uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
1. File-archive: cauti fisierul in calculator si il incarci pe sait
2. Link for archive download from another server: poti incarca fisierul in file manager si sa copiezi adresa aici |
Buna seara !
As dori sa va intreb si eu daca si cum as putea sa schimb adresa site-ului dar sa ramana tot cu terminatia .ucoz.com |
nu ai cum sa o schimbi, doar daca cumperi domeniu..
|
Multumesc frumos pentru raspuns adytzu1_vl01
|
Quote 1. File-archive: cauti fisierul in calculator si il incarci pe sait 2. Link for archive download from another server: poti incarca fisierul in file manager si sa copiezi adresa aici Mersi adytzu1_vl01.. Acuma mai am o problema.\ Care este codul pentru "ultimele 10 adaugate" si "Cele mai descarcate" .. titlurile le`am dat doar cum am vazut pe la altii pe siteuri.. intelegeti voi problema in sine.. app pentru file catalog |
vrei sa spui ca vrei sa creezi un top cu cele mai descarcate fisiere din file catalog ?
utilizeaza "informers" |
buna am si eu o problema cu serviciul ucoz . mi-a blocat contul (site-ul) pt ca am folosit ceva script :(( mia dat cineva un script sa il pun pe site Intrebarea e, mai pot sa-mi recuperez contul ? Va Rog ajutati-ma cu o informatie sunt foarte disperat
|
alut. Am si eu o intrebare. Cum pot sa schimb iconul de la sit? In loc de iconul ala "U" vreau altul. Cum pot face asha ceva?
|
http://forum.ucoz.com/forum/6-6836-1
cauta inainte sa postezi |
nu imi apare banner-ul pe pagina prinicipala. ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva sfaturi?
Attachments:
6530038.jpg
(250.8 Kb)
|
| |||