uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Ai putea folosi conta copiere ceva de genul
Code 1. <html> 2. <head> 3. <script language="javascript"> 4. 5. function onKeyDown() { 6. // current pressed key 7. var pressedKey = String.fromCharCode(event.keyCode).toLowerCase(); 8. 9. if (event.ctrlKey && (pressedKey == "c" || 10. pressedKey == "v")) { 11. // disable key press porcessing 12. event.returnValue = false; 13. } 14. 15. } // onKeyDown 16. 17. </script> 18. </head> 19. 20. <body> 21. <form name="aForm"> 22. <input type="text" name="aText" onkeydown = "onKeyDown()"> 23. </form> 24. </body 25. </html> Post edited by DodyGeo™ - Tuesday, 2011-01-18, 11:46 AM
|
Orice faci direct din cod se poate edita, iar daca respectivul "infractor" stie si putina programare, fara indoiala ca va reusi sa scoata ad-ul lasat de tine.
Cea mai sigura solutie este flash-ul. Oferi doar .swf-ul si ii va fi foarte greu sa editeze acel flash fara a-i deteriora calitatea. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
@ dodygeo :Nu ma refer la asta... ma refeream ca eu sa pun tema la download pe site, gratuit.. dar sa nu poata modifica ceva din interioru temei.. ceva de genu un copyright care sa nu se poata modifica
@ nairda : Din pacate nu stiu flash.. am sa mai caut pe internet sa vad ce pot face poate reusesc cu un javascript ceva... ms oricum, daca are cineva alte idei astept sa spuna Post edited by Admin9468 - Tuesday, 2011-01-18, 6:45 PM
|
Quote (Admin9468) Cred ca stiu cum o sa fac.. o sa pun tot ce e jos in footer intr-un javascript si sunt mai putine sanse ca cineva sa stie sa modifice :). Si poate cu putin respect pentru munca mea nu o sa modifice nimeni :). Nu uita un lucru. Daca il faci in romana, va fi pentru romani. Iar cand vorbesti de romani, nu vorbesti nici pe departe de respect. Nu stiu cat va tine asta cu javascriptul. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Cred ca pana la urma o las balta ...Am si eu o intrebare... am auzit de la cineva ca google nu ar mai indexa site-urile ucoz, este adevarat ? Pentru ca as vrea a fac un site calumea.. sa iau domeniu.. etc dar daca nu mai indexeaza google degeaba... stiti ceva ?
Post edited by Admin9468 - Thursday, 2011-01-20, 8:49 AM
|
Nu exista asa ceva ... google e prea mare ca sa faca diferente intre website-uri de genul ucoz ... e foarta multa lume caredepind zi de zi de ucoz - (si aici fac referire la rusi) ca romanii folosesc ucoz numai pt. pirateri (si eu deasemenea) .
Sfatul meu e sa dai frau liber ideilor ce le ai si sa incepi sa iti faci treaba. Bafta! |
Quote (AkagiSubs) cum pot scoate codul de securitate cand adaug un comentariu $SECURITY_CODE$ ? Astept sugestii..Multumesc ! Nu poate fi scos decat la utilizatorii inregistrati pe site (asta poti face de la Groups Permissions). Pentru vizitatori, codul de securitate nu poate fi scos. Este o masura de siguranta impotriva SPAM-ului asigurata de uCoz. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
| |||