uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Quote (nunutu29) tricotaje_copii, sorry...dar nu stiu dece... incearca sa iti skimbi login form .... Multumesc pentru raspuns .Ai putea sa ma mai ajuti putin?Cum sa schimb loging form si in ce mod m-ar ajuta asta. |
tricotaje_copii, pai asta e....nustiu daka ajuta.... pentru ca la mine era ca un virus.... si lam skos....si am lasat doar ala in ajax......
Added (2010-04-01, 3:45 PM) uite eu mam conectat de pe OPERA....si tot normal...
Added (2010-04-01, 3:47 PM) Attachments:
1324780.png
(22.2 Kb)
Post edited by nunutu29 - Thursday, 2010-04-01, 9:48 PM
|
Quote (nunutu29) tricotaje_copii, apropo frate..akolo unde ai skris conectare/deconectare....apai nu merge....ca conectare....dak apes nu face nimik... nunutu29 acum am reusit si eu atat cu Explorer cat si cu Chrome dar am avut o perioada destul de lunga in care chiar nu stiam ce are.Se poate sa fi fost si din cauza windows-ului (astazi l-am reinstalat) sau sa fi avut calculatorul meu ceva. Acolo unde am scris conectare/deconectare trebuia demult modificat (este doar deconectare) dar am tot uitat si a ramas asa Iti multumesc foarte mult pentru ajotor si lamuriri Apropo de frate ,sunt soro Post edited by tricotaje_copii - Thursday, 2010-04-01, 10:37 PM
|
Quote (DodyGeo™) Ok soro si sa intelegem ca ai rezolvat ? .... zine si noua sa stim ca sa nu mai cautam solutii tongue DodyGeo™ dar tocmai am spus ca s-ar putea ca de vina sa fi fost PC-ul meu pentru ca dupa ce am reinstalat windows-ul nu au mai fost probleme |
Quote (tricotaje_copii) acum am reusit si eu atat cu Explorer cat si cu Chrome dar am avut o perioada destul de lunga in care chiar nu stiam ce are.Se poate sa fi fost si din cauza windows-ului (astazi l-am reinstalat) sau sa fi avut calculatorul meu ceva. DodyGeo™ ceea ce am scris mai sus este,din cate bine stiu eu,echivalent cu "nu am mai avut probleme" |
Quote (nunutu29) tricotaje_copii, dar citi ani ai "soro" si cam de cit timp ai situl asta ? Frate nunutu29 ,am aproape 29 si site-ul il am cam de jumatate de an Dar pot sa stiu de ce intrebi? Post edited by tricotaje_copii - Friday, 2010-04-02, 11:23 PM
|
nunutu29,
am si eu o intrebare poti sa imi dai si mie codurile pentru acel pop-up albastru |
| |||