Romanians
Vă rugăm să ne spuneţi, de unde aţi auzit de uCoz ?
1. Am găsit sistemul pe Google sau un alt motor de căutare [ 21 ] [44.68%]
2. De la prieteni [ 5 ] [10.64%]
3. Dintr-un alt site uCoz (după un click pe banner sau copyright) [ 13 ] [27.66%]
4. De pe Forum-uri (ex: Forum-uri ale webmasterilor) [ 0 ] [0.00%]
5. Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, etc) [ 0 ] [0.00%]
6. Altele [ 8 ] [17.02%]
Answers total: 47
Natashko

Message # 1 | 12:56 PM
Dragi prieteni! Dorim să ştim mai multe despre voi. Răspunsul pe care ni-l veţi da este foarte important şi ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine!
NAIRDA

Message # 691 | 2:51 PM
Quote (Pancake)
Indiferent de lucrări pentru tine cred smile

Folosesti google translate sau ce? ca nu inteleg nimic. Mai bine scrie in engleza, daca cumva nu esti roman.

If this post helped you, give me +1 rep please. :)
Pancake_old

Message # 692 | 2:51 PM
Quote (NAIRDA)
Folosesti google translate sau ce? ca nu inteleg nimic. Mai bine scrie in engleza, daca cumva nu esti roman.

Aş dori să vorbesc în limba engleză, dar care s-ar rupe o regulă de somekind şi tu dont doriţi să faceţi asta pentru că le place să vă dau crap despre ea şi da, care a fost google ştiu Google suge la ea, dar im folosind somthing-altceva acum

ePal(Join and be rewarded with our new look)
Bookface
K-Love (Listen Live)
Smartik89

Message # 693 | 2:51 PM
Quote (Pancake)
Aş dori să vorbesc în limba engleză, dar care s-ar rupe o regulă de somekind şi tu dont doriţi să faceţi asta pentru că le place să vă dau crap despre ea şi da, care a fost google ştiu Google suge la ea, dar im folosind somthing-altceva acum

Hmm biggrin Ceea ce scrii tu nu are nici o coerenta. Mai bine scrie pe engle intradevar. wink

Added (2011-02-14, 9:25 Am)
---------------------------------------------
NAIRDA, iti voi trimite detaliile neaparat.

De fapt eu am hosting cumparat de la Hostgator, si voi cumpara un domeniu de pe godaddy.com.

Site-ul nu va avea continut doar in ceea ce priveste ucozul, dar si altele: Joomla, Drupal, Wordpress etc.

Pentru a face asa ceva trebuie sa colaborezi impreuna cu baieti care se pricep in acest domeniu.

Vom vedea ari vom face site-ul in sisteul ucoz ori pe pe serverul celor de la hostgator. Cel mai principal este sa avem vointa de a face ceva cu adevarat necesar pe net si nu numai copy si paste cum fac unii(ceea ce ma enerveaza).

cnusi8660

Message # 694 | 2:51 PM
Bine v-am gasit,va rog sa-mi spuneti si mie cum limitez accesul pe site al vizitatorilor,si cum sa apara optiunea de inregistrare,multumesc !
NAIRDA

Message # 695 | 2:51 PM
cnusi8660, ai doua variante:

1. Folosind Constructorul, scoti block-ul cu Login, insa pentru cei avansati in UCOZ, se vor putea loga si asa, folosind link-ul;

2. Solutia mai simpla si mai sigura: CP » Users » Module settings » Activate "Users" module: [Disabling of this function will lead to the unavailability of user registration through the site, but you will still be able to create users-administrators through the section "Users". Administrators login will be realized through http://siteurl/admin/. - debifat.

If this post helped you, give me +1 rep please. :)
CGSMCMLXXV

Message # 696 | 2:52 PM
Quote (cnusi8660)
Bine v-am gasit,va rog sa-mi spuneti si mie cum limitez accesul pe site al vizitatorilor,si cum sa apara optiunea de inregistrare,multumesc !

Cui ii pasa daca se pot inregistra daca poti creea grupe de utilizatori? Creeaza un nou grup de utilizatori cu drepturile pe care le vrei si scoate accesul de la toate celelalte grupe (mai putin grupa administratorilor). Mai departe, in fiecare noua pagina (nu modul, ca pentru module ai scos deja drepturile la pasul anterior) setezi drepturile fiecarui grup de utilizatori in parte. Simplu si elegant. Chiar daca iti vin checked users din alta parte, nu o sa iti vada nici macar prima pagina daca nu le acorzi drepturi.

Bafta!

Pancake_old

Message # 697 | 2:52 PM
Quote (Smartik89)
Hmm Ceea ce scrii tu nu are nici o coerenta. Mai bine scrie pe engle intradevar.

Alright but I better not hear anything about breaking a rule by typing outside the language tongue

This better Smartik89 ?

Bookface
K-Love (Listen Live)
Post edited by Pancake - Tuesday, 2011-02-15, 4:47 AM
CGSMCMLXXV

Message # 698 | 2:52 PM
Quote (Pancake)
Alright but I better not hear anything about breaking a rule by typing outside the language

This is a thread for Romanian community to join together, not necessarly to speak in Romanian. So, no rule broken. In addition, many Romanians (especially from this field) understand enough English to communicate with others in that language.

