| uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
| Romanians |
|
|
Quote (alexeugeniu) E vorba ca nu vad unde zic ei ca am reclame de jocuri de cazinou gen poker ca le-am eliminat in intervalul care mi s-a cerut si de asta intrebam pe aici daca e vreo eroare de la ei E din cache-ul GOOGLE-ului. Incearca sa ii ceri GOOGLE-ului sa iti reindexeze site-ul.
Quote (cnusi) M-ai am si eu o intrebare:se poate pune pe site un Header Image ?,daca da, cum anume ?,multumesc ! Main » Customize design » Editing templates -> top part of the website. Vezi alinierea pixel pe pixel. |
Quote (K3nTy) Salutare Tuturor biggrin am si eu o problema din nou:)) deci... de ce nu functineaza contact us :| dau sa trimita ema-il, zice ca la trimis dar eu nu primesc absolut nimic:( Cauta in spam dupa un anumit timp daca esti sigur ca ai setat adresa de mail corect. |
mda deci nimeni nare un raspuns:)) in fine... am inteles ca ucoz blocheaza site-urile care au continut xxx pe ele, ei bn nu e asa.
Quote http://www.radiobos1.com/ |
Stie cineva de ce nu mai pot edita in mod vizual continutul unei pagini?
![]() |
Nu............. e setat Visual HTML Editor ............. acuma se pare ca si-a revenit posibil sa fie probleme tehnice de la uCoz
![]() |
Salut!va astept pe site http://ro-suport.ucoz.com/
RO SUPORT uCoz Scopul nostru este de a ajuta administratorii de site-uri Ucoz sa isi imbunatateasca si sa isi personalizeze site-urile prin oferirea de sfaturi,tutoriale de calitate si suport in legatura cu codurile suportate de aceasta platforma. |
daca pentru un site s-a cumparat un domeniu .com care ia expirat ,eu m-ai pot cumpara acel domeniu si sa-l atasez la ucoz..sau domeniul va ramane pe viata atasat acelui site...care bineinteles este inchis de o buna perioada de timp
Post edited by Darknes - Wednesday, 2011-02-23, 6:07 PM
|
Odata expirat si repus in vanzare de TLD, bineinteles ca il poti recumpara. Daca ai probleme de atasare (pentru ca este posibil ca, fiind puse ns-urile uCoz-ului, site-ul vechi sa fi pastrat atasamentul chiar daca domeniul a expirat), poti contacta serviciul de support oferit de uCoz si acesta va detasa domeniul de pe respectivul site.
If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.

am si eu o problema din nou:)) deci... de ce nu functineaza contact us :| dau sa trimita ema-il, zice ca la trimis dar eu nu primesc absolut nimic:(