Page 1 of 11
Forum moderator: bigblog 
uCoz Community » General Information » First Steps with uCoz » Broken
Broken
Vampire7389
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 1 | 11:46 PM
This site is broken : http://merit.clan.su/

Login to control panel also broken.

Why ?
Eriko
Pokémon Master
Posts: 958
Reputation: 33

Message # 2 | 4:06 AM
Working fine for me. What's your browser? Any new Antivirus on your computer?
Vampire7389
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 3 | 9:04 PM
Quote Eriko ()
Working fine for me. What's your browser? Any new Antivirus on your computer?


I use the same computer and on a paid uCoz site with the same ESET Smart Security 9 and i had no problems.

On that paid site having the exact same Firefox settings : "Always use private browsing mode" AND "Accept cookies from sites = never with the exception of sites like uCoz in order to be able to login" i don't have any problems with graphic glitch, or login problems or CP problems.

Proof :

On http://merit.clan.su/ which is a free site with advertising from random advertisers with the exact same settings i get :

a) On the top of the site there are parts of the social bar all messed up. (which should have been on the bottom)

Proof :

b) The Login button if i click on it, it doesn't work, and the one on the first container disappears. Also the embedded video disappears.

c) If i go into the CP : http://merit.clan.su/admin i can't login and the button itself is glitched.

Proof :

Why is all this happening ?
Thank you.

Added (2016-03-01, 9:04 PM)
---------------------------------------------
Anyone ?

Attachments: 9619596.jpg(73Kb) · 4862956.jpg(92Kb) · 7649822.jpg(38Kb)
Post edited by Vampire7389 - Monday, 2016-02-29, 10:35 PM
bigblog
*boops*
Posts: 1475
Reputation: 71

Message # 4 | 5:04 PM
Vampire7389, try to clear your browser cache and/or try using another browser. It's definitely a local issue, since I'm also unable to confirm it.
hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts

i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
Vampire7389
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 5 | 11:42 PM
Quote bigblog ()
Vampire7389, try to clear your browser cache and/or try using another browser. It's definitely a local issue, since I'm also unable to confirm it.


I found it !

Try this in Firefox :

a) Select Options > Privacy -> History : (use custom settings for history) "Always use private browsing mode" + "Accept cookies from sites -> always."

b) Now the site works fine.
But if you also check : "Use tracking protection in Private Windows." the whole site breaks down like i described it.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/tracking-protection-pbm?as=u&utm_source=inproduct

"The basic protection list blocks commonly known analytics trackers, social sharing trackers, and advertising trackers. However, the basic protection list allows some known content trackers to reduce website breakage."

Even with the social bar removed, your login form, CP login, forum stuff, videos etc. break down or become invisible.

But this only happens on free sites, not on paid ones !

It is probably interacting with the ads that you show on free sites.

Try it please.
uCoz Community » General Information » First Steps with uCoz » Broken
Page 1 of 11
Search: