Page 1 of 11
Forum moderator: bigblog 
uCoz Community » For Webmasters » Custom Solutions » My users can't access the site
My users can't access the site
blackpirate
Posts: 13
Reputation: 0
Message # 1 | 5:10 PM
GUYS please help me. why my users CAN'T ACCESS the site. my site is la8osapofash.com and they sent messages that they cant't get in the site but i can get in just fine, what's going on ??? please help
Before one hour i just change in the control panel of my domain the email configuration and now this is what it happen. please help!!!!!!!!!!

Added (2016-06-28, 5:10 PM)
---------------------------------------------
now neither i can't get in my site it says ERROR 404 SITE NOT FOUND . Don't tell me that you erase my site again and i had payed you for all my sevices.
BraziluCoz
Posts: 84
Reputation: 1
Message # 2 | 6:26 PM
The domain la8osapofash.com are not transfered to uCoz DNS server [look how do it].

The domain la8osapofash.com are redirecting to http://http://la8osapofash.ucoz.net/ with double http:// becouse of this you see 404 ERROR.
Attachments: 8530244.png(20Kb)

Hello! I am Ennio Sousa
blackpirate
Posts: 13
Reputation: 0
Message # 3 | 4:51 PM
ok my friend but sorry i am not so familiar with this so can you tell me from where i should fix this issue? from my domain control panel or from my site control panel, beacuse in my site i have no access neither in site or control panel of my site

Added (2016-06-29, 4:51 PM)
---------------------------------------------
Brazilianucoz i found this, i fix it but then after a lot of hours the site open but it wasn't work as before, (the links in my site doesn't open nothing, you was made a click and it was staying in the front page and a lot of my pictures was missing. then i check the control panel of my site and it was saying
The domain has an incorrect set of name servers: ucoz.mercury.orderbox-dns.com, ucoz.venus.orderbox-dns.com, ucoz.earth.orderbox-dns.com, ucoz.mars.orderbox-dns.com

The following list of name servers must be applied: ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net, ns3.ucoz.net

i change as it was saying the message but then again the site fall down , now says "The page isn't redirecting properly" and nobody can access the site.
What i am doing wrong???someone from the technical support of ucoz send me email and he was saying that the site work just fine (but this was in the mean time that i was made the changes in the servers.

bigblog
Great & Powerful
Posts: 1303
Reputation: 62
Message # 4 | 6:49 AM
blackpirate, are you still facing the issue? The domain transfer can take a while. If it's still not working, show us a screenshot of the Name server settings.
trixie took over this account halp
Paradox
Posts: 3231
Reputation: 145
Message # 5 | 7:15 AM
blackpirate, just adding to bigblog's query - would it be possible for you to provide screenshots of the domain configuration in the uCoz Control Panel (also could you provide what method you are using to attach/direct the domain), as well as the domain hosting configuration? smile

uCoz Domain Configuration: Control Panel > Domain Attachment

Your domain hosting configuration will be the DNS settings.

On an indefinite leave of absence.
blackpirate
Posts: 13
Reputation: 0
Message # 6 | 5:47 PM
well my world wide friends i can't understand what it's going on, i change the names in domain server by Bulk Modify Name Servers Summary in domain control panel, i 've done the method 2 in site control panel of parking domain, after 10 minutes the domain have parked and still in my domain control panel all the option are in yellow( need configuration, email, dns managment, Domain Forwarding) and in the domain control panel the servers have the wrong names.Here the screenshots of everything
http://la8osapofash.com/technical/attachement_done.png
http://la8osapofash.com/technical/manage_dns.png
http://la8osapofash.com/technical/ice_screenshot_20160630-174813.png
http://la8osapofash.com/technical/domain_forwarding.png
http://la8osapofash.com/technical/name_service_details.png
http://la8osapofash.com/technical/domain_server_page.png

that's the screenshot form domain and site control panel, after i have done all this and the site control panel says that all is ok my site does not work again. The page isn't redirecting properly says my browser and i wait over 35-45 minutes

Added (2016-06-30, 5:47 PM)
---------------------------------------------
https://postimg.org/image/kb1ijh587/
https://postimg.org/image/iizs5vxe9/
https://postimg.org/image/q6bne2k7r/
https://postimg.org/image/8znsaeo5j/
https://postimg.org/image/etg7u1o87/
https://postimg.org/image/9ri6ksj5t/

this are the links of the screeshot because the above does not work becuase it's in the server of my site and does not open smile

Paradox
Posts: 3231
Reputation: 145
Message # 7 | 0:27 AM
blackpirate, looks like whatever you did yesterday has successfully attached the domain to your website! smile Let us know if you have any further queries or questions.
On an indefinite leave of absence.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 8 | 1:47 PM
blackpirate, keep the NS to ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net, ns3.ucoz.net and ignore the yellow boxes.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
blackpirate
Posts: 13
Reputation: 0
Message # 9 | 4:02 PM
my friends that's the above i 've done it yesterday, that you are saying that is ok but my site after 26 hours is still down "The page isn't redirecting properly" it's the message from browser and here the link of the site la8osapofash.com (is what i wnat to do it and this was before i change the email configuration) or la8osapofash.ucoz.net if you have access in my site let me know because i don't
bigblog
Great & Powerful
Posts: 1303
Reputation: 62
Message # 10 | 5:18 PM
blackpirate, I can fully access your website from Romania/Hungary: http://take.ms/GuMY1 . Please, try using another browser or computer and if it's not working, try to open the website on a computer with another internet service provider.
trixie took over this account halp
blackpirate
Posts: 13
Reputation: 0
Message # 11 | 5:58 PM
bigblog, i don't know if you do something in my site but now after all this history my site finally is up. thanks to all the ucoz admins for the help and informetion bigblog, Sunny, Paradox, and igor from ucoz technical support. my web friends thanks you for all your help.
Blackpirate from greece always ι support and promoted your servers and services
My best regards my friends

Added (2016-07-01, 5:58 PM)
---------------------------------------------
and ι apologize to all users/admins for the not so well english that i post in the articles. thnaks again my friends

bigblog
Great & Powerful
Posts: 1303
Reputation: 62
Message # 12 | 6:06 PM
blackpirate, we're happy to help you with all the issues you might face! If you need more help in website building, be sure to ask in the forum or the technical support! smile
trixie took over this account halp
uCoz Community » For Webmasters » Custom Solutions » My users can't access the site
Page 1 of 11
Search: