| uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
| Romanians |
|
|
Quote (AkagiSubs) cum pot scoate codul de securitate cand adaug un comentariu $SECURITY_CODE$ ? Astept sugestii..Multumesc ! Nu poate fi scos decat la utilizatorii inregistrati pe site (asta poti face de la Groups Permissions). Pentru vizitatori, codul de securitate nu poate fi scos. Este o masura de siguranta impotriva SPAM-ului asigurata de uCoz. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Cine stie de unde se poate lua acea statistica cu ucoz exemplu in josul pagini de aici deasupra la Powered by uCoz daca pun sageata pe el imi zice uCoz counter
![]() |
Quote (K3nTy) Help....dc nu merge sa cauti pe site? dau sa caut si zice ca nu a gasit nimik cry astept un raspuns...makar la asta dak nu stiti la cealalta biggrin Asigura-te ca ai creat Tag-uri la articolele postate. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
am activat site catalog... + 3d tag ala. si acum vad ca merge si la faza aia cu poza de pe fundal sa nu se mai repete asta e codul
Code center 0 no-repeat fixed; de ex cum e in css acolo: Code body {background:white; margin:0px; padding:0px;} #wrap {text-align: center;background: url('http://radiosud.ucoz.net/bg_4.jpg') center 0 no-repeat fixed;} dar mai am o problema... deci in publisher... care este codul de la imagine? acolo cand uploadezi... |
Quote (DodyGeo™) Trebuie sa activezi modulul statistici din Control Panel Si zimi te rog frumos in CP unde e acest modul ca ma tot invart pe langa el cred si tot nu il vad
![]() |
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.

.. spor la treaba panatunci 

astept un raspuns...makar la asta dak nu stiti la cealalta