Romanians
Vă rugăm să ne spuneţi, de unde aţi auzit de uCoz ?
1. Am găsit sistemul pe Google sau un alt motor de căutare [ 21 ] [44.68%]
2. De la prieteni [ 5 ] [10.64%]
3. Dintr-un alt site uCoz (după un click pe banner sau copyright) [ 13 ] [27.66%]
4. De pe Forum-uri (ex: Forum-uri ale webmasterilor) [ 0 ] [0.00%]
5. Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, etc) [ 0 ] [0.00%]
6. Altele [ 8 ] [17.02%]
Answers total: 47
Natashko

Message # 1 | 12:56 PM
Dragi prieteni! Dorim să ştim mai multe despre voi. Răspunsul pe care ni-l veţi da este foarte important şi ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine!
Darknes

Message # 511 | 2:21 PM
Vroiam sa va mai intreb ceva.In legatura cu spamurile la comentarii.Exista vreun block spam ca e nasol sa stai sa stergi mesajele cu linkurile altora de la mesaje.Mai ales daca ai multe fisiere pe site.Exista vreu-un program ca am vazut ca site-urile de pe wordpress au asa ceva
Post edited by Darknes - Tuesday, 2010-09-28, 7:47 PM
NAIRDA

Message # 512 | 2:21 PM
Quote (Darknes)
Vroiam sa va mai intreb ceva.In legatura cu spamurile la comentarii.Exista vreun block spam ca e nasol sa stai sa stergi mesajele cu linkurile altora de la mesaje.Mai ales daca ai multe fisiere pe site.Exista vreu-un program ca am vazut ca site-urile de pe wordpress au asa ceva

Activeaza validarea comentariilor. Astfel, cei din Staff decid care comentarii intra si care nu pe site. Nu cred ca uCoz ofera un serviciu implicit de filtrare a comentariilor.

If this post helped you, give me +1 rep please. :)
CGSMCMLXXV

Message # 513 | 2:21 PM
Quote (NAIRDA)
Activeaza validarea comentariilor. Astfel, cei din Staff decid care comentarii intra si care nu pe site. Nu cred ca uCoz ofera un serviciu implicit de filtrare a comentariilor.

Nu au filtre implicite. Vezi ca e optiunea de premoderare in CP la capitolul users. Parerea mea e sa premoderezi comentariile numai la un anumit grup de useri, astfel o sa iti fie tie mai usor. Restul de grup/-uri sa nu aiba nevoie de premoderare, adica utilizatorii sa fie deja testati inainte de a intra in grupurile celor care nu sunt premoderati. (Am completat doar, NAIRDA, nu te-am repetat.)

Darknes

Message # 514 | 2:21 PM
Multumesc.inca o intrebare.Am facut un player online dar si asa a reusit sa imi copieze episodul + ca a si modificat poza de inceput si a pus alta.Probabil a vazut episodul din codul sursa al pagini.Cum pot ascunde episodul propriu-zis sau ce pot sa-i fac ca sa nu ma mai copieze.RECTIFIC..COPIAZA TOT CEEA CE PUN EU PE SITE SI ESTE FOARTE FRUSTRANT SI DERAJANT.ASTEPT RASPUNS! Multumesc Anticipat !
CGSMCMLXXV

Message # 515 | 2:21 PM
Quote (Darknes)
a si modificat poza de inceput si a pus alta

In site-ul tau? Ridica nivelul de securitate prin permiterea sau interzicerea accesului la materialul respectiv.

Quote (Darknes)
Cum pot ascunde episodul propriu-zis sau ce pot sa-i fac ca sa nu ma mai copieze.

In sistemul uCoz (gratis) nu ai posibilitate de a ascunde codul sursa. Iti trebuie ceva care sa ruleze pe partea de server (JAVA applet sau PHP) si din cite stiu uCoz nu permite asta. Singura modalitate pe care o vad aici e sa respingi accesul la utilizatorii de rind si sa ii treci in ilte grupuri pe cei seriosi. Altfel, dupa cum am mai zis, serverul trebuie sa fie construit cu TOMCAT sau APACHE+PHP (cazul uCoz) si sa ai drepturi de a scrie cod pentru partea de server (uCoz gratis nu iti da drepturile astea).

