| uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
| Romanians |
|
|
Ok. Am rezolvat problema. Ms mult :*
|
Cu placere. Ma bucur ca s-a rezolvat.
|
CUm modific asta din css astel incat deasupra la imagine sa imi apara o iconita si numarul de vizualizari si numarul de comentari? Exact ca acest informer, dar vreau apparence nu informer..http://bmtd.ro/blog/
/* newsblock */ .newsblock, .newsfixblock{width:175px; height:110px; float:left; padding:8px 8px 20px 8px; margin:0 2px 10px 0px; background:url() top no-repeat; text-align:center; overflow:hidden;} .newsfixblock{background:url() top no-repeat;} .newsblock img , .newsfixblock img{width:175px; height:110px; border:1px solid #555;} .newsblock a img:hover, .newsfixblock a img:hover{border:0px solid #ccc; filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(opacity=90); /* ie */ -moz-opacity: 0.9; /* old ff */ -khtml-opacity: 0.9; /* old safari */ opacity: 0.9; /* CSS3 */} .fnewstext img{padding:0 7px 7px 0;} * knewsbl */ .knewsbl, .knewsbltop{background:url() top repeat-x #f1f1f1; padding:5px 10px; margin:5px 0 10px 0; clear:both;} .knewsbltop{padding:5px 0;} .knewsbltop img{width:175px;} .bh1, .bh11{color:#fff; text-shadow:1px 1px 1px #000; padding:2px 0 0 0; margin:0 0 15px 0;} .bh11{margin:0;} .knt{margin:10px 0 0 0; padding:0 0 10px 0; border-bottom:1px dashed #bbb; clear:both;} .kntl{width:70px; float:left;} .kndate, .ldt{background:#bbb url() center no-repeat; text-align:center; line-height:18px; width:175px; font-size:11px; color:#545454; margin:0 0 7px 0; text-shadow:1px 1px 1px #fff; cursor:default;} .ldt{background:#bbb url() center no-repeat; float:left; margin:4px 7px 2px 0; line-height:15px; width:53px; font-size:9px;} .kntr{width:560px; float:right;}.knh1{color:#000; margin:0 0 5px 0;} .knh1 a{color:#222;} Post edited by Darknes - Friday, 2011-07-08, 7:50 PM
|
Darknes, nu prea inteleg cum vrei sa arate in final. Probabil sunt obosit la ora asta, dar expresia "exact ca acest informer, dar vreau apparence nu informer.." nu imi ajuta prea mult imaginatia despre cum ai vrea sa arate site-ul in final. Daca mi-ai da mai multe detalii, as putea incerca sa te ajut. Din cite am inteles, vrei exact acelasi design, dar sa il poti modifica mai usor? Sau vrei un design asemanator. Sau altceva...
_______________________________________________ Ignora mesajul asta daca nu te intereseaza ajutorul meu. Am deja ceva mesaje pe acest forum si iti poti da seama daca te pot ajuta sau nu. |
Salutare prieteni am o nelamurire in legatura cu Tag-urile eu pe site-ul creeat recent am introdus Tag-uri dar nu stiam cum se face exact prin separarea cuvintelo cheie prin spatiu sau se face prin alte metode: ; , : , ; , - , < , > sau , ?? eu separarea cuvintelor cheie am facuto cu spatiu este OK asa ?
|
shacky, din cite stiu eu, cuvintele cheie se despart prin virgula, dar acum depinde cum se face indexarea. Ca sa vezi daca iti ia corect, cauta dupa cuvintul respectiv (in capitolul site-ului tau, evident).
|
Cum pot scoate nr de postari din fata fiecarei categorii? Am atasat o poza.
Va rog sa ma ajutati.
Attachments:
0946427.jpg
(56.2 Kb)
|
articolenoi, de exemplu, verifica sectionea Main » File Catalog » Module settings din CP. Acelasi lucru e in toate categoriile care pot fi organizate. Daca nu te descurci, spune-mi.
Post edited by CGSMCMLXXV - Wednesday, 2011-07-13, 7:42 AM
|
e-surfer, Google Chrome is doing that automatically, but one can switch directly to Romanian as the default language for Control Panel. That's not an issue. The issue here is to know how the CP is organized and for that you need time which many here don't have it. That's why we have this forum, don't we?
|
Am rezolvat. Ms CGSMCMLXXV
|
Cu placere. Ma bucur sa fiu de folos chiar daca timpul nu imi permite sa dau explicatii detaliate. Imi cer scuze pentru acest lucru.
|
Quote (Muşatinu) trebuia sa ma intrebati 4 ani in urma.. si adaugati varianta nu tin minte :)) LOL! Asa e cind imbatrinesti (din propria-mi experienta). :)) Ai varianta "altele" pentru asta.
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.