uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
E usor de facut. Eu iti recomand sa folosesti e-mail forms pentru ca e facut de-a gata. Trebuie doar sa editezi template-ul. Lasi doar un camp cu mesaj-ul ($MESSAGE$ din cate imi aduc aminte) pe care sa-l completeze utilizatorul, iar pe butonul „Send” pui legatura asta (hyperlink):
Code ymsgr:sendim?ID&m=$MESSAGE$ In loc de „ID” pui id-ul pe care sa trimita. Nu am testat, deci nu garantez 100% ca va merge. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
ok ms frumos o sa incerc si o sa te anunt dak merge sau nu sper sa mearga
Added (2010-09-15, 3:42 Am) |
Nu stiu daca uCoz-ul da voie sa se trimita e-mail-uri sau mesaje pe messenger. Codul sursa e simplu, dar iti trebuie suportul tehnic pentru asta (de exemplu, acces la serviciul sendmail), iar asta, din cite stiu eu, nu vine cu pachetul uCoz. Cel putin nu cu cel gratis. Poti, in schimb, sa vorbesti cu cei de la suportul tehnic uCoz si poate reusesti sa iti dea acces la acel serviciu. Bafta!
|
Buna seara... am si eu un site, de filme online, si nu stiu cum naiba am reusit sa sterg (sau nu-mi dau seama) navbarul ala de sus...
cica astia baneaza siteurile, care nu au aia... ce ma fac? cum o bag iar? siteul : www.koobez.info |
Quote (popescunicolae) Buna seara... am si eu un site, de filme online, si nu stiu cum naiba am reusit sa sterg (sau nu-mi dau seama) navbarul ala de sus... cica astia baneaza siteurile, care nu au aia... cry ce ma fac? cum o bag iar? siteul : www.koobez.info Dai restore la template-uri. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
am si eu o problema.De fiecare data cand intru in Control Panel si dau save la vreun template imi apare o eroare.Eroarea imi apare si pe pagina principala..adica nu imi mai apare bara adminului,de fapt apare dar nu are nimic pe ea.La fel si la file manager...nu imi mai apare nimic cu toate ca nu sunt sterse. http://akagi-subs.ucoz.com/problema.jpg v-am lasat o poza sa vedeti eroarea iar site-ul este http://bmtd.ucoz.com/ .Astept ajutor.Totusi bara adminului merge atunci cand intru la episoade dar nu merge pe pagina principala.Si nici la chat nu mai pot edita sau sterge mesajele
|
Din mesajul de eroare se pare ca ai o problema de programare in XML. Se pare ca nu intelege codul tau (mai precis, ai uitat sa definesti un stil pentru o comada).
|
salutari...am revenit... aceiasi problema... (mi-am facut un alt cont ucoz, alt site, de proba, si nimic... nu imi apare bara aia de adsuri de la ei...)ce ma fac :(( nu vreau sa ma trezesc apoi cu contul inchis. Tin sa mentionez ca mi-am facut alt cont ucoz, alt site (cu alte parole de mail, desigur), si nici macar nu am deschis CP-ul(nu mai zic sa fi umblat la templateuri) si nimic. Nu imi apare acel ads, de la ucoz (pe alte ucozuri, imi apare, pe al meu, nu... nici cand sunt delogat) am dat restore la templateuri, si nimic
postul meu de mai 'nainte Quote Buna seara... am si eu un site, de filme online, si nu stiu cum naiba am reusit sa sterg (sau nu-mi dau seama) navbarul ala de sus... cica astia baneaza siteurile, care nu au aia... cry ce ma fac? cum o bag iar? siteul : www.****.info noul site... de test. e pe domeniu gratuit, dar ma voi muta http://koobez.ucoz.org |
Urmeaza pasii:
1. In CP: Main » Customize design » Editing templates » Page Editor » Site pages 2. In HTML editor sub tag-ul Code <body> Code $ADMIN_BAR$ si o sa ai bara de meniu pentru administrator inapoi. |
nu cred ca ai inteles... eu am bara de admin (sa lucrez la CP)
mie imi lipseste aceasta bara cum o bag la loc?{si mai important e faptul ca nu e am scoso...lipsea de prima data de cand mi-am facut siteul }... uite siteul meu, sa te convingi... Code www.koobez.info Attachments:
7929780.png
(8.6 Kb)
Post edited by koobez - Thursday, 2010-09-23, 5:29 PM
|
Incearca in Main » uCoz banner and copyright adjustment (din CP). Probabil ca ai dezactivat-o de acolo. Din cite stiu, numai de acolo se poate dezactiva. Daca nu iti apare dezactivata, cere ajutorul tehnicului de la uCoz pt ca ceva nu e in regula.
|
Quote (K3nT) koobez cum ai facut sa dispara bara aia de la ucoz?sa nu mai apara cand intri pe site ca e de la ucoz???? nu am facut'o eu sa dispara...cand mi-am facut contu'(din prima,fara nici macar sa ma lochez la CP, a disparut...adica nu a fost acolo) dar de ce te intereseaza? eu incerc sa o bag...in primul rand, moral vorbind, e normal sa o tinem, ca e meritul lor... In al doilea rand, mie mi se pare draguta, iar in al treilea rand, e impotriva TOS-ului(Terms of Services) lor, sa o faci sa dispara Quote (CGSMCMLXXV) Incearca in Main » uCoz banner and copyright adjustment (din CP). Probabil ca ai dezactivat-o de acolo. Din cite stiu, numai de acolo se poate dezactiva. Daca nu iti apare dezactivata, cere ajutorul tehnicului de la uCoz pt ca ceva nu e in regula. incerc, acum, revin cu un edit ============ EDIT: nu am reusit nimic...acolo scrie ca pentru a da disable (de unde rezulta ca eu le am enabled... aia in footer...powered by: o am... lipseste doar bannerul acela), trebui sa cumperi premium... EU SIGUR NU MI-AM CUMPARAT am trimis ticket sa vad ce se rezolva si daca , se rezolva ============= EDIT: Raspuns de la ucoz Quote Hello, You do not need to worry, the ad banner appears in about a week after website creation. -- Post edited by koobez - Friday, 2010-09-24, 5:50 PM
|
| |||