And my last point, some GOOGLE translations are offensive (e.g., "GOOGLE translation sucks some times").

cnusi

Message # 699 | 2:52 PM
Cui ii pasa daca se pot inregistra daca poti creea grupe de utilizatori? Creeaza un nou grup de utilizatori cu drepturile pe care le vrei si scoate accesul de la toate celelalte grupe (mai putin grupa administratorilor). Mai departe, in fiecare noua pagina (nu modul, ca pentru module ai scos deja drepturile la pasul anterior) setezi drepturile fiecarui grup de utilizatori in parte. Simplu si elegant. Chiar daca iti vin checked users din alta parte, nu o sa iti vada nici macar prima pagina daca nu le acorzi drepturi.

Bafta!

@CGSMCMLXXV fi te rog m-ai explicit,am creat un new grup,nu le-am dat nici un drept,dar cand intru pe optiunea Utilizatori-Vezi site-ul ca...-(respectivul grup nou creat) vad siteul ca si ceilalti,ca si mine ca administrator,unde gresesc,intr-un cuvant doresc ca cei care doresc sa vada siteul sa se inregistreze m-ai intai,multumesc si scuze pentru cicaleala !,dar nu le dau de cap

CGSMCMLXXV

Message # 700 | 2:52 PM
Pt pagina simpla (cea de bun venit sau home, de exemplu) te duci in "page editor" (eu folosesc cp-ul in engleza) >> "entry management" si apesi pe iconita "change" (arata ca un fel de surubelnita). Acolo ai jos care grupa are dreptul de a vedea acea pagina si care nu. In cazul modulelor (ca publisher de exemplu), se seteaza din "users" >> "users group" si apesi pe iconita "edit group properties and permissions".
Post edited by CGSMCMLXXV - Wednesday, 2011-02-16, 8:38 AM
cnusi

Message # 701 | 2:52 PM
multumesc
DodyGeo™

Message # 702 | 2:53 PM
@Pancake what do you want from us? ... i mean from the romanian ucoz community!
Pancake_old

Message # 703 | 2:53 PM
Quote (DodyGeo™)
@Pancake what do you want from us? ... i mean from the romanian ucoz community!

Just your friendship and respect cool

Bookface
K-Love (Listen Live)
alexeugeniu

Message # 704 | 2:53 PM
Daca e cineva care stie ce probleme au astia de la google ca am primit mesaj" ÎNCĂLCĂRILE IDENTIFICATE:JOCURILE DE NOROC: după cum se stipulează în politicile noastre de produs, editorilor AdSense nu le este permis să plaseze anunţuri Google pe site-uri cu conţinut referitor la jocuri de noroc sau cazinouri"

Si imi dadea un forum care l-am avut demult pe care nu am mai intrat deloc si l-am si sters acuma si din site am scos toate reclamele din categoria cu jocuri ca sa ma conformez cu cerintele lor

Dar dupa 5 zile imi zice ca nu am facut nimica si ca imi suspenda anunturile "V-am informat în prealabil cu privire la o încălcare a politicii pe site-ul dvs. şi v-am cerut să efectuaţi modificările necesare în decurs de 3 zile lucrătoare. După examinarea site-ului, am descoperit că încălcarea precedentă nu a fost corectată sau am identificat o altă încălcare. Prin urmare, am dezactivat difuzarea anunţurilor pe site-ul dvs"

Nu mai stiu ce nu e in regula ca am sters tot cu privire la jocurile de cazinou,mai exact am sters categoria cu jocuri online,cea ce e ciudat ca reclamele de la ei apar in continuare

Pancake_old

Message # 705 | 2:53 PM
Quote (alexeugeniu)
Daca e cineva care stie ce probleme au astia de la google ca am primit mesaj" ÎNCĂLCĂRILE IDENTIFICATE:JOCURILE DE NOROC: după cum se stipulează în politicile noastre de produs, editorilor AdSense nu le este permis să plaseze anunţuri Google pe site-uri cu conţinut referitor la jocuri de noroc sau cazinouri"
Si imi dadea un forum care l-am avut demult pe care nu am mai intrat deloc si l-am si sters acuma si din site am scos toate reclamele din categoria cu jocuri ca sa ma conformez cu cerintele lor
Dar dupa 5 zile imi zice ca nu am facut nimica si ca imi suspenda anunturile "V-am informat în prealabil cu privire la o încălcare a politicii pe site-ul dvs. şi v-am cerut să efectuaţi modificările necesare în decurs de 3 zile lucrătoare. După examinarea site-ului, am descoperit că încălcarea precedentă nu a fost corectată sau am identificat o altă încălcare. Prin urmare, am dezactivat difuzarea anunţurilor pe site-ul dvs"
Nu mai stiu ce nu e in regula ca am sters tot cu privire la jocurile de cazinou,mai exact am sters categoria cu jocuri online,cea ce e ciudat ca reclamele de la ei apar in continuare

whos site are you talking about alexeugeniu ?

Bookface
K-Love (Listen Live)
Search: