Romanians
Vă rugăm să ne spuneţi, de unde aţi auzit de uCoz ?
1. Am găsit sistemul pe Google sau un alt motor de căutare [ 21 ] [44.68%]
2. De la prieteni [ 5 ] [10.64%]
3. Dintr-un alt site uCoz (după un click pe banner sau copyright) [ 13 ] [27.66%]
4. De pe Forum-uri (ex: Forum-uri ale webmasterilor) [ 0 ] [0.00%]
5. Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, etc) [ 0 ] [0.00%]
6. Altele [ 8 ] [17.02%]
Answers total: 47
Natashko

Message # 1 | 12:56 PM
Dragi prieteni! Dorim să ştim mai multe despre voi. Răspunsul pe care ni-l veţi da este foarte important şi ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine!
Dartz

Message # 286 | 1:43 PM
Darknes, da-mi accesul la Control Panel prin mesaj privat.
[... With uCoz since December 2 2007 ...]
Darknes

Message # 287 | 1:43 PM
gata,ti-am trimis Pm cu parola de la control Panel.RAMAN DATOR !
Dartz

Message # 288 | 1:44 PM
Darknes, am eliminat textul.
Darknes

Message # 289 | 1:44 PM
totisi a mai ramas ...(3 puncte)Nu le poti elimina si pe acelea.Oricum mersi mult de tot!
Dartz

Message # 290 | 1:44 PM
No poti elimina acele 3 puncte.
Sasuke4953

Message # 291 | 1:44 PM
Dartz, costa pagina asta?
Wizard

Message # 292 | 1:44 PM
cine poate sama ajute
pe bara de navigare ( main , my profil ,log out, rss) vreau sa mai adaug una "my stats" intre my profile si log out
codul este :
<tr><td class="nav-block"><a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Main<!--</s>--></a><?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$"><!--<s5214>-->My profile<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$REGISTER_LINK$"><!--<s3089>-->Registration<!--</s>--></a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$LOGOUT_LINK$"><!--<s5164>-->Log out<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$LOGIN_LINK$"><!--<s3087>-->Login<!--</s>--></a><?endif?><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>| <a href="$RSS_LINK$">RSS</a><?endif?></td></tr>
presupun ca treb un "if" ca "my stats sa apara cind persoana e logata .. si nu potsama clarific ce inseamna => <s5176>-->Main<!--</s> ce funtie indeplineste tegul ista <s>
WhiteRevolution

Message # 293 | 1:44 PM
Inca nu gasesc unde trebuie sa dau pentru scoaterea calendarului.Un print screen imi face cineva ?
Dartz

Message # 294 | 1:45 PM
Quote (Sasuke4953)
Dartz, costa pagina asta?
Ce anume sa coste?

Wizard, <s> tag-urile sunt pentru traducerea site-ului cand schimbi limba din Control Panel.

<tr><td class="nav-block"><a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Main<!--</s>--></a><?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?> |
<a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$"><!--<s5214>-->My profile<!--</s>--></a> | <a href="Aici merge linku-ul">Aici merge numele link-ului</a><?else?> | <a href="$REGISTER_LINK$"><!--<s3089>-->Registration<!--</s>--[hide]></a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$LOGOUT_LINK$"><!--<s5164>-->Log out<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$LOGIN_LINK$"><!--<s3087>-->Login<!--</s>--></a><?endif?><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>| <a href="$RSS_LINK$">RSS</a><?endif?></td></tr>

WhiteRevolution, http://forum.ucoz.com/forum/5-5862-1

Sasukevali

Message # 295 | 1:45 PM
Dartz, eu vreau sa imi fac o pagina. O pagina la al treilea meniu fara module. Cand intru akolo in pagina respectiva sa fie ca la cele din meniul principal. Deci cu alte cuvinte vreau inca un meniu care seamana perfect cu primul (pagini normale fara moduri ca la primul meniu). Cum pot face asta? Tu ai spus ca tu trb. sa creezi acele pagini.
Trb sa il creez eu acel index.
.
MrsKira

Message # 296 | 1:45 PM
Sasukevali, Du-te la Control Panel -> Page Editor si adauga pagini noi. Apoi utilizeaza Site menu builder pentru a adauga pagina la meniuri sau pentru a crea un meniu nou.
~ Time is the fire in which we burn...
WhiteRevolution

Message # 297 | 1:45 PM
A mers, multumesc.
Inca o intrebare :
Cum fac ,ca pe prima pagina sa-mi apara o imagine care vreau eu si apoi sa dea click pe ea sa intre in site..
Multumesc anticipat.
Dartz

Message # 298 | 1:45 PM
WhiteRevolution, http://forum.ucoz.com/forum/5-2540-1
Darknes

Message # 299 | 1:45 PM
Cine ma poate ajuta cu o problema?Cum elimin codul de siguranta la daugarea unui nou comentariu in site news.Ca foarte multi useri se plang de neclaritatea codului si vreau sa-l scot pentru a adauga mai usor un comentariu.Astept Raspuns.MULTUMESC ANTICIPAT !
Sasukevali

Message # 300 | 1:46 PM
multumesc MrsKira
Search: