uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Stiu ce zici, dar site-ul care il fac e pentru invatamintul prescolar unde utilizatorii nu stiu o boaba de engleza. Daca le pun un cuvint in engleza stau si se uita la el ca la masini rasturnate. Poate exagerez putin aici, dar nu pot pune niste educatoare de 50 de ani sa invete engleza. CMS-ul aici si capabilitatile unui site aici sunt super. Ar fi pacat ca din cauza unor greseli minore uCoz sa piarda clienti.
Deci, revenind, are careva idee cum as putea modifica acele cimpuri sau continui sa ii stresez pe cei de la tehnic? Added (2010-02-26, 9:12 Am) |
singura solutie e sa schimbe ucoz cuvintele care nu au nici un inteles dupa parerea mea
|
CGSMCMLXXV, threbuie sa postezi greselile in acest thread:
http://forum.ucoz.com/forum/24-4537-1 [... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
For nunutu29:
Thanks, I will post the mistakes I found in translation on that forum. Anyway, I posted for the moment a note indicating where I couldn't access the words/fields with mistakes. Hope for improvements. |
Dartz, i have posted all the mistakes and replacements words
|
OK! English or Romanian. If it is to speak about the correct Romanian, then let't speak in Romanian and let's post in the other thread our conclusions only. Here we are:
adytzu_1, nu sunt de acord cu tine la citeva traduceri: |
CGSMCMLXXV, pe toate forumurile pe care am fost exista aceasta traducere
si nu suntem noi de vina ca multe tari imprumuta cuvinte din alte limbi P.S: am modificat cuvantul acela Post edited by adytzu1_vl01 - Friday, 2010-02-26, 10:40 PM
|
adytzu1_vl01, de asta nu se mai intelege nimic nici la televizor. Romana vorbita a devenit o combinatie oribila de engleza cu romana de maidan. Plus, exista ideea asta de grandoare daca stilcesti cit mai mult limba romana. Hai sa fim seriosi si sa incercam o romana cit se poate de corecta si nu pocita. Sa nu aruncam traditia de peste 2000 de ani pe care multe popoare ar vrea sa o aiba, doar pentru a ne umfla in pene ca stim citeva cuvinte din engleza (ca, intr-adevar, daca iei "smecherasii de cartier" care stilcesc limba romana amestecind-o cu cuvinte din engleza, nu sunt in stare sa poarte nici macar o discutie elementara cu un englez/american).
Dartz, o sa am o luna fara internet, dar cind vin, promit sa incerc sa iau toate modulele din engleza si sa le dau corect cu diacritice. Crezi ca poti sa ii convingi pe cei de la uCoz sa faca traducerile respective? Daca au nevoie de ajutor, mai stiu niste html, javascript, java etc. Pina una-alta, te poti inspira din ultimul meu site: http://gr11fsa.ucoz.org. Nu zic ca e perfect, dar cit de cit e mai aproape de limba romana decit traducerea cu care l-am luat. Toate cele bune, |
adytzu1_vl01, CGSMCMLXXV, thanks.
Quote (CGSMCMLXXV) Dartz, o sa am o luna fara internet, dar cind vin, promit sa incerc sa iau toate modulele din engleza si sa le dau corect cu diacritice. Crezi ca poti sa ii convingi pe cei de la uCoz sa faca traducerile respective? Daca au nevoie de ajutor, mai stiu niste html, javascript, java etc. Pina una-alta, te poti inspira din ultimul meu site: http://gr11fsa.ucoz.org. Nu zic ca e perfect, dar cit de cit e mai aproape de limba romana decit traducerea cu care l-am luat. [... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
| |||