Page 7 of 8«125678»
Archive - read only
uCoz Community » Archives » Archive » DDoS attacks and other server problems (20.10.2009)
DDoS attacks and other server problems
Meddy
Posts: 26
Reputation: 9
Message # 1 | 8:22 PM
Information about servers
All servers work in the normal mode.

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 91 | 2:04 PM
thapchi, our technicians say that there are no problems with s102. What kind of error do you get and what sites are you trying to open?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
thapchi
Posts: 10
Reputation: -4
Message # 92 | 2:04 PM
my own site also has problem look main problem is when we open the server 102 some times it say 404 not found for some thing like that but still i also have one site on s101 it opens and is fast than site on s102
thank you

have a good day

classic007
Posts: 22
Reputation: 0
Message # 93 | 2:04 PM
Quote (Sunny)
Now everything is ok. The restrictions have been removed since Saturday

Hello... Is there any idea of what happen to server 102?

I thought everything is ok and the restriction have been removed, but why does my uploaded files doesn't show up? My flash file with an extension of .swf is not loaded properly as of now.... cry

Now my site is undergo for maintenance sad

Kindly fix it UCOZ management please.... Thanks a lot wink


check my page at Geeks
My webpage
with uCoz since 2008
Post edited by classic007 - Thursday, 2008-11-27, 8:34 AM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 94 | 2:04 PM
classic007, as far as I know everything must work fine.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
classic007
Posts: 22
Reputation: 0
Message # 95 | 2:04 PM
Ok thank you... But as of now my files doesn't load. It says "Movie not loaded". I used to modify my site menu with a flash buttons

Kindly check my homepage please...www.jessieabraham.ucoz.com


check my page at Geeks
My webpage
with uCoz since 2008
Post edited by classic007 - Thursday, 2008-11-27, 10:56 AM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 96 | 2:04 PM
classic007, I guess that's not uCoz problem but your flash player. Try to update it to the latest version. Your problem was also discussed here - http://forum.ucoz.com/forum/6-2495-1
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
classic007
Posts: 22
Reputation: 0
Message # 97 | 2:05 PM
Problem solved.. I've tried updating my flash player into the latest version here... biggrin

Adobe Flash Player

Thank you... smile


check my page at Geeks
My webpage
with uCoz since 2008
Post edited by classic007 - Thursday, 2008-11-27, 11:34 AM
Nocticula
Posts: 15
Reputation: 0
Message # 98 | 2:05 PM
hmm... hi, could this be the reason why I can't enter ANY sites that end up as 'ucoz.com'? any others are working perfectly fine. My site in "at.ua" works great, but I can't enter the one which is in "ucoz.com" (can't even login though ucoz main page). Gave links to friend, but he said same - he can't open the site. Tried few others, but can't enter those too, only the ones who end different. Any tips?
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 99 | 2:05 PM
Nocticula, do you still have this problem?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Nocticula
Posts: 15
Reputation: 0
Message # 100 | 2:05 PM
yes, I still have it...
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 101 | 2:05 PM
Nocticula, perhaps there is some blocking by your provider. Try to contact their tech. support.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Nocticula
Posts: 15
Reputation: 0
Message # 102 | 2:05 PM
but why then my friend couldn't open it too? he lives in other city and his net is different, and I didn't changed domens or anything else..
My other site works perfectly though smile (this one http://raganius.at.ua works fine. And the http://nocticula.ucoz.com - isn't opening. Not only for me, but for my friends too. I can't login to it too... )

Post edited by Nocticula - Tuesday, 2008-12-09, 10:46 PM
ocam
Posts: 24
Reputation: 4
Message # 103 | 2:06 PM
hehehe this is funny. i have never had a problem with it everything works for me... maybe you guys are doing something wrong?
aussome
Posts: 2
Reputation: 0
Message # 104 | 2:06 PM
Hi, I also have the same problem as Noticula, whenever I try to open my website or even log in at the main ucoz.com site, I just get:

Quote
Network Error (tcp_error)

A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.

For assistance, contact your network support team.

It's been like this for about a week now...? Please help!

Armaros
Posts: 1424
Message # 105 | 2:06 PM
uCoz Community » Archives » Archive » DDoS attacks and other server problems (20.10.2009)
Page 7 of 8«125678»
Search: