uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Quote (Delta) Am si eu problema cu modificarea favicon.ico si 404.htm, prin acces FTP nu le vad iar din browser nu le pot face nimic. Imi poate spune cineva cum pot sa le modific??? Favicon: Descarci in calculator favicon-ul dorit, in redenumesti cu numele favicon.ico, apoi il urci pe site folosind File Manager. Nu este necesara stergerea celui vechi. Suprapunerea se face automat. 404.htm: Creezi pagina in calculatorul tau, o redenumesti cu numele 404.htm, apoi o urci pe site folosind File Manager. Nu este necesara stergerea celei vechi. Suprapunerea se face automat. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
e posibil ca pe directorul meu web (www.webdirectory.ucoz.com) sa pun link reciproc, pentru cei care adauga siteuri?
folosesc modulul site catalog.,.. ps: daca doriti sa va adaugati siteul, e free, fara link reciproc, fara register ---------------------------------- Quote Basic ($3.09) Removal of uCoz ads on the website. Si inca o chestie, daca iau pe un an, si primesc un domeniu de la ei, pot alege orice tld valabil... de exemplu, daca eu vreau dasgfvsdc.jp, il pot alege? Post edited by koobez - Tuesday, 2011-04-26, 3:18 PM
|
Stie cineva cum se mareste in lungime bannerul de sus?
|
Quote (GoldAsk2) salut , cine imi poate spune , am un site pe dmon.com , e tot una cu ucoz , aceiasi firma , care este limita de entry-uri in file catalog si publisher ? este nelimitat? www.naruto.dmon.com Din cate stiu numarul nu conteaza, insa spatiul pe disk se incarca. Quote (alexeugeniu) Stie cineva cum se mareste in lungime bannerul de sus? Editezi fotografia/animatia (daca e fotografie/animatie) sau folosind HTML Visual Editor. Este destul de ok pentru incepatori. Quote (koobez) eu daca cumpar planul Basic de la ucoz, imi elimina si banerul acela de sus, si copyrightul din footer? Da. Quote (koobez) Si inca o chestie, daca iau pe un an, si primesc un domeniu de la ei, pot alege orice tld valabil... de exemplu, daca eu vreau dasgfvsdc.jp, il pot alege? Depinde ce extensii ofera ei. Nu o sa vezi extensia .tralala de exemplu. :) Quote (cnusi8660) cine se pricepe la modificat culori si banner la un site uCoz vă rog contactati-mă pe PM pentru detalii,multumesc ! Invata CSS. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Am atasat domeniul articolenoi.com la site-ul articolenoi.ucoz.com. Dar vad ca nu merge. Cat dureaza pana pot accesa site-ul cu articolenoi.com. Sau ce trebuie sa fac.
Added (2011-05-01, 3:53 Am) Added (2011-05-01, 4:08 Am) Si undeva mai jos scrie: Only one domain name can be attached. The site is also accessible by its primary name articolenoi.ucoz.com. Si cu toate astea nu merge inca. Am atasat acest domeniu aseara. Trebuie sa mai astept un timp ? |
Da, e prima data.
Added (2011-05-01, 10:42 Am) |
baieti mi-am facut si eu un site pe ucoz dar nu reusesc sa postez poze in categoriile pe care le-am facut...am facut categorii si subcategorii dar cand incarc pozele nu apar in pagina categoriei
|
Dati-mi si mie o informatie referitor la atasare domeniu. L-am atasat ieri dar nu merge. Ce trebuie sa fac. pls
|
Ms. Problema s-a rezolvat, insa am alta acum.
Cum fac sa-mi dispara data dupa din titlul articolului publicat. De exemplu titlu la un post este "Cele mai impresionante drumuri 3D. Poze", iar cand dau click pe articolul respectiv imi apare si data "Cele mai impresionante drumuri 3D. Poze - 1 mai 2011" Added (2011-05-02, 1:34 PM) Ce setari trebuie sa schimb? Added (2011-05-02, 2:49 PM) Added (2011-05-04, 6:08 Am) |
| |||