Darknes

Message # 516 | 2:22 PM
nu,am creat un player si playerul include la inceput o poza cu linkul site-ului si cand dai play dispare.Dar a luat codul sursa si astfel aa putut modifica si poza si la el pe site pare ca este episodul sau.Nu prea vad solutii decat sa ascund codul sursa.As fi dispus sa platesc pentru asta..daca ar exista asa ceva.Astept in continuare pareri.
CGSMCMLXXV

Message # 517 | 2:22 PM
Daca ai avea acces la partea de server, ideea e simpla: pui un nume aiurea de film in codul HTML si un id unic pe sesiune (semnatura digitala a sesiunii) pe care il ceri ca sa redirectionezi cererea browser-ului (implicit, a player-ului) catre fisierul real. Chiar si asa, exista programele care iau din buffer-ul IE si salveaza pe harddisk in ce format se vrea.

De ce nu semnezi filmuletele tale asa cum face YouTube-ul? Adica sa le pui intr-un colt un baner care sa te reprezinte? In felul asta iti face si reclama.

Darknes

Message # 518 | 2:22 PM
CGSMCMLXXV, am incercat si acast varianta dar l-a fel.Nu le pasa de absolut nimic si chiar am observat ca nici userilor nu le prea pasa.Poate cei care le au cat de cat cu computerele.In rest ii intereseaza doar sa vada.Am citit ceva de encrypted la HTML.O fi posibil asa ceva?
CGSMCMLXXV

Message # 519 | 2:22 PM
Darknes, encrypted HTML nu face altceva decit sa schimbe caracterele cu codurile lor. Odata copiata pagina, o poate reproduce oricind. Deci, nu reusesti decit sa ii mai dai niste bataie de cap. La fel de bine poti sa bagi mai mult cod care numai sa il bulverseze putin pe respectivul.

Tot ai adus in discutie partea de encrypted, poti sa faci urmatorul lucru ca sa ii mai descurajezi (dar asta nu inseamna ca nu o sa poata sa te copieze): pune la sfirsit de pagina HTML (inserat cu <script type="text/javascript">codul<script>) un script care sa goleasca pagina daca domeniul tau e diferit de domeniul din care se incarca player-ul. Cripteaza pagina (sau creeaz-o in JAVA ca applet) si pune-o pe site. Asta o sa ii deruteze putin pe cei care fura pentru ca daca nu au experienta, paginile lor nu o sa faca nimic.

O sa incerc sa vad daca un java applet nu e cumva mai sigur decit javascript. Revin cu amanunte.

Darknes

Message # 520 | 2:22 PM
am incercat sa pun acel script.problema este in felul urmator: eu urc episoadele pe un server de sharing online(din rusia) si bineinteles am creat si un player care sa nu mai redirectioneze catre fisierul principal.Totusi inca mi-l fura din code source.Id meu este paul_nt2002 ca sa iti prezint toate detaliile si codul propriu-zis
NAIRDA

Message # 521 | 2:22 PM
Darknes, orice-ai face, de ascuns tot nu-l poti ascunde in totalitate. Eu cred ca cel mai usor si mai folositor e sa restrictionezi accesul la diferitele materiale, si sa dai voie doar persoanelor inregistrate/anumitor persoane.
If this post helped you, give me +1 rep please. :)
CGSMCMLXXV

Message # 522 | 2:23 PM
Quote (NAIRDA)
Darknes, orice-ai face, de ascuns tot nu-l poti ascunde in totalitate.

De ascuns, se poate, dar e nevoie de ceva timp pentru niste investigatii. Pentru moment, sunt de acord,

Quote (NAIRDA)
cel mai usor si mai folositor e sa restrictionezi accesul la diferitele materiale, si sa dai voie doar persoanelor inregistrate/anumitor persoane.

Voi reveni zilele astea cu un raspuns dupa ce incerc citeva variante.

DodyGeo™

Message # 523 | 2:23 PM
Am si eu o problema.
Nu ma pot sa adaug nimic in File Catalog... nu mai imi da voie.. ma poate ajuta cineva?
site'ul este analysis.ucoz.com .. am lasat acces si la vizitatori sa poata adauga filme ... intra'ti va rog si verificati si daca stie cineva de ce nu vrea va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat!

CGSMCMLXXV

Message # 524 | 2:23 PM
S-ar putea sa fi depasit limita de spatiu acordata de uCoz. Poti verifica asta din control panel.
koobez

Message # 525 | 2:23 PM
Buna seara... as dori sa stiu de unde pot lua codul unui templates, cu tenta culinara... Voi muta blogul meu cu retete culinare,pe un ucoz, ca imi place mai mult... La construirea unuia nu ma prea pricep, iar dintre cele puse la dispozitie, nu imi plac cry
Search: