uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Quote (K3nT) deci...am reusit sa bag tema dar nu pot face nimik la ea nu pot sa adaug ink un block etc decat din html... Ca sa adaugi block prin Builder trebuie sa ai in template $GLOBAL_CLEFTER$ sau $GLOBAL_CRIGHTER$. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
oke ms frumos NAIRDA raman dator sper sa reusesc cv
Added (2010-08-22, 11:28 Am) Post edited by K3nT - Sunday, 2010-08-22, 5:29 PM
|
Quote (K3nT) mda...nu merge nush ce draq are:(( intra u te rog aici http://dsdsada.ucoz.com/?lRxGju asta e un site de teste:) intra u sa vezi tema si unde am gresit dak vrei biggrin Ce nu e ok? arata-mi si cum ai vrea tu sa arate.. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Quote (K3nT) mda...nu merge nush ce draq are:(( intra u te rog aici http://dsdsada.ucoz.com/?lRxGju asta e un site de teste:) intra u sa vezi tema si unde am gresit dak vrei M-am uitat pe pagina si am dat click pe citeva din link-urile din meniu. Paginile lipsesc sau link-ul duce la un fisier CSS. Trebuie sa creezi fisierele in directorul respectiv. Adica, in momentul asta tu nu ai fisierul /load/2, de exemplu. |
de exemplu cum este la forum
Code ... MS |
Quote (ADYAdrian) M-am uitat pe pagina si am dat click pe citeva din link-urile din meniu. Paginile lipsesc sau link-ul duce la un fisier CSS. Trebuie sa creezi fisierele in directorul respectiv. Adica, in momentul asta tu nu ai fisierul /load/2, de exemplu. Pentru ca nu are activat modulul respectiv. Acela este site-ul de teste, deci nu are materiale pe el..doar design-ul il testeaza. Cand il va muta dincolo, va fi ok.
Quote (ADYAdrian) de exemplu cum este la forum Code ... pentru a introduce un cod nu exista o astfel de smecherie si pentru Visual editor din Publisher. E cam greu sa cauti in codul HTML SAU BBCode, si sa mai ai nevoie de acel cod pe undeva pe la jumatate deja e un chin sa gasesti locul. Vreau sa folosesc acest cod la clipurile video ale materialelor. MS Nu e chin deloc. Totusi, din cate imi amintesc (sunt pe un laptop si nu ma pot uita exact), cand adaugi un material/pagina, in dreapta-sus, deasupra barii de unelte, ai ceva de genul „Panoul codurilor BB” / „BB-Codes Panel”. Dai click acolo si gasesti ceea ce-ti trebuie. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
deci nush ce sa zic cred ca nu am instalat tema cum trebuie pt ca mie numi mai apare "top part of the website" si "botton part of the website" containerele nici alea nu apar...apare doar css site pages deci cred ca,cu tema este cv in neregula o sa incerc sa o instalez iar...orikum va multumesc mult pt ajutor
|
Quote (K3nT) deci nush ce sa zic cred ca nu am instalat tema cum trebuie pt ca mie numi mai apare "top part of the website" si "botton part of the website" containerele nici alea nu apar...apare doar css site pages deci cred ca,cu tema este cv in neregula o sa incerc sa o instalez iar...orikum va multumesc mult pt ajutor Din moment ce folosesti o tema personala, renunti la top part si bottom part. Citeste cu atentie fiecare pas scris de mine intr-un post anterior. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Cum pot activa functia prin care iti arata materialele afisate de catre un utilizator?
|
Quote (ADYAdrian) Cum pot activa functia prin care iti arata materialele afisate de catre un utilizator? Din pacate, uCoz nu cred ca ofera un astfel de serviciu.
Quote (K3nT) ADYAdrian foarte misto siteul tau as dori si eu scriptul pt luminitele alea de la blockuri dak se poate ms mult Data viitoare foloseste PM. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Quote (6ase6ase) Am si eu o intrebare...cum fac scrisu mai mare, adica cel din forum, de pe site... In general din .css, dar este posibil si din cod. Daca rasfoiesti codul, o sa vezi constructii de genul „12pt”, „6pt”, aceea este marimea fontului. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
| |||