Page 1 of 11
uCoz Community » uCoz Modules » SEO Module » SEO Module Bug Reports
SEO Module Bug Reports
bigblog
*boops*
Posts: 1475
Reputation: 71

Message # 1 | 1:17 PM
If you have noticed a bug regarding the functionality of the SEO Module, please, report it here by providing the information below:

1. Bug: What is not working or working improperly.
2. Place of the bug: Where did you encounter the problem? (Premium settings, Redirects, Entry addition page, Category addition page etc.)
3. Your website's URL: http://forum.ucoz.com
4. Description of the bug: Describe the issue in more details and provide screenshots.

Please post only bugs of the SEO Module in this thread.
Each unrelated reply will be deleted.

hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts

i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
helte6213
Posts: 184
Reputation: 0

Message # 2 | 9:58 PM
hello to all admin what the purpose of webmaster tools i click the conect only pop up the main control panel how to o my webmaster thanks
Attachments: 2299844.png(117Kb)
bigblog
*boops*
Posts: 1475
Reputation: 71

Message # 3 | 6:56 AM
helte6213, it is a known issue, and it will be solved as soon as possible.

Your message has been moved to the Bug Report thread.

hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts

i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
uCoz Community » uCoz Modules » SEO Module » SEO Module Bug Reports
Page 1 of 11
Search: