uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Quote (6ase6ase) tot eu va deranjez din nou...vreau sa fac un Top pe site-ul meu, dar sa fie gen asta: http://www.csbestial.com/top/ ,ma ajuta careva va rog? Din cate vad acel top foloseste scripturi php care nu sunt admise pe uCoz. Sper sa nu ma insel, pentru ca nu am inteles exact care este criteriul dupa care se face sortarea in acel top.. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
atuncea...cum as putea face si eu asa incat sa apara numele respectivului SITE + utilizatorii sa isi adauge un banner catre siteul lor in asa fel incat cand se da click pe banner, sa-l redirectioneze pe acel site...
Post edited by 6ase6ase - Tuesday, 2010-12-21, 11:47 AM
|
AM PROBLEME CU OBTIUNE TELL A FRIEND.HELP PLS :*
Sal,recent am observat ca obtiunea tell a friend nu merge pe yahoo mail,mi-am facut la orice melodie sa apara Recomanda Melodia si daca apesi pe butonul acela iti apare sa iti scri mail-ul si numele(daca nu esti logat)apoi email-ul prietenului caruia vrei sa ii trimiti dar mesajul nu ajunge daca e-mailul prietenului e pe pe yahoo ex. daca vreau sa trimit lui exemplu@yahoo.com mesajul nu ajunge dar mie imi apare semnul ala verde ca s-a trimis dar daca trimit lui exemplu@gmail.com merge .Am incercat cu cont de user,delogat,de la un prieten dp pc si tot nu merge sa trimit celor dp yahoo.Voua va merge? |
Merge sa pun ads-uri pe site?
|
Quote (Mar1aN) Merge sa pun ads-uri pe site? ce ads? |
Quote (Mar1aN) AM PROBLEME CU OBTIUNE TELL A FRIEND.HELP PLS :* Sal,recent am observat ca obtiunea tell a friend nu merge pe yahoo mail,mi-am facut la orice melodie sa apara Recomanda Melodia si daca apesi pe butonul acela iti apare sa iti scri mail-ul si numele(daca nu esti logat)apoi email-ul prietenului caruia vrei sa ii trimiti dar mesajul nu ajunge daca e-mailul prietenului e pe pe yahoo ex. daca vreau sa trimit lui exemplu@yahoo.com mesajul nu ajunge dar mie imi apare semnul ala verde ca s-a trimis dar daca trimit lui exemplu@gmail.com merge .Am incercat cu cont de user,delogat,de la un prieten dp pc si tot nu merge sa trimit celor dp yahoo.Voua va merge? O sa verific si iti dau un raspuns maine dimineata.
Quote (WhiteRevolution) Merge sa pun ads-uri pe site? Da. Trebuie doar sa pui codul sursa in locul dorit din HTML Editor sau, pentru o mai buna organizare, poti sa creezi un Global Block. Mai departe poti cauta pe-aici pe forum. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Quote (Mar1aN) O sa verific si iti dau un raspuns maine dimineata. |
Mie nu stiu de ce nu imi merge,chiar acum am mai incercat.Intra te rog la mine pe site(ala de la semnatura),dai click pe orice melodie si apoi click pe "Recomanda aceasta melodie"
Sa nu uiti sa pui un mail de yahoo |
Quote exista un script ceva care sa adauge tagurile automate in site news? nu exista gata facut,dar se face foarte usor inti in contorl panel>>Informers>>create informer alegi sectiunea Tags,bifezi SITE NEWS alegi numarul tagurilor si dai create apoi copiezi codul din dreapta informerului sau cum iai pus nume (ar trebuii sa iti apara $MYINF_1$) si il copiezi unde ai vrea sa iti apara tagurile Sper ca te-au ajutat informatiile mele |
Mar1aN, nu vreau sa creez un nor de taguri.As dori ca atunci cand adaug un material in site news acesta sa isi puna singur tagurile dupa numele episodului si dupa categorie.Am gasit un script asemnator dar trebuie pus in Entry adding/editing page după $BODY$. Dar(mereu trebuie sa existe si asa ceva) modului site news nu are asa ceva, deci scriptul merge doar in publisher, maybe Load.Voi da scriptul mai jos:
<script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#ldF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); var cat = $("#ldM55 input:checked").next().html(); $("#suggEdit").val("" + entryname + ", " + cat + ""); }});}); </script> Added (2010-12-29, 5:14 Am) |
Quote (Darknes) Si as mai avea o intrebare, este posibil ca materialul adaugat de Admin sa fie intotdeauna mai sus decat materialul adaugat de Moderator in modului site news? Editeaza modul de sortare. (Common settings) If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
NAIRDA, si ce anume editez prin common settings?
Added (2010-12-29, 8:46 Am) |
| |||