uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Quote (MrsKira) adytzu1_vl01, Nu este permisa promovarea site-urilor. ups sorry uitasem |
Cum sa pui un design pe siteul tau?
Creezi foldere gen "Images" , "css" , "BBCode" , "img"etc. Acestea le veti uploada cu tot cu foldere pe siteul vostru cu un program numit "FileZila" . Acest program va ajuta sa uploadati mai multe fisere deodata pin intermediul conexiunei FTP . Datele contului FTP le afli de pe prima pagina din control panel in dreapta in linia cu Your site address - http://siteul-tau.ucoz.com [ FTP details | Control Panel ] Dati click pe FTP detalis , veti stea parola daca nu o avet setata si colmpletati datele in programul FileZila In arhiva veti mai gasi fisiere text ca "home" , "css" . Ce gasiti in fisierul "home" copiati in "Site pages" ( Control Panel , Design , Design management ( template ) ) si "css" in "Style sheet (CSS)". ATENTIE ! Astept alte intrebari daca mai ai dj_mazz |
nunutu29, ms am reusit in sfarsit sa mi dau seama cum se pun butoane..sunt cam grosolane dar ptr inceput sunt bune ...o sa fac altele mai dragute
Added (2010-03-27, 7:51 Am) |
Buna tuturor !
Nu stiu daca e bine ca postez aici mica mea problema insa am vazut ca pe-aici se vorbeste mai mult in romana asa ca ..... De vreo 2-3 luni nu-mi dau seama de ce nu ma pot loga pe site-ul meu decat de pe Mozilla,daca incerc cu Explorer,Chrome sau Opera aproba usernameul si parola,arata ca totul e in regula dar apoi tot ca vizitator apar Sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc frumos |
Quote (tricotaje_copii) tricotaje_copii, fa vreo poza sa vedem cum e... si da si nou link de la situl tau.. nunutu29 uite adresa www.tricotajecopii.ucoz.com Dar un raspuns la problema mea n-ai? |
| |||