| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote (ALY) Un cik tas būs ilgi? Pāris stundas, man liekas (ilgi nav). Ja ir problēmas ar ielogošanos, tad apskati: http://forum.ucoz.com/forum/31-5729-1 |
Armaros, Kamdēl man tas vajadzīgs. Izveidoju mājas lapu, pop up logs ir vajadzīgs lai tai skan mūsu playlist ar reklāmām. Ir muļķīgi ielik playlist un lai cilvēks dzirdētu reklāmu, tam ir jānospiež uz kādau saiti, lai tās dzirdētu.
Paldies atradu. Post edited by Admin6702 - Friday, 2009-08-07, 6:42 AM
|
winux.clan.su
|
Man ir pils inbox ( ŠEIT ) ar kāda lietotāja: (SilverPro) vēstulēm un tajās ir bezjedzīgs teksts: "i am a member of Dreamcore^^ " un tādas ir 11, bet tas cilvēks tak neliekas mierā!
Bet atgriežoties pie Uoz es gribēju pajautāt... es gribu zināt kā var tos papildus logus uztaisīt jau iepriekš minēju.. Vēl es gribētu zināt vai ir iespējas tādas, ka es varu izlasīt lkāda lietotāja inbox ? ( Manā mājas lapā ) Vēl pedejā lieta ko es gribēju zināt ir tāda, kad un kādi uzlabojumi ir Ucoz sistēmai, kur var dabūt jaunos Ucoz dizainus ? Online: 09.08.09 - 10.08.09. ( Vakaram )
|
Quote (03530) Man ir pils inbox ( ŠEIT ) ar kāda lietotāja: (SilverPro) vēstulēm un tajās ir bezjedzīgs teksts: "i am a member of Dreamcore^^ " un tādas ir 11, bet tas cilvēks tak neliekas mierā! Taisi screenshot.
Quote (03530) Vēl es gribētu zināt vai ir iespējas tādas, ka es varu izlasīt lkāda lietotāja inbox ? Tas jau būtu vnk nožēlojami. Iejaukties citu cilvēku sarunās un lasīt citu cilvēku vēstules. Īsi sakot - NĒ! Quote (03530) Vēl pedejā lieta ko es gribēju zināt ir tāda, kad un kādi uzlabojumi ir Ucoz sistēmai, Seko līdzi - http://forum.ucoz.com/forum/2
Quote (03530) kur var dabūt jaunos Ucoz dizainus ? Tas tev pašam jāmeklē. Post edited by Pilot - Sunday, 2009-08-09, 9:26 PM
|
( Ar zaļu krāsu es iekopēju tekstu, kas ir katrā no vēstulēm )
Attachments:
5757080.jpg
(284.9 Kb)
·
9325931.jpg
(111.0 Kb)
Online: 09.08.09 - 10.08.09. ( Vakaram )
Post edited by 03530 - Sunday, 2009-08-09, 9:41 PM
|
Armaros, Nevis spams, bet bezjedzīgas vēstules no kāda lietotāja, kas mani neliek mierā un skatoties pēc reputācijas viņa, tad es nesmu vienīgais, kas šādas vēstules saņēmis.
P.s. Intresanti ko man izsaka viņa vēstule, ka viņs esot kaut kāds tur lietotājs tadā un tāda portalā ? Online: 09.08.09 - 10.08.09. ( Vakaram )
Post edited by 03530 - Sunday, 2009-08-09, 9:44 PM
|
| |||

Pilot,

winux.clan.su