| uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
| Romanians |
|
|
Quote (MrsKira) adytzu1_vl01, Nu este permisa promovarea site-urilor. ups sorry uitasem
|
Cum sa pui un design pe siteul tau?
Creezi foldere gen "Images" , "css" , "BBCode" , "img"etc. Acestea le veti uploada cu tot cu foldere pe siteul vostru cu un program numit "FileZila" . Acest program va ajuta sa uploadati mai multe fisere deodata pin intermediul conexiunei FTP . Datele contului FTP le afli de pe prima pagina din control panel in dreapta in linia cu Your site address - http://siteul-tau.ucoz.com [ FTP details | Control Panel ] Dati click pe FTP detalis , veti stea parola daca nu o avet setata si colmpletati datele in programul FileZila In arhiva veti mai gasi fisiere text ca "home" , "css" . Ce gasiti in fisierul "home" copiati in "Site pages" ( Control Panel , Design , Design management ( template ) ) si "css" in "Style sheet (CSS)". ATENTIE ! Astept alte intrebari daca mai ai dj_mazz |
nunutu29, ms am reusit in sfarsit sa mi dau seama cum se pun butoane..sunt cam grosolane dar ptr inceput sunt bune ...o sa fac altele mai dragute
![]() Added (2010-03-27, 7:51 Am) |
Buna tuturor !
Nu stiu daca e bine ca postez aici mica mea problema insa am vazut ca pe-aici se vorbeste mai mult in romana asa ca ..... De vreo 2-3 luni nu-mi dau seama de ce nu ma pot loga pe site-ul meu decat de pe Mozilla,daca incerc cu Explorer,Chrome sau Opera aproba usernameul si parola,arata ca totul e in regula dar apoi tot ca vizitator apar Sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc frumos
|
Quote (tricotaje_copii) tricotaje_copii, fa vreo poza sa vedem cum e... si da si nou link de la situl tau.. nunutu29 uite adresa www.tricotajecopii.ucoz.com Dar un raspuns la problema mea n-ai? |
| |||

desi nu te cred 

...sa spunem ca imi fac propriul template pentru site online il descarc la mine pe pc...cum fac sa il pun la mine pe site? unde trebuie sa intru in control panel si ce trebuie sa fac?..ms anticipat astept raspuns