Romanians
Vă rugăm să ne spuneţi, de unde aţi auzit de uCoz ?
1. Am găsit sistemul pe Google sau un alt motor de căutare [ 21 ] [44.68%]
2. De la prieteni [ 5 ] [10.64%]
3. Dintr-un alt site uCoz (după un click pe banner sau copyright) [ 13 ] [27.66%]
4. De pe Forum-uri (ex: Forum-uri ale webmasterilor) [ 0 ] [0.00%]
5. Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, etc) [ 0 ] [0.00%]
6. Altele [ 8 ] [17.02%]
Answers total: 47
Natashko

Message # 1 | 12:56 PM
Dragi prieteni! Dorim să ştim mai multe despre voi. Răspunsul pe care ni-l veţi da este foarte important şi ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine!
DodyGeo™

Message # 526 | 2:23 PM
Quote (CGSMCMLXXV)
S-ar putea sa fi depasit limita de spatiu acordata de uCoz. Poti verifica asta din control panel.

Available disk space 546 Mb din (572684722 bytes)

Sincer ma asteptam la un raspuns mai inteligent.
Totusi site'ul are 1 an de zile si am idee cat de cat despre sistemul ucoz .. dar chestia asta e mult mai mult decat te astepti tu ... daca era asta cauza nici nu mai scriam aici pe forum.. era rezolvata demult.

Added (2010-10-01, 5:50 PM)
---------------------------------------------
koobez Template'uri inafara de cele oferite de uCoz nu mai gasesti in Romania ... doar daca apelezi la cineva priceput iar asta te va costa ceva ... sunt dispus sa discut cu tine pe tema asta " retine ! nimeni nu face nimic gratis in ziua de azi , mai ales o tema personalizata '

Post edited by DodyGeo™ - Friday, 2010-10-01, 11:34 PM
CGSMCMLXXV

Message # 527 | 2:23 PM
Quote (DodyGeo™)
Available disk space 546 Mb din (572684722 bytes)

Sincer ma asteptam la un raspuns mai inteligent.
Totusi site'ul are 1 an de zile si am idee cat de cat despre sistemul ucoz .. dar chestia asta e mult mai mult decat te astepti tu ... daca era asta cauza nici nu mai scriam aici pe forum.. era rezolvata demult.

Nu era nevoie sa fi sarcastic. Primul lucru care faci cind nu merge calculatorul e sa verifici daca e in priza.

Acum, revenind la problema ta. Conform uCoz (sectiunea "File Manager"),

Quote (uCoz)
Each folder level can contain not more than 200 files and folders.

Cumva ai reusit sa multiplici fisierul "0-1" de vreo 80 de ori, iar asta inseamna ca ai ajuns la maximum de 200 fisiere in directorul "load". Cel putin asta am vazut la site-ul tau si ar putea fi o explicatie la problema ta daca nu cumva ai inlocuit fisierul "404 File not found" cu "0-1".

Daca si raspunsul asta ti se pare o prostie, te rog, ignora-l.

Post edited by CGSMCMLXXV - Saturday, 2010-10-02, 2:36 AM
DodyGeo™

Message # 528 | 2:24 PM
Sincer vorbesti prostii , inafara de limita de 200 de fisiere intr-un singur folder doar aberatii.
In File manager nu am nici un director "load" si nici File Catalog = /load nu are nimic de a face cu problema mea ...
in fine i-am dat de capat si pe viitor daca o sa mai am vreo problema si o sa cer ajutor aici sper sa te abtii ca sincer bati campii ... daca ti-as zice care era problema o sa iti dai seama ca nici cu 2% nu m-ai ajutat.
Bafta si respect!

CGSMCMLXXV

Message # 529 | 2:24 PM
Quote (DodyGeo™)
In File manager nu am nici un director "load"

Nu am zis ca in "File Manager" exista un director numit "load", ci ti-am dat locatia unde se gaseste citatul respectiv ca sa nu zici ca l-am inventat eu.

Quote (DodyGeo™)
Sincer vorbesti prostii , inafara de limita de 200 de fisiere intr-un singur folder doar aberatii.

Daca nu iti spuneam unde gasesti limita respectiva, o bagai si pe ea in categoria aberatii.

Quote (DodyGeo™)
daca ti-as zice care era problema o sa iti dai seama ca nici cu 2% nu m-ai ajutat.

