplicate messages, because some of the info may be lost.
Your latest ticket was replied, as I see, in the beginning of August and you were suggested to try via the new CP - there was no follow up from you.
Unfortunately, from the updates I have on the issue, things aren't that easy to fix, as it was initially assumed. The developers are still working on a solution but it will take a while - an ETA isn't currently available. Your ticket was marked and you will be notified as soon as it's done.

Good things come to those who wait!
sorind1
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 7 | 7:36 PM
I never received the suggestion about the new CP. I was only told that "developers are still working on a solution but it will take a while - an ETA isn't currently available." That's not acceptable. I want to be able to post YouTube videos on my site.
What's the new CP you're suggesting?
Felicia
Posts: 127
Reputation: 3

Message # 8 | 5:57 AM
sorind1, I've resent you the message via ticket - please let me know if you've received it, to make sure there are no issues regarding the messages we send out.
Try going to the new Control Panel: panel -> video -> manage -> entries -> add

Good things come to those who wait!
uCoz Community » uCoz Modules » Video » Error 400: redirect_uri_mismatch (YouTube video link error.)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: