Page 1 of 11
uCoz Community » uCoz Modules » Social Media Publisher » My Social Facebook Feed isn't working.... (I can't figure out why my FB social connection isn't working)
My Social Facebook Feed isn't working....
Deygus8810
Posts: 5
Reputation: 0
Message # 1 | 10:54 PM
So today I found out that ucoz added social networking integration with the news and blogs but for some reason it's not working with my facebook business page.

I installed it and connected it to 3 of my feeds:

1. Facebook
2. Twitter
3. Tumblr

It works with Twitter and Tumblr but for some reason it's not working at all with Facebook. Anyone else having this issue or know how to fix it? I let the Status count down twice but it also seems to not post with any of them so I think this is a glitch. I had to manually click on the Post Button and it worked for 2 and 3 as I mentioned since they have a green checkmark next to them but as for FB it has a red x and I checked my fb page but still nothing each time even after waiting for awhile now. It looks like this is partially broken.

I also have the FB set up to send posts of news and blogs to my GameGroove Page which is a Business Page Group that my actual account owns. But I set the group to it appropriately and saved it and still no luck. Seems bugged.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 2 | 9:10 AM
Deygus8810, there are currently problems connecting certain uCoz domains and websites with custom domains to Facebook. Please provide the address of your uCoz website and clarify whether you have a custom domain attached to your website.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Deygus80
Posts: 5
Reputation: 0
Message # 3 | 12:24 PM
Sorry about putting thread on wrong section and no I'm not using any custom domains. My website is http://gamegroove.ucoz.net and my business fb page that I own which is listed and attached to my personal fb account as admin is http://www.facebook.com/gamegroove and I have it set to go to that page.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 4 | 2:44 PM
Deygus80, we can confirm the problem, and will try to resolve it with Facebook.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Project_RK
Posts: 8
Reputation: 0
Message # 5 | 1:38 AM
Hi there, Good day. how are you? I have the same problem, already reported this to the tech support and replied to me that its already working. I tried it again, still not working.

my ucoz domain is: http://teamzion.ucoz.org
my facebook group page is: https://www.facebook.com/groups/teamzionph/

thank you very much.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 6 | 8:05 AM
Project_RK, what error message do you get?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
dr
Posts: 5
Reputation: 0
Message # 7 | 3:57 PM
I have the same problem,

my ucoz domain is: http://ageliespolisis.com/
my facebook group page is: https://www.facebook.com/ageliespol

thank you very much.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 8 | 12:52 PM
dr, at the moment Facebook is not working with custom domains. We are working on it and soon Facebook connection will be available for the websites with attached domains as well (approximately in two weeks).
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
uCoz Community » uCoz Modules » Social Media Publisher » My Social Facebook Feed isn't working.... (I can't figure out why my FB social connection isn't working)
Page 1 of 11
Search: