uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Dartz, costa pagina asta?
|
cine poate sama ajute
pe bara de navigare ( main , my profil ,log out, rss) vreau sa mai adaug una "my stats" intre my profile si log out codul este : <tr><td class="nav-block"><a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Main<!--</s>--></a><?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$"><!--<s5214>-->My profile<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$REGISTER_LINK$"><!--<s3089>-->Registration<!--</s>--></a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$LOGOUT_LINK$"><!--<s5164>-->Log out<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$LOGIN_LINK$"><!--<s3087>-->Login<!--</s>--></a><?endif?><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>| <a href="$RSS_LINK$">RSS</a><?endif?></td></tr> presupun ca treb un "if" ca "my stats sa apara cind persoana e logata .. si nu potsama clarific ce inseamna => <s5176>-->Main<!--</s> ce funtie indeplineste tegul ista <s> |
Inca nu gasesc unde trebuie sa dau pentru scoaterea calendarului.Un print screen imi face cineva ?
|
Quote (Sasuke4953) Dartz, costa pagina asta?
Quote <tr><td class="nav-block"><a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Main<!--</s>--></a><?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$"><!--<s5214>-->My profile<!--</s>--></a> | <a href="Aici merge linku-ul">Aici merge numele link-ului</a><?else?> | <a href="$REGISTER_LINK$"><!--<s3089>-->Registration<!--</s>--[hide]></a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$LOGOUT_LINK$"><!--<s5164>-->Log out<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$LOGIN_LINK$"><!--<s3087>-->Login<!--</s>--></a><?endif?><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>| <a href="$RSS_LINK$">RSS</a><?endif?></td></tr> WhiteRevolution, http://forum.ucoz.com/forum/5-5862-1 [... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
Dartz, eu vreau sa imi fac o pagina. O pagina la al treilea meniu fara module. Cand intru akolo in pagina respectiva sa fie ca la cele din meniul principal. Deci cu alte cuvinte vreau inca un meniu care seamana perfect cu primul (pagini normale fara moduri ca la primul meniu). Cum pot face asta? Tu ai spus ca tu trb. sa creezi acele pagini.
Quote Trb sa il creez eu acel index. |
A mers, multumesc.
Inca o intrebare : Cum fac ,ca pe prima pagina sa-mi apara o imagine care vreau eu si apoi sa dea click pe ea sa intre in site.. Multumesc anticipat. |
Cine ma poate ajuta cu o problema?Cum elimin codul de siguranta la daugarea unui nou comentariu in site news.Ca foarte multi useri se plang de neclaritatea codului si vreau sa-l scot pentru a adauga mai usor un comentariu.Astept Raspuns.MULTUMESC ANTICIPAT !
|
multumesc MrsKira
|
| |||