Page 1 of 212»
uCoz Community » uCoz Modules » Forum » HTTP 500 (Forum error)
HTTP 500
FrEEzE
Posts: 62
Reputation: 0

Message # 1 | 10:01 PM
Hello guys.
For the last couple of weeks (3 or so),
sometimes my website's forum is not reachable.
Either HTTP 500 error shows up, or simply "Firefox can't establish a connection" error.
The website itself works fine usually, only the forum encounters an error.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 2 | 10:17 AM
FrEEzE, what's the website address? What time of the day do you have this problem at?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
FrEEzE
Posts: 62
Reputation: 0

Message # 3 | 10:51 AM
www.gtail.ucoz.com
It comes and goes.

Also, I wrote wrong error:
"Firefox can't find the server at gtail.ucoz.com" is the error I get.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 4 | 12:07 PM
FrEEzE, check your PMs.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
ZTSF
Posts: 24
Reputation: 1

Message # 5 | 10:33 PM
Exact the same problem over here.
But the same problem is here running for more than just 3 weeks.
I think even about almost 2 months now.


ZTSF wink

Come to ZTSF: www.superzt.ucoz.com
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 6 | 11:23 AM
ZTSF, the server has been a bit overloaded recently. Now it must load fine. Please inform me if the problem repeats.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Assiemodis
Posts: 7
Reputation: 0

Message # 7 | 1:19 PM
My website is now completly down. sad

Am I the only one or is it for all.
It is still in webtop, but I get this when trying to go to website or CP of the site.



For those who don't understand dutch.

It seems you have connection to the internet. try again to make connection to the internet.
Type down adress again.
go back to previous page.

possible causes.

youre pc is not connected to the internet. (yes it is)
there are problems with the website (yeah but wich one)
you typed the wrong adress. (nope I didn't)

Is the server overloaded again or is there a problem with my site??
I was typing a post and when I wanted to post it this came up and isn't changed.
I received emails from members with the same story
Post edited by Assiemodis - Friday, 2012-12-07, 1:20 PM
Paradox
Posts: 3276
Reputation: 145

Message # 8 | 1:27 PM
Assiemodis, could you please provide a site url? smile
Developer, Designer, Communicator.
Been here for 6 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
Assiemodis
Posts: 7
Reputation: 0

Message # 9 | 2:15 PM
Ah sorry.
http://assiemodis-game.ucoz.com

just saw it is now changed to 502 bad gateway error

Edit:
And now it is back on again, but very slow.
Atleast the main page is back when go to forum I still get th 502 message or this one.
Server is temporary unable to display requested page

So I guess it is a server overload again in the end, and I just have to sit it out.
Post edited by Assiemodis - Friday, 2012-12-07, 2:24 PM
Paradox
Posts: 3276
Reputation: 145

Message # 10 | 3:48 PM
Assiemodis, Server 44 is currently undergoing temporary scheduled technical maintenance. These problems should be resolved within the hour. We apologise for any inconvenience this maintenance may cause. smile
Developer, Designer, Communicator.
Been here for 6 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
Dragana
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 11 | 11:11 AM
I can't post my website (http://draganaandjelic.ucoz.com) to Facebook with the social bar on my site. It says "The website encountered an error while retrieving https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://draganaandjelic.ucoz.com/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Error code: 500"

This has been going on for more than a month. Can anyone help me? Thanks.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 12 | 9:18 AM
Dragana, the problem has been forwarded to the developers.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
HELTE
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 13 | 6:59 AM
my website always SERVER IS TEMPORARILY UNABLE TO DISPLAY THE REQUESTED PAGE (500) what the reason/ every day encounter like this i pay exact time then hapemning like this http://wildpinoy.at.ua/
Felicia
Posts: 19
Reputation: 0

Message # 14 | 10:37 AM
HELTE, at this moment the website is working. Please provide the time range when the error appeared and a screenshot of it (make sure the address of the site, the date and time are visible).
Good things come to those who wait!
mrkane215
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 15 | 1:16 PM
Hello!

From the first day i started using UCOZ i have problem with ERROR 500 for both Website and CP. It happens almost every day. Now when i Sign In to UCOZ to view my Websites it says "Unable to retrieve the list of websites" and "You don't have your own websites yet". I heve two websites but i'll delete first one later but i need second one. My website is on Server s108.
Post edited by mrkane215 - Saturday, 2016-02-13, 6:03 PM
uCoz Community » uCoz Modules » Forum » HTTP 500 (Forum error)
Page 1 of 212»
Search: