| uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
| Romanians |
|
|
ms pt ajutor
Added (2010-06-07, 10:46 Am) Added (2010-06-07, 12:53 PM) In cursul zilei de azi am reusit sa intru fara probleme dar acum nu mai pot... nu imi apare nici un mesaj, nimic. Multumesc. Added (2010-06-07, 5:03 PM) |
Ma poate ajuta si pe mine cineva???? Ma loghez la mine pe site si cand incerc si eu sa uploadez ceva imi apare un mesaj si zice ca sesiunea a expirat stie cineva ce ar trebui sa fac???? Chestia asta mi se intampla dupa ce am instalat un favicon pe site dar lam sters acum si tot asa este daca stie cineva raspuns la intrebarea mea contact la dobra_marius93@yahoo.com
|
Quote (IbizA) Salut all. Cum pot sa pun 2 surse de download? Ms anticipat! unde vrei sa le pui ? |
1. File-archive: cauti fisierul in calculator si il incarci pe sait
2. Link for archive download from another server: poti incarca fisierul in file manager si sa copiezi adresa aici |
Buna seara !
As dori sa va intreb si eu daca si cum as putea sa schimb adresa site-ului dar sa ramana tot cu terminatia .ucoz.com |
nu ai cum sa o schimbi, doar daca cumperi domeniu..
|
Multumesc frumos pentru raspuns adytzu1_vl01
|
Quote 1. File-archive: cauti fisierul in calculator si il incarci pe sait 2. Link for archive download from another server: poti incarca fisierul in file manager si sa copiezi adresa aici Mersi adytzu1_vl01.. Acuma mai am o problema.\ Care este codul pentru "ultimele 10 adaugate" si "Cele mai descarcate" .. titlurile le`am dat doar cum am vazut pe la altii pe siteuri.. intelegeti voi problema in sine.. app pentru file catalog |
vrei sa spui ca vrei sa creezi un top cu cele mai descarcate fisiere din file catalog ?
utilizeaza "informers" |
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.