Nu ma intereseaza ce prostii faci tu in site-ul tau si nici rezolvarea la astfel de prostii. Am facut site-uri pe uCoz si mie mi-au mers fara nici o problema indiferent de tinta site-ului. In afara de traduceri defectuoase in limba romana, eu nu am cerut ajutor pe forumul uCoz. Daca esti asa de bun sa ma judeci si sa-ti rezolvi singur problema, de ce ai intrat aici? Ca sa intri in discutie numai si sa faci pe grozavul? Cum ar fi sa ti se arunce in fata o fraza "nu esti in stare nici macar sa iti faci un file catalog corect?" care ai fi meritat-o de la inceput in loc sa incerc sa ghicesc ce faci gresit tu acolo fara nici o informatie din partea ta? O sa tin minte sa iti ofer astfel de "comentarii" pe viitor si nu "sa bat cimpii" incercind sa ghicesc unde iti da rateuri logica.

DodyGeo™

Message # 530 | 2:24 PM
.......................................................................................................
imi retrag cuvintele ... m-am pripit.

Pisycutza

Message # 531 | 2:24 PM
Geo foarte cool site-ul tau crek tia luat mult timp sa il faci.....eu ma chinui de o saptamana sa fac un site cu id-uri de messenger:|
DodyGeo™

Message # 532 | 2:24 PM
As putea sa te ajut .. eu am unul de Id-uri de messenger ... poate schimbam niste idei.
Uite aici Click .. daca ti se pare ok as putea sa fac unul si pentru tine

Pisycutza

Message # 533 | 2:24 PM
ok miar prinde bn un ajutor...eu nush sa fac aia dak este online sau offline adik so pun in ordine cand adauga id-ul sa apara...intelegi?
DodyGeo™

Message # 534 | 2:25 PM
Lasa un ID in privat si o sa iti fac eu ce nu stii.
Chestia cu online si offline este automata nu trebuie sa o faci tu ... dar trebuie modificat appearance of entry din File catalog,iar de asta o sa ma ocup eu.

MooF2010

Message # 535 | 2:25 PM
organizez si eu un campionat de fifa 2007 si as vrea sa stiu si eu "secrete" cum sa-l fac cunoscut

dr_haos id meu ....

DodyGeo™

Message # 536 | 2:25 PM
nu cred ca o sa primesti asemenea idei aici .. aici se cere ajutor in sistemul ucoz si nu altceva.
NAIRDA

Message # 537 | 2:25 PM
Quote (MooF2010)
organizez si eu un campionat de fifa 2007 si as vrea sa stiu si eu "secrete" cum sa-l fac cunoscut

dr_haos id meu ....

Google it! Cauta metode de promovare SEO. E greu ce-i drept, dar merita si e si bine sa stii..

If this post helped you, give me +1 rep please. :)
K3nT

Message # 538 | 2:25 PM
sal am si eu nevoie de un script...sa arate care sunt ultimele fisiere adaugate pe site.... filme muzica etc exact cum are DodyGeo™ pe site dak se poate

Added (2010-10-06, 6:56 Am)
---------------------------------------------
help help help help am bagat si eu o tema pe siteul acesta www.seriale-online.do.am da tot nu merge constructorul :((( si am vazut alt site care are aceeasi tema si merge :| help :help: help

NAIRDA

Message # 539 | 2:25 PM
Quote (K3nT)
help help help help am bagat si eu o tema pe siteul acesta www.seriale-online.do.am da tot nu merge constructorul :((( si am vazut alt site care are aceeasi tema si merge :| help help help

Constructorul nu functioneaza decat la global block-urile "First Container", "Second container", respectiv mai poti face alte mici modificari.

Acesta nu functioneaza daca doresti sa schimbi block-uri editate direct din template-ul modulului.

Quote (K3nT)
sal am si eu nevoie de un script...sa arate care sunt ultimele fisiere adaugate pe site.... filme muzica etc exact cum are DodyGeo™ pe site dak se poate

Foloseste informere (aici)

If this post helped you, give me +1 rep please. :)
administrator8196

Message # 540 | 2:26 PM
need help.
cateva probleme...
1. cum pot schimba si eu fundalul site-ului.
2. cum pot aduga site-uri si coduri html in zona <<prietenii site-ului meu>> , dar si posibilitatea de a face alte astfel de zone ?
3. cum pot schimba ordinea din meniu, sa fie paginile puse in alta ordine, deorece au fost puse in ordine in care au fost instalate modulele.
4. o zona de taguri, cuvinte cheie cautate mai des....ceva gen http://www.id-uridemess.ucoz.com/, in partea dreapta jos.

multumesc!

Post edited by administrator8196 - Wednesday, 2010-10-06, 7:52 PM
Search: