Page 1 of 3123»
uCoz Community » uCoz Modules » Social Media Publisher » Connect Facebook to a Website with a Custom Domain
Connect Facebook to a Website with a Custom Domain
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 1 | 2:32 PM
Owners of websites with custom domains couldn't use social posting for quite a while, and now they finally have this possibility!

Let's start. Firstly, you need to get the Developer status for your Facebook account. Log in to Facebook and go to https://developers.facebook.com/apps . If you account has already the Developer status, you can proceed to app creation:



If you have an ordinary account, you will see the following:



Click Register Now in the top right corner. Follow further instructions. You will need to enter your phone number to verify your account if you didn't do it before. If you don't receive a text message with the verification code within 5 minutes, request a new one. Then set up your developers profile (you can actually choose any areas of activity, any experience level).

That's it. You have registered as a developer and can start creating an app for your website:

1. Open https://developers.facebook.com/apps , and click Add a New App.

2. Select the platform (Website):



Click Skip Quickstart:



Fill in the fields in the window that will appear:



Switch to the app Settings, click Add Platform and choose Website:



Fill in the fields as on the screenshot below:



App Domains: enter your custom domain without http://
Contact Email: enter your email address
Site URL: enter your custom domain with http://

Click Save Changes.

Go to Status & Review tab and change the setting to Yes:



3. Now you have your own application that you need to connect in the website Control Panel:



Enter the data and click Continue. If the app data (App ID and App Secret) have been copied correctly, you will see the following:



Click Connect. That's it! The app has been connected and you can now post to Facebook.

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
EMINEM91
Posts: 41
Reputation: 0

Message # 2 | 3:45 AM
Not understand.....
Where this option ????

http://www.BollywoodSrbija.com
EMINEM91
Posts: 41
Reputation: 0

Message # 3 | 5:01 AM
Please hellp

Why not?

Attachments: 8205785.png(302Kb)

http://www.BollywoodSrbija.com
Post edited by EMINEM91 - Saturday, 2014-02-01, 5:01 AM
yaamaan
Posts: 80
Reputation: 0

Message # 4 | 3:21 PM
Hi I am also getting the same error when i m trying to connect to facebook social media publisher. The snapshot is attached.
can u please help??
Attachments: 5128038.png(302Kb)
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 5 | 2:19 PM
EMINEM91, yaamaan, show me the settings of your Facebook app (you can send screenshots via a PM).
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
EMINEM91
Posts: 41
Reputation: 0

Message # 6 | 4:17 PM
Sunny,

Attachments: 9579502.png(165Kb)

http://www.BollywoodSrbija.com
yaamaan
Posts: 80
Reputation: 0

Message # 7 | 2:56 PM
A snap shot to sunny..
please guide me for this

Added (2014-02-10, 8:56 AM)
---------------------------------------------
Hello..
I have sent a PM already.. can u look into this..
I need to activate facebook social media publisher

Thanks

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 8 | 3:32 PM
EMINEM91, yaamaan, I'm sorry for the delay, I will look into the issue tomorrow.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 9 | 11:55 AM
EMINEM91, the URL on your CP screenshot (indijskeserije.com) differs from the URL in Facebook settings (ekipica.com). In Facebook app settings you must enter the URL of your attached domain.

yaamaan, the same but it looks like you are just using EMINEM91's CP screenshot. What is the address of your website?

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
yaamaan
Posts: 80
Reputation: 0

Message # 10 | 12:27 PM
Hi Sunny
url is http://www.shankysportal.com.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 11 | 1:23 PM
yaamaan, please provide a screenshot from the CP of shankysportal.com with the error message.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
yaamaan
Posts: 80
Reputation: 0

Message # 12 | 3:03 PM
Hi Sunny
As us asked, i have attached to snapshots. one for error usin ucoz app and other snapshot containing error using my facebook app.

Pleae have a look
Attachments: 9277086.png(94Kb) · 9525924.png(113Kb)
EMINEM91
Posts: 41
Reputation: 0

Message # 13 | 11:49 PM
Sunny, I have several websites ...

At each site I have the same problem. The website ekipica.com we do not even work Comment Moderation Tool sad

http://www.BollywoodSrbija.com
yaamaan
Posts: 80
Reputation: 0

Message # 14 | 1:31 PM
I did not understand.
Can u look into my problem please..

Added (2014-02-19, 7:31 AM)
---------------------------------------------
Hi..
can some one help me for this..
I have not able to connect to facebook social media publisher niether by ucoz app or my facebook app.
I have already asked for help.. but nobody responded
I have sent the snapshot also
my websiye: shankys.ucoz.com
custom domain: shankysportal.com

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 15 | 3:34 PM
EMINEM91, yaamaan, I'm sorry for the delay.

yaamaan, what error text is displayed when hovering over the red cross on this screenshot http://forum.ucoz.com/_fr/177/9525924.png ?

And please make sure that the apps are publicly available:


I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
uCoz Community » uCoz Modules » Social Media Publisher » Connect Facebook to a Website with a Custom Domain
Page 1 of 3123»
Search: