uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Cine stie de unde se poate lua acea statistica cu ucoz exemplu in josul pagini de aici deasupra la Powered by uCoz daca pun sageata pe el imi zice uCoz counter
|
Quote (K3nTy) Help....dc nu merge sa cauti pe site? dau sa caut si zice ca nu a gasit nimik cry astept un raspuns...makar la asta dak nu stiti la cealalta biggrin Asigura-te ca ai creat Tag-uri la articolele postate. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
am activat site catalog... + 3d tag ala. si acum vad ca merge si la faza aia cu poza de pe fundal sa nu se mai repete asta e codul
Code center 0 no-repeat fixed; de ex cum e in css acolo: Code body {background:white; margin:0px; padding:0px;} #wrap {text-align: center;background: url('http://radiosud.ucoz.net/bg_4.jpg') center 0 no-repeat fixed;} dar mai am o problema... deci in publisher... care este codul de la imagine? acolo cand uploadezi... |
Quote (DodyGeo™) Trebuie sa activezi modulul statistici din Control Panel Si zimi te rog frumos in CP unde e acest modul ca ma tot invart pe langa el cred si tot nu il vad |
Quote (alexeugeniu) Si zimi te rog frumos in CP unde e acest modul ca ma tot invart pe langa el cred si tot nu il vad cry In coloana din stanga unde apar modulele active, jos, sub meniu, dai click pe Inactive si activeaza modului Statistics. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Am de gind sa fac un site in limba romana, pentru toti ce-i ce folosesc sau vor sa foloseasca Ucoz-ul .
Voi cumpara un plan premium, cu domeniu, si hosting. Site-ul va fi dedicat tuturor ce au nevoie de suport in ceea ce priveste sistemul ucoz: Design, script, template-uri, bug-uri, etc. Intr-un fel la fel ca acest forum n care tapez acum, doar ca tot in limba romana special pentru utilizatorii Romania, R. Moldova. Am cunostinte solide de Programare Web. Singurul lucru ce ma ipiedica, este cade unul singur nu imi place sa lucrez. Adica eu am grija de intretinerea site-ului in "forma", dar este nevoie de baieti cu care sa fac o echipa. Binenteles ca pe viitor daca vor depune munca, vor fi remunerati $ . Dar pentru inceput trebuie sa lucram din greu. Daca cineva din acest forum, poate sa faca parte din echipa pe care intentionez sa o compun, scrieti un mesaj aici, sau mie in PM. Ma puteti contacta pe skype daca doriti.: Smartik89 |
Quote (Smartik89) Am de gind sa fac un site in limba romana, pentru toti ce-i ce folosesc sau vor sa foloseasca Ucoz-ul . Voi cumpara un plan premium, cu domeniu, si hosting. Site-ul va fi dedicat tuturor ce au nevoie de suport in ceea ce priveste sistemul ucoz: Design, script, template-uri, bug-uri, etc. Intr-un fel la fel ca acest forum n care tapez acum, doar ca tot in limba romana special pentru utilizatorii Romania, R. Moldova. Am cunostinte solide de Programare Web. Singurul lucru ce ma ipiedica, este cade unul singur nu imi place sa lucrez. Adica eu am grija de intretinerea site-ului in "forma", dar este nevoie de baieti cu care sa fac o echipa. Binenteles ca pe viitor daca vor depune munca, vor fi remunerati $ . Dar pentru inceput trebuie sa lucram din greu. Daca cineva din acest forum, poate sa faca parte din echipa pe care intentionez sa o compun, scrieti un mesaj aici, sau mie in PM. Ma puteti contacta pe skype daca doriti.: Smartik89 Pare ceva serios. Astept ceva detalii cu ce presupune a fi membru al echipei aici sau prin e-mail (webmaster@Nairda.eu/webmaster@iShock.net) If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Quote (Smartik89) Voi cumpara un plan premium, cu domeniu, si hosting. Ar putea să doriţi să încercaţi un alt loc decât uCoz. acolo mods şi administratori sunt copii aici şi ei dont par să arate nici un respect, dar puteţi încerca alte locuri cum ar fi godaddy.com şi ei mult mai ieftin acolo |
Quote (Pancake) Ar putea să doriţi să încercaţi un alt loc decât uCoz. acolo mods şi administratori sunt copii aici şi ei dont par să arate nici un respect, dar puteţi încerca alte locuri cum ar fi godaddy.com şi ei mult mai ieftin acolo Personal nu incep un astfel de proiect decat in uCoz. In alta ordine de idei, administratorii si moderatorii de aici arata un foarte mare respect atunci cand sunt respectati. Am avut nevoie in nenumarate ori de support (din partea celor de aici, cat si din partea serviciului de Support) si niciodata nu m-a dezamagit. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Quote (NAIRDA) Personal nu incep un astfel de proiect decat in uCoz. In alta ordine de idei, administratorii si moderatorii de aici arata un foarte mare respect atunci cand sunt respectati. Am avut nevoie in nenumarate ori de support (din partea celor de aici, cat si din partea serviciului de Support) si niciodata nu m-a dezamagit. Indiferent de lucrări pentru tine cred Post edited by Pancake - Saturday, 2011-02-12, 9:45 PM
|
